Onsdag .. mitt i veckan!

Nyss hemkommen från en lugn dag på sundspärlan. Det var konference för brandmansbefäl. Lättförtjänta pengar :) de gillar jag..
Chrissen hade egentligen planerat att åka hem ikväll en sväng, hämta lite papper o fixa lite sådär. Men jag var så saknig att jag inte kunde släppa taget om honom. Så han övertalades att åka tidigt imorgon istället, :)
Du är det bästa jag har hjärtat, o jag lovar att vara din för alltid.

Ett roligt besked :) någon kommer gästspela på våran kick off på lördag! kan de va gubben i lådan, tro? tihi..


Imorgon kommer Stephani till Helsingborg..ska bli så kul o få träffa henne igen! Har saknat henne massor! Gosh, tiden bara rinner iväg..en hel månad sedan vi sågs nu! :( Så imorgon blir det nog lite vin o god mat..kanske en liten sväng på stan med :) man vet aldrig..mys ska vi ha iallafall! :)



Saknar Dig, min lilla loppa..längtar jag tillbaka till vår tid i grupp 2 :)


Snabb update

Tillslut..fick jag tillbaka mitt älskade internet! Puh, klarar inte av o vara utan dig..
Mitt modem gick sönder förra veckan då jag skulle dammsuga o välte ner det i golvet. *klumpigt jag vet*

Lördagskvällen var supermysig..chrissi åkte in ill borås o jobbade o jag var hemma med hans mamma och pappa o drack vin :) vilka underbara föräldrar! o nej, jag tänker inte sluta tjata om det..dem är ju verkligen hur mysiga som helst! kram på er o tack för en mysig kväll :)

I söndags åkte vi tillbaka till helsingborg.. tog inte mer än 1½ - 2 timmar ner, så de va skönt.
Vi satt hela vägen o lyssnade på musik som påminde en om när man va yngre. För en sådär 5-6 år sedan.. skönt att drömma sig bort, med musik kan man verkligen försvinna i tiden! Ibland önskar vi nog alla att vi är små o bekymmerslösa igen..om så bara för en stund.
Sista biten fick racer-jonna köra..chris satt bredvid, vit i ansiktet bad han mig o sakta ner. Men icke ;) har han gett sig in i leken får han leken tåla. haha, nej men jag är lugn..faktiskt :)

Tack för svaren ang laktosen, det var givande. Jag ringde vårdcentralen och fick som svar att jag skulle komma o göra ett blodprov. Vilket i sin tur skulle utvisa vad problemet var, det behövde ju inte vara intolerans eller allergi utan räckte med att vara överkänslighet. Jo, visst..de förstår jag också :) fast hade ju varit skönt at veta liksom..

Nattinatti.. (skulle eg publicera detta igårkväll då servern va nere)


Laktosintolerant..?

Lördag..dagen började med en låååång skogspromenad i alldeles för stora skor :)
Men det var jättemysigt..chrissi hittade jättetjocka sockor till mig så skorna passade ändå!

Ikväll ska Chrissi gästspela på Harrys, puben i Borås som han jobbade på för 3 år sedan.
Jag skulle egentligen gått ut tsms m Emelie, hans syster och hennes vänner..men jag tror inte det blir av med mitt illamående.
Vad kan de vara egentligen? Jag börjar bli lite orolig..kanske har jag blivit laktosintolerant? :S
Får ringa vårdcentralen på måndag, se om jag kan boka en tid för pricktest.

Någon som har laktosintolerans, som kanske kan berätta symptom dem haft eller har i samband med intag av mjölkprodukter?

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sätta mig o titta på tv med en varm kopp te, o längta tills älsklingen kommer tillbaka från sitt gympass..

                              galna kosjukan?

Mysfredag

Gårdagen var toppen! Tack för en trevlig kväll allesammans! :)
Vi började hos Emelie med vin, mat o mys, sedan fortsatte vi ner till Harrys på några shots. Vidare till X & Y, vilket för övrigt var ett väldigt schysst ställe.
Kvällen blev dock inte så lång, alla ställena i Borås stänger ju kl 2..men det var bara skönt, både jag o chrissie hade sådan himla huvudvärk och mitt ständiga illamående som aldrig verkar vilja försvinna.. Advokaten gick hem till sig och vi följde med Emelie hem o övernattade på hennes soffa.

Idag har vi mest tagit det lugnt..med spänningshuvudvärk båda två orkade vi inte göra så mycket.
Några ipren senare orkade sig älsklingen iväg trots allt, för att köpa lite blandgodis :) så nu väntar det nya tv-programmet Cirkus Möller och godismys m Chrissie..

Puss puss mina härliga vänner..

Utgång i Borås ikväll!

Imorse vaknade jag klockan 8 och var klarvaken. Bestämde mig för att gå upp och låta sötaste sova vidare en stund. När jag precis klätt på mig vaknade chrissi till o undrade varför jag druckit sprit, och sa att det inte är helt okej att dricka sig full klockan 9 på morgonen. Söt du är när du pratar i sömnen, hjärtat!
Jag gav honom en kyss sen gick jag in till dagbarnen och drack kaffe med Annkatrin. Helt klart världens sötaste mamma! :) ( om man inte räknar med min lilla mammis då.. :) )

Sen blev det lek o stoj med Tim! Han var biltjuv o jag polis! Sen byggde vi pippihus, och spelade krokodilspelet. Vi hade kul o klockan rann iväg, halv elva kom jag o tänka på att jag kanske borde väcka min baby..
Gick in till honom, men då var han försvunnen. Redan uppe och joggade, tji fick jag.. ;p
Nu har han nyss åkt iväg o gymmat och jag sitter som vanligt här o bloggar då :)
lite senare ska vi gå på skogspromenad och bada bastu.. mmmyyys...

Ikväll ska vi åka in till Borås och dricka lite vin med syster Emelie och några vänner till Chris..
Jag ser fram emot att träffa henne, blev aldrig av igår..hon hade lite o göra inför en tenta så sköt upp det till idag. Istället blev det shopping för hela slanten.. Åh de finns så mycket jag vill köpa till Chris i present, han är så fin i alla kläder han provar. Blir många julklappar i år baby ;)

Nej nu är jag kaffesugen, ny uppdatering kommer imorgon :) puss sålänge!


Lager 157

En ny vacker dag i lilla Tranemo.. jag väcktes av att älsklingen kom med frukost på sängen, visst är han väl underbar? *du är mitt allt, hjärtat* Vad vore jag utan dig? <3
Jag är kär i dig..

Igår tog vi sovmorgon..vi kom lagom upp till middagen för dagbarnen. Nämnde jag att Chris mamma jobbar som dagmamma? I vilket fall.. Jag träffade lille William som just fyllt 3 år och Tim som är lite äldre. När William först såg mig blev han jätterädd och började gråta.  Aw, stackars..

Efter frukosten blev det en snabbdusch sen åkte vi en sväng till lager 157, som ligger i gällstad.. =) typ 2 mil från tranemo. Chris handlade lite kläder o skor.. Sen tog vi en fika och satt o mös. Efter en stund åkte vi hem till honom igen o byggde lego med lille Willam, som nu inte var alls rädd längre. (tror det kan ha o göra med att jag hade bytt kläder..från min helrosa outfit till en lite diskretare variant..hihi)


S
en var det middag som hans mamma lagat, husmanskost..finns de något bättre? =)

Sen blev det mys o pussar resten av kvällen..de finns nog ingen bättre känsla än o va kär..önskar att alla får chansen att uppleva de nångång.

N
u sitter jag här o bloggar lite o Chrissi är på gymmet, han har lite ångest över att han inte kunde träna i Helsingborg. Vilket han eg kunde, eftersom jag har 4-5 gym i närheten av där jag bor.. men som jag ser det tog han lite välbehövlig semester efter en lång sommar. Det var du värd, älskling!


N
ej, nu ska jag hoppa in i duschen o sätta på mig lite makeup, för sen skulle vi nog in till Borås och hälsa på hans lillasyster Emelie. Ska bli så kul o äntligen träffa henne, han har pratat så mycket om henne. =) söt bror, undrar om min gör det om mig? Haha, naah..tror inte det ;p

Puss o kram tills vi ses igen!


På besök i Tranemo

Men va sämst jag varit på att återuppta bloggandet.. puh, förlåt.. :s
Ska jag vara helt ärlig har det hänt en del underligheter i mitt liv det senaste, så det har varit lite ivägen. Kan varken säga mer eller mindre om dedär, utan låter det vara osagt. Bäst så..

Nu är jag i Tranemo hos min älskling o hälsar på hans familj. Jättehärliga är dom! :) o supermysigt har vi..
Så skönt att komma ifrån stadslivet ett tag..speciellt Helsingborg. Usch, jag är supertrött på Helsingborg, verkligen. Ingen som råkar vara intresserad av att hyra en 2a i centrala Helsingborg ett halvår? För då är det bara att höra av sig :) lägenheten kan vara ledig inom 2-3 veckor..

En annan fråga..reunion, faktiskt inte ens haft en tanke på dedär. Men många som tagit upp ämnet nu på senaste.. Jag har fortf inte riktigt bestämt mig om jag ska åka med, men är det någon som har platser kvar i sina hytter? För som jag förstår det så börjar det bli fullbokat.. hade varit skoj o få se alla igen :) * saknar ju dessutom oss i grupp 2! *

Nu ska jag o Chrissi bada bastu, sen blir det mys med film och pussar :) puss o kram allesammans!


Champions Of Rock

Åh det blev en liten utgång i torsdags trots allt.. :) vaknade upp i fredagsmorse med alla kläder på och Sassas bh, vad hände där? Min dörr var inte låst och det fanns vinflaskor överallt i hela lägenheten kändes de som..

Haha, hur lyckades vi dricka så mycket? ;p
Huvudsaken var att vi iallafall hade sjukt roligt :D
Tack tjejer, får bli en repris snart igen :)

H
elgen har trillat iväg snabbt, jobbar både fredag o lördag på Champions Of Rock på Sundspärlan.
Fullsatt båda dagarna, så det blev lyckat.

Just nu saknar jag bara min Chris så himla mycket så jag hade kunnat ge allt för att bara få en glimt av honom.
Chrissi, kan du komma ner snart..jag börjar få abstinens efter dig :)

Idag skulle jag egentligen gått på hälsomässa på IdrottensHus med Jenny, men försov mig lite. Vilket jag nog behövde bättre, för denhär attans förkyldningen verkar aldrig vilja försvinna.. ;( hatar att vara sjuk!
Nu sitter jag här med en kopp varm chocklad och funderar på vad jag ska göra .. det regnar och blåser utanför mitt fönster o helst skulle jag bara vilja krypa ner under mitt duntäcke igen och mysa..

Miss you..

Ansiktsbehandling på Njuta

Mmmmmm...det var verkligen underbart!! Så välbehövligt och så avslappnande, 
o efter varje gång tänker man likadant..varför unnar jag mig inte dähär oftare?

Ibland är världen bra liten. Massösen var en barndomsvän till mig, från tiden då man bodde lite utanför..Mörarp :)
Inte sett henne på väldigt länge.. 8-10 år kanske.. så det var ett kärt återseende! :)
Hennes råd till mig var att köpa Exuviance. Det skulle tydligen va bra för mig, som har en fet T-zon men resterande ganska torr hy. Köpte både dag- o nattcremen..och hoppas väl äntligen på att det ska finnas något om passar min hy..så att man kan bli fräsch igen efter en ganska påfrestande sommar :p

Dag o nattcremen från Exuviance

Igårkväll var supermysig, träffade Sandra..kröp upp i min säng, drack te o bara myste.
Tycker om dig, gumman..du är en jättehärlig o omtänksam tjej som skulle förtjäna världens bästa kille men som tyvärr fick en glimt av vad som kom att bli världens sämsta.. Men du kommer gå ur dehär med flaggan i topp, tjejen, för jag vet at du är grym! Starkare än jag någonsin varit eller kanske någonsin kommer bli! Du förtjänar det bästa, Sandra! <3

Ikväll kommer Sassa o Bea hem till mig, vi ska dricka lite vin o snacka skit var det väl tänkt. :) Ska bli mysigt, för jag har typ bara varit inne hela dagen o försökt kurera mig ifrån förkyldningen..usch, gillar inte alls o vara sjuk! :S lite vin kan nog göra susen tror jag ;)

Chrissi, du är det finaste som finns <3

Älsklingen på besök!

Uschja, va bra bloggerska jag är..hmm, kanske inte. Ska försöka bättra mig :)
Men har ju faktiskt haft fullt upp nu när Chrissi varit hos mig..det hoppas jag är en skälig anledning? ;p

Hela helgen va de jobb jobb jobb..fredagen var det Lasse Stefanz på Sundspärlan, kom därifrån runt 3.. Sen var det upp igen och jobba kl 9 på science fiction mässa, tydligen. Det kryllade av folk och dem stod i kö redan kl 10 när vi inte öppnade förräns halv 11.. Hela den dagen sprang iväg, var helt slut när klockan började närma sig 18 och jag kom o tänka på att jag ju snart skulle hämta min älskling! Åh jag tog upp min mobil o skulle se hur långt han hade kommit, då jag såg att han visst inte kunde ta sig till Helsingborg..för alla tågen från Kastrup var fulla :D åh älskling, kan inte låta bli le..du är verkligen sötast i hela världen! Tycker om diiiig!
Ehm, detta kändes som ett nödläge och jag gick ifrån o ringde upp honom..han var i malmö med chippen o dosse. (Jag undrar just vem som fick honom att tro på dessa korkade ideer att tågen skulle va fulla.. hmmm, svårt att lista ut..hahaha!)
Chris hade tagit biljett till Malmö i tron att han inte skulle kunna komma ifrån Danmark på annat sätt. Så där befann han sig. Jag bad honom att gå till närmsta information för att få reda på vilket tåg o vart ifrån det gick så att han snabbast skulle kunna ta sig hem till mig.. Sen var jag tvungen o fortsätta jobba..
Nästa gång jag ringer är han påväg till Lund. "Lund?!" säger jag. ah, tydligen.. då hade två olika informatörer sagt åt honom att först åka till lund, sedan byta tåg där och åka vidare till helsingborg.. hm, jenny tycker dedär låter lite konstigt? det borde väl gå både direkttåg och pågatåg? speciellt om man som chris aldrig åkt tåg i skåne, kunde man väl kommit med ett smartare alternativ? kan jag tycka..
iallafall..det var så han gjorde och istället för att jag hämtat honom vid halv sju på knutpunkten kom han inte förrän klockan var halv nio.. men det är ine altd lätt att åka tåg i vårt avlånga land.. *puss på dig baby*
Tror dock att om du aldrig köpt dendär sista vinflaskan Chippen, hade han varit hemma på ett kick ;) men men ;)

Att ha Chris här har varit underbart..jag längtar så tills vi ses igen, jag svävar runt på mina rosa fluffiga moln o bara tänker på honom heeela tiden. Är de såhär de känns att vara kär? de va så längesen så jag minns inte..

Igår kom bror min med hans katter som han ville att jag skulle passa, javisst kunde jag väl det. Chris trdde att han va kattallergisk men de va inte alls farligt. Tillslut kelade han mer med katterna än vad jag gjorde ;p 
Ikväll kommer min tjejkompis hit, blir lite vin o skitsnack.. ska bli supermysigt.
Imorgon väntar en välbehövlig ansiktbehandling med Jenny..behövs verkligen efter denhär påfrestande sommaren! Mmm, längtar.. blir alltid som en baby i fejjan när man varit där :)

Skriver mer imorgon! puss o kram lovely ones.


Snart snart snart..

Snart kommer min baby hem till mig!! BARA 2 DAGAR KVAR NU!!!

Saknar dig så det gör ont, Chrissi, du är mitt ALLT! Världens finaste pojkvän!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!