Resekost

Mmm.. Pastasallad med kyckling & coca cola..

Liite för mycket ost kanske men den var faktiskt helt okej ändå, och mätt blev man..


Har faktiskt varit åksjuk för första gången.. nej förlåt, andra gången i hela mitt liv idag. Och det var fruktansvärt!! ;( Men som tur var hade jag en söt liten själ i sätet bredvid mitt som också hade samma problem - och var väl förberedd med både piller, tuggummin o vristband. Så hon delade hjärtligt med sig till mig. Vilken underbar människa va? Gud, jag trodde knappt att det fanns några sånna kvar i denna hemska världen, men tydligen dyker guldklimparna upp där man som minst anar det.


Jag fick i vilket fall som helst vristband som jag skulle sätta tre fingrar upp på handleden, med en liten kula som skulle ackupunktera någon grej som skulle göra så att min balans blev bättre o illamåendet försvann.. Och ett tuggummi som var det absolut bästa jag någonsin ätit, man blev för de första helt avdomnad i hela munnen och från att ha mått spy-illa mådde jag helt plötsligt efter bara några tugg helt superbra från ingenstans. Jag rekomenderar verkligen dem två sakerna från botten av mitt hjärta, Sea band hette vristbanden (kan även lindra illamående vid graviditet) och Calma hette tuggummina och båda finns att köpa på apoteket.


På besök i Malmö

Yum! Älskar fika :) Johan & Emelie bjöd på kaffe med blåbärspaj och vaniljsås

och ballerinas nya chokladkakor... Nu är Jonna lycklig :)


Travelling day..

Hej o hopp.. har packat iväg mig, så ska snart bege mig ner tsms m mina föräldrar till Malmö o hälsa på min bror o hans flickvän på fika, och för att mina föräldrar ska lämna över presenten dem köpt till hennes 25 års dag. Ska bli mys, och jag hoppas på att kanske hinna med en snabbis på Entré för lite shopping - behöver verkligen något nytt i min sommar/vinter garderob.. har verkligen inget som passar detta vackra vår väder..
Bloggar mer sen, har en ganska lång resa framför mig o kommer
antagligen inte ha så mycket o göra då.. puss sålänge! ♥

I'm sorry..

Tired of being little Miss Perfect. Doing everything right and being helpful and shit. I really tried, for a long time. But who cared about me when everything came around? Just yelling and blaming.. comes around goes around, now it's my turn to be the blaming and not caring person. I'm not gonna sink too your low level of immaturity but im tired of being the understanding & helpful girl who is there allways and forever. I am important 2 you know.. whatch out, becuase soon there is someone who really uppretiate it, and then its probably 2late.. I'm sorry for not being able to loose myself 2 you..
-

Dagens I-lands problem..

Helt allvarligt talat, vafaaaaaaaaaaaaaaan är de för mode just nu? Ser ju helt mongo ut för i helvete! Är det inte färglöst o basic så är det gymkläder o trikåer i neonfärg, eller också söndriga brallor med tusen nitar på o indianutstyrsel! Är det ett skämt eller??? Blir så jävla arg.. det är ju inte min stil för fem jävla öre. Blää!

Insomnia

Somnade efter sju någongång imorse, va är det för fel liksom? Har alldeles för mycket ouppklarat i min hjärna som virvlar runt.. Men hur jobbigt liksom? Min hjärna börjar bli ganska smörig eftersom de varit likadant typ hela veckan. Orkar fan inte.. suck.
-
Just nu mår jag riktigt illa utav sömnbrist, hade kunnat spy vilken sekund som helst, men har så mycket jag måste fixa med så har inget annat val än att gå upp. God bless mig, säger jag..

-


Göteborgshumor

Fick nyss ett telefonsamtal från en telefonförsäljare ifrån Fortum Göteborg.
Såklart lite klatchigt sådär skulle ha smälla till med två riktigt schyssta skämt..

"Känner du någon eletriker? Ja, de gör jag kanske? Ja, jag med.. men vi har tappat kontakten."

"Vet du hur många Göteborgare det bor i Tyskland? Göööörmany.."
-
Haha, ja.. han verkade ju vilja få mig att skratta iallafall :)

When it feels like..

sometimes you want to but mostly you don't..

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på

Försvunnen?

Ursäkta mig men blogg.se har ju ändrat helt totalt. Eller är det kanske barta i min webbläsasare? Har nyligen bytt till Google Crome, men de borde ju inte vara orsaken? För knappen som man tryckte på för att publicera bilder förut, finns ju inte ens kvar? Man kan inte lägga till länkar, få stilen i fet, kursiv, understruken eller något alls! Hela raden är borta som brukade finnas ovanför inläggen? Hur lägger man in bilder nu, någon som vet det? Först inga mellanrum i inläggen längre o nu detta.. O dessutom fungerar inte appen som den ska! Suck, jag blir så less.. läge o byta ut blogg.se snart..

Söndagspromenad

Jag & Johanna hade mysigt igår, like allways när vi umgås ♥ :) Det blev kinamat tsms med Johannas kusin Kenni, hans flickvän och två tjej kompisar till henne, och två andra snubbar.. hahah, jag är ju bara sämst på namn :) . Vidare till Utposten, Moggan och slutligen Tempel. Men vi gav upp redan 03 för de va så sinnes mycket folk så man nästan inte kunde andas! ingen av oss hade ju en tanke på att det var lönehelg.. Jaja, en himla mysig kväll hade vi i alla fall :) Men inte blev det många timmars sömn inatt, av diverse anledningar. Men hurtig som jag är gick jag upp på långpromenad vid 11 i morse. Behövde få rensa mina tankar.. och det var jätteskönt för vädret var ju helt underbart, kändes som vår i luften och jag hörde fåglarna kvittra. -
Tack solen, du gjorde min dag ♥

.


Partey 2nite

Sitter o lyssnar på skön musik o taggar inför ikväll.. Jag & Johanna ska nämligen få Helsingborg att glänsa med vår närvaro :) inte ofta man går ut i denna stan längre, så det ska bli skoj! O ännu lyckligare är jag ju över att få vara med min lilla prinsessa Johanna!
Vad ska bloggfolket göra ikväll då? Pyss.

Nicki Minaj - Starship

Han blivit ett litet fan av Nicki på senaste.. hon har gjort många grymma låtar.

Och Redone därtill, han är ju så jävla bäst! BÄÄM!


Yummy!

Godmorgon på er :) va meningen ni skulle fått en inlägg igårkväll, första från telefonen :) men blogg.se appen verkar inte fungera som den ska, så jag kunde inte ladda upp allt jag skrivit :s Någon som kanske vet varför eller om jag gör något fel? Det står "Kunde inte ladda upp bilden. The requested timed out" .. Hmm..
.
Anyhow, vi hade en jättehärlig kväll jag & Malin.. Vi lagade en jättegod middag bestående av spenat tagliatelle med kräftstjärtar, dill och chili och till dessert en ljuvligt smarrig chokladkaka. Mmmmm.. Och som gräddet på moset en plusmeny full av skvaller ;)

Gör som mig - ni också!


Dags för fredagsmyyyyys..

Mysfredag väntar.. ska strax gå ner till Knutpunkten o möta upp söta Malin som kommer tågandes från Malmöstaden. Vi tänkte laga mat o dricka vin o tjejsnacka sönder oss, som vi brukar va ganska bra på :)
.
Vad ska ni göra ikväll mina sköna läsare?
Jag hoppas iallafall på att ni får en underbar kväll! Xx.
-
Jag & Malin firar Valborg i Lund 2011 ♥

Happy moment!

Yäää! Min Iphone som jag införskaffat mig har äntligen blivit upplåst så att jag kan börja använda den!
Någon som har tips på bra appar? Xx.

* *


Why worry about things you cannot change?
Move on because life isn't waiting!

Lär en gammal hund att sitta..

Nyss hemkommen från lilla pappsen som har lite småbekymmer att förstå sig på sin nya mobiltelefon, som han inte alls hade för avsikt att köpa men som han ändå blev övertygad om att köpa av Telenors skickliga försäljare :) Men de gör ingenting, han behövde en ny telefon! Så det var bara nyttigt för honom!
-
Dock är det ju lite problematiskt att förstå sig på allting, som dem säger.. lär en gammal hund att sitta. Men jag tror jag lyckades förklara ganska väl, allt det nödvändigaste iallafall :)
-
Jobbigt läge att min pappa på 55 år för tillfället
faktiskt har nyare mobiltelefon än mej :$..

Alexandra goes bling bling

Inte nog med att låten gör en sjukt glad o jumpy, millimiliioon..millimillioon.. så bara ääälskar jag videon!
Why? Cuz' diamonds are a girls best friend!
◊ ◊ 
O världens bästa Alexandra Stan som vanligt så söt så att man smälter!

Alexandra Stan feat. Carlprit - 1 000 000 (one million)

-


Mysfika!

Nyss hemkommen från en mysfika med Carro,
och en sväng på stan där jag fick uträttat en hel massa. Skönt med dagar när man känner sig produktiv :)
-
Söt-Carro på Espressohouse
Mums, hallonpaj med vaniljsås och chailatte ♥ Yum!

Shoppingtime

Ska strax möta upp fina Caroline för shopping o fikamys på stan ♥


Hel outfiten inköpt i Miami, även favorit öronhängena!


& dem 'nya' stövlarna är på också såklart :)
Au revoir for now!!


Nya stövlar

Älskar när man behöver ett par nya skor och går ner för att se om man har några gamla & trötta nerpackade i sina flyttkartonger. Hoppsan, där låg ett par läderstövlar i sin orginalförpackning helt oanvända!
 
Tack Johanna - för att du är en shopaholic! :)
 I ♥ myself!




Sjukt snygga också ;) Nothing but the best for me.


Veckans diss!

Godmorning sunshines! Sitter med min kopp kaffe och väntar på söta Johanna som strax kommer över med ett kvitto på hennes Iphone som jag ska köpa. Tydligen så tror Telia att jag snott mobilen annars, och vill inte låsa upp deras operatörslåsning. Herregud liksom.. inte nog med att dem är otrevliga, dem sa verkligen också "men du kan ju ha stulit mobilen" kom igen, skulle JAG ha snott en mobil, tjena.. O även om de skulle vara så att mobilen var stulen behöver man ju fan ine börja anklaga folk på de viset! 

Nej, gå o lägg er säger jag..


I'm Out..

Nu ska jag kila hem till gravida, men så söta Sofia för massa tjejsnack & massa mys! :) Puss på er sålänge! ♥


Svar till Louise


Fråga:
Postat av: Louise

Fin blogg :)Hur har du fått rosa bandet bakom?
Klickade på ikonen och försökte hitta om man kunde stödja det i sin blogg men hittade inget.

 * * * * * *

Mitt svar:

Jag tror inte det finns så att man kan lägga till en Rosa Bandet-badge längre, som du ser så är min från 2010 :) Men då fanns den att hitta på Rosa Bandet's hemsida. Jag skrev in den här koden i mina kodmallar.
Kanske går det även för dig, men då blir det en banderoll från 2010 :)

<script type="text/javascript"
src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>


Fabulous..

Rare Fashion - Embellished Cut Out Strap Dress hos Mylovebasket
Säg mig.. hur mycket sommar, sol och rosévin vill man inte ha
när man ser denna klänningen då??
Mmmmmh ♥


Kan Chris Brown göra något eget?


Chris Brown - Yeah x3

Är det bara jag.. eller är inte soundet skrämmande likt ?

 
Calvin Harris - I'm not alone



O här har ni hans nya video.. Turn Up The Music.
Kan ni svara på vilken världskänd artist med initialerna MJ detta är en stjärnklar ripoff på?

Alltså han har fortf en så sinnessjukt grym röst och (forutom att jag ogillade att han misshandlade Rihanna förstås) är en av mina favoritartister. Men snälla, kom på något eget för guds skull!!!


True.


Arbetsintervjun

Jobbintervjun gick strålande. Dock var det en alldeles för liten tjänst för mig, endast 5-15 timmar i veckan. Jag visste inte ens själv de va en så liten tjänst, varför sökte jag den liksom? :s Det är ju knappt en dags jobb i veckan?
Så eftersom det var en gruppintervju så var där många studenter som verkligen behövde jobbet mycket mer än mig och var med lämpade eftersom det endast gällde helger, eller tillochmed varannan helg och inte en heltidstjänst som jag hade tänkt mig. Så trött o gå på timmar här o timmar där o pyssla o planera så det går ihop. Suck, känns som de är de enda jag gjort sedan jag började inom restaurangbranchen för 6-7 år sedan.

Så antagligen kommer jobbet gå till någon av dem, eftersom dem både kostar mindre än mig och kräver färre timmar :) Men de gör ingenting, jag är jätteglad iallafall och dessutom har jag lite andra planer i kikaren framöver.. Men jag tyckte de va jättekul o få gå på intervju, som sagt många år sedan sist :) hahah, känner mig som hundra år när jag sa så! O dessutom träffade jag en jättetrevlig tjej på intervjun som va hur gullig som helst. Allting har något gott med sig har jag hört :)

Nej nu ska jag titta på dokumentären om Withney Houston, puss på er mina vänner ♥

Wish me luck!

Jag är lite pirrig inför morgondagen. Inte så att det är någon big deal, men det var väldig väldigt längesedan jag gjorde något liknande. Kan det ha varit 4 år sedan, eller var det 5? :s
 
..Jo, för att Jonna ska nämligen på arbetsintervju :) 
Håll era tummar o tår för min skull! ♥


For real?

Är det bara jag eller får denna videon er också att tänka på den
nya svenska tv-serien äkta människor?

Någon som tittar på den serien förresten?
Själv tycker jag den är lite cool.. för att vara svensk.


Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj


Melodifestivalen

Hahahahahahaha!! Björn Ranelids bidrag i Mello!!
Låt mig bara döööööööööö litegraannn!!!
Hahahahaha! Och bäst av allt, han gick direkt till fiiinaaaaal!!! Hahahaha! Så sick!!!
-
Men överlägset bäst av alla ikväll va ju Molly Sanden! Grymt jobbat tjejen!
När jag såg hennes bidrag fick jag gåshud över hela kroppen, o jag har det nästan fortfarande.. helt sjukt bra röst, som fick mig att påminnas om Leona Lewis. Som då för övrigt, är en av mina personliga favoritartister.
Stjärnstatus på Molly!

Vilken dag är det idag?

Det finns dagar då man bara vill dra täcket över huvudet och sova bort sin dag. Det finns dagar som är precis tvärtom. Det finns dagar då det blåser och regnar och du önskar du var i en annan del av världen. Det finns dagar då solen skiner sina vackraste strålar just på dig. Det finns dagar då man önskar man var någon annan. Och det finns dagar då du är lyckligast i världen att just du är du.

Vem bestämmer vilken dag det är idag? Det finns bara en, och det är Du.

Sniket knep

Hahah så jävla löjligt!! Ricinoljan har gått upp från 40 till 62 kr bara för det blivit så populärt! Re-di-cu-lous! Så hade dem aldrig kunnat göra om apoteken forsatt vara statligt ägda! Dem hade tillome några flaskor utplockade från lagret o gjorde smygreklam vid kassan, såklart allt för att tjäna pengar!
Men men, vad gör man inte för det bästa av dem bästa?
Ni som, om möjligt, missat det så använder jag inte Ricinolja för att kunna gå på toaletten (som den vanligtvis används till, eftersom det är laxer-medel) utan för att det får håret att både växa snabbare o ge en otroligt glans och styrka! Verkligen ett mirakelmedel!

Glädjespridare

Godmorgon allesammans! Antar de är många därute som sitter o skakar av bakfylla med ett glas vatten i handen som dem försöker tvinga i sig. Jag hoppas då jag kan muntra upp er med en bild min söta katt, o såklart även ni andra som inte är bakfulla ;) Hon är världens gosigaste!
Vad skulle jag gjort utan dig, min skatt? ♥

The Voice Sverige

Och till sista och viktigaste delen, då Dennis Camitz möter Jonas Snitt!
Pirrande spänning.. men jag vill önska, ett STORT GRATTIS till Dennis,
som gick vidare i duellen! Kämpa på Dennan, du är grym! Och all lycka till! :)
. . .
Btw, Fribbe! Du gjorde ett härligt försök där med att sjunga med i låten backstage ;)
Härligt stöd anyhow! Kram till er båda två!

-


Nya linser

Har precis varit på Väla o hämtat ut mina nya linser! Jag hade ingen aning vad jag hade att förvänta mig, eftersom sist jag var hos Optikern så sa hon vi skulle beställa hem lite olika så jag skulle få testa på vilket som passade mig bäst. Detta då eftersom jag haft väldigt mycket problem med mina månadslinser, både fått ögoninflammation, linsen har fastnat på hornhinnan, det har varti väldigt torrt och irriterat, högerlinsen har vridit på sig o gjort att jag fått alldeles suddig vy osv osv..
.
Därför skulle jag denna gången få testa på både 1 dags och 14 dagars linser för att se om det kommer matcha mig o mina ögon bättre.. Jag har nämligen ett sorts synfel på ena ögat och ett helt annat på vänsterögat. Därför jag fick så många paket :) Hihi, kändes nästan som julafton!

Keep up with the Kardashians

Jag bara älskar Kardashians! :) ..en av mina tusentals favvoserier!

Kortspel med familjen

Det är väldigt viktigt att bry sig om sina nära o kära!

..just därför jag är o hälsar på min kära mamma idag :) Alldeles nyss lärt henne o pappa mina favvo-kortspel, Skitgubbe och Texas Hold'em. Jag vinner faktiskt för det mesta - men tydligen inte idag! :s Fast sämst idag var ändå pappis, o mamma vinner konstant som att hon övat varje dag! :p
◊  ♣  ♥  ♦
Men vilken tur att ingen av oss är dåliga förlorare! Hihi.
Fick smaka en ny cider mamma köpt till mig idag,
Herrljunga cider med smak av jordgubb och vanilj.. Mja, den va sådärgod.

Till dig

Melissa Horn - Innan jag kände dig

Ack ack..

Jag berättade ju för er igår om min nyvunna wordfeud passion, nu är det nämligen såhär att mobilen jag använde för att spela på har rest iväg o jag har inte möjlighet att spela på åtminstone en vecka tills jag får min efterlängtade Iphone.. Tänkte bara ni söta som jag såg addade mig igår, så ni inte undrar vad jag sysslar med, hihi :) Men om en vecka så, ska jag klå era rumpor röda så watch out ;)

Sleepy..

Precis såhär kände jag när jag skulle gå upp imorse..


Blekt skönhet

Sitter här i sängen med massa kliande blekmedel i håret (som mister C har satt i till mig), ichyichy och sjukligt störande.. Kände tiden var tvungen o gå lite, så kunde ju lika bra slänga in ett blogg inlägg :) Vad ska jag då skriva om? Suck, ingen aning.. så jäkla svårt och koncentrera sig när det kliar så frukansvärt! Aaahhh!! 

Ne men då berättar jag väl att börjat spela WORDFEUD (haha, jag vet.. soo last year) Men anyway, jag heter Prinsessdockan om ni vill adda mig :)

Dessutom vill jag till mina vänner säga att ni är för himla underbara! :) puss på er!
Nej nu kan jag inte sitta här längre, får myror i brallan måste diska eller något mer upptag-ande för jag flippar snart!


Underbar morgon..


Mmm.. varit en jättemysig morgon. Druckit kaffe ur min fina Miranda-mugg som jag fick igår! Hade egentligen ett möte nu vid ett men det blev inställt så jag kunde ligga o morna mig ännu längre med mitt mysiga sällskap :)! Visst älskar man bara vissa dagar?


Min Valentino ♥


Min kväll började med ett gurkhjärta och ett glas vitt vin.
:)
Sen lagade Mr Speciell middag till mig.


Sen fick jag öppna alla dem här, helt underbara presenterna.




Däribland fanns även dem här fina ringarna :) bara älskar dom!


Tack så mycket, du är underbar! ♥


Till er alla från lilla mig ♥


Vad skulle jag gjort utan dig?

Var nyss hos min älsklings Johanna o kikade in i hennes nya fina sambokrypin, vilket typ lyste upp hela min dag, min vecka o kanske tillome vågar säga hela min tillvaro för framtiden! Vi pratade en hel massa, och hon pushade upp o fram mig - verkligen i den riktningen jag behövde just nu när det varit väldigt mörkt ett tag! Ingen kan lyckas som hon! Min världbästa vän!

Hon är verkligen en ängel! Min ängel som jag alltid kommer att ta hand om o bry mig om! ♥ Så otroligt glad att jag har dig som vän, gumman! ♥ Xxx.


Rosa lycka!

Köpte faktiskt en liten Valentine present till mig själv också!
(man kanske inte får någon annan..)


Visst söta? Jag röstar för att alltid ha denna
färgen på Trisslotterna i fortsättningen!


Valentin presenter

Varit på Väla heeela dagen o hittat en massa hemliga o fantastiska Alla hjärtans dag presenter till en massa fantastiska folk! Så nu kan jag med gott samvete lägga mig i soffan och dricka min kopp kaffe :)


Puss på er!


Söndagsmys

Söta Sandra o min dag har varit helt underbar! Vi började med att gå till Kullagatan, som jag på något sätt fått för mig skulle vara öppen. Men icke sa nicke, hel-stängt vart det där. Aldrig sett Kullagatan så tyst o öde, det var nästan lite skrämmande. Äääänyway! Vi gick till Söder istället, där dem oavsett högtid eller helgdag har öppet jämt som ständigt. Lite creed ska dem allt ha, dem mörka kvarteren! ♥


Jag hittade ett par ur-gulliga läsglasögon jag ville köpa, och med min vanliga otur så hade dem ju såklart inte min styrka. Så det blev inga.. men allvar, hur söta?? :)

Sen blev vi fikasugna o skuffade oss fram i snön till Pistaschia (eller hur det stavas?) ..

Där det blev glass och kaffe, MUMS!
Btw, jag kan varmt rekommendera jordgubbssorbeten där! Helt fantastisk!

Som om inte det räckte med en fika..


..så gick vi hem o lagade amerikanska pannkakor, samt svenska :)
 

Jag gjorde dem svenska..


..och Sandra dem amerikanska,
de va första gången för henne så jag visade henne :)


Blev en mysig fika på fika, som vi fick bjuda på ytterligare en (hemlig) gäst.


Jonna & Sandy catching up

Snart anländer min söta lilla Sandra till Sundets Pärla. Hon är nere från Uppsala för att träffa sin mamma, som bor i Röstånga - och mig förstås :) hihi! Jättemys! Inte sett henne sedan vi skiljdes åt i Miami! Träffade henne när hon gick barskolan, Grupp 1. Känner på mig det blir en hel dag av tjejsnack, shopping o massa mys ♥


Jag o Sandra i taxin påväg till Enrique Iglesias
& Pitbull koncert i Downtown Miami, Oktober 2011


Vila i frid, Withney.

Helt sjukt att Withney Houston är död, endast 48 år gammal.
Alltid lika svårt at förstå när så stora artister går bort..


Några bilder från gårdagen..




Rolig bild :)


Allmänt störd bror !


Emelie o Mikaela


Söt hemmalagad present från Becky


Första presenten från mig..


Andra presenten från mig..

Den tredje och största presenten har jag en inspelad video på när hon öppnar,
och den kommer här!


Sorry för att det är lite mörkt.


Happymoment :)


Grattis Emelie på 25 års dagen!

Mmm.. de va skönt med lite sömn! Vad är skönare än att få sova när man är trött?
Nu kommer snart C hit med lite presentpapper så jag kan slå in det sista, skulle ju bara vilja visa vad jag köpt men de går inte då födelsegrisen kikar in här emellanåt. Ska ta med kameran så ni får se hennes ansiktsuttryck när hon öppnar istället :)


Hoppas ni alla får en underbar fredag!
O har ni tur kanske vi ses ute i Malmönatten! Xx.


Pigg av trötthet

Godmorgon godmorgon, uppe med tuppen idag dåja! Konstigt nog kunde jag inte somna förrän 02 igår och ändå vaknade jag 05 och inte kunde somna om. 09 var snickarna här och skulle stta lister och allt vad dem skulle, öppnade dörren med ansiktsmask och håret fullt av ricinolja, haha ni skulle sett deras ansiktuttryck!

Puh, de börjar kännas nu man bara fått 3h sömn inatt, börjar bli helt yr i huvudet och illamående av trötthet. Får vila en stund sen i eftermiddag, men först ska jag kila o klacka om mina skor! Tjingeling!


Kärlek på hög nivå!

Är det bara jag, eller spritter det inte bara i hela kroppen när ni hör denna låten?
Man blir ju såååå lycklig och vill bara dansa dansa daaansaa!

Hm, kanske man skulle gå ut o dansa ikväll?


Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego


Princess of surprises

Alltså ursäkta mig, men jag måste få stanna upp världen en sekund och berätta att jag är ju bara är bättre än bäst på presenter !! Skämtar du eller? Så nöjd jag är just nu, oj oj oj.. älskar att överraska, o skoja inte för nu är det överraskningar på hög nivå!


Kladdgris

Idag blev det Korv Stroganoff till middag, simpelt men ändå så gott! :)

Falukorv, gul lök, chilisås, ketcup, mjölk (grädde också om man vill).
Man kan både ha ris och pasta till, men jag föredrar ris.


Yum!
Dock borde jag tänkt på o ta på mig ett förkläde innan jag började laga.. suck!


Tur det finns tvättmaskin! Jag hoppas bara att fläckarna går bort :s


Reinfeldt borde skämmas!

Ja herregud, vart är Sverige på väg?

Broken heart or broken glass?

Nu har dem varit här o stökat runt en del.. men jag somnade om gott ändå :)
När jag vaknade var dem borta och min vovve tavla låg på golvet i tusen bitar, tack för den! :'( Det är ju verkligen en utgift jag inte hade planerat att lägga pengar på just nu..
Är hemma hos min mamma på fika nu, mums, men ska strax ska jag åka ut till Väla för lite små secret missions :) Bland annat inhandla en liten fin present till helgens lilla födelsegris E och en till A-K vars fina ljusstake jag råkade välta ner så den gick i en miljon bitar :s suck, alltid lika smidig..
Xo xo ♥

Give Your Heart a Break

This song have it, the special feeling.


Demi Lovato - Give Your Heart a Break


Tidigt besök

Imorgonbitti ska Jonnas klocka ringa tidigt tidigt tiiidigt! bip bip bip klockan 06.30 (!) Mm, detta för min 'kära' hyresvärd äntligen bestämt sig för att skicka hit lite vettiga människor som äntligen gör någonting åt min iskalla kyla. Två snickarkillar som ska klättra upp på min vind, och lägga i någon sorts fyllning som tydligen ska hjälpa min lägenhet at hålla värmen. Hm.. jag är lite skeptisk för jag tror att det behövs göras så mycket mer än det, men allt är bättre än inget så jag är glad! :)




Denna lilla luckan ska någon människa kunna krypa in i,
hoppas dem har räknat med det o inte skickar hit någon tjockis :$


Home sweet home

Tillbaka i 'kylskåpet' igen efter 3,5 timme på buss.

Varför åker du buss och inte tåg, frågar många? Mitt enkla svar är att mina senaste tågresor har gjort mig så sjukligt besviken, har det inte varit förseningar med dålig information och okunnig personal så har det varit nerfallna ledningar och dåliga ersättningsalternativ. Eller också så för att det funnits folk som sitter med sina telefoner o pratar så hela tåget hör och stör, eller så är det kallt som sjutton, obekväma stolar, dyra biljetter och dyrt internet, ingenstans att ladda telefonen på osv osv. Med buss däremot, och då åker jag ingen annan än Bus4you, så är det überlyxiga fåtöljer till säte, gratis internet, billiga biljetter, bra information, lätt att boka, varmt o skönt, folk somnar av all lyx så dem håller sin käft stängd under turen.. ja, helt enkelt allt som ett tåg inte har - de har bus4you! Mm, ett litet tips såhär på onsdagskvällen, det bjuder jag på! :)

Det är ganska skönt att vara hemma igen trots kylan, så tycker jag ju om mitt lilla krypin.. Som tur är han jag ju mina små gråa kompisar här hos mig :)


Brrr.. Vad skulle jag gjort utan er? ♥


?

What is there to Do,
                                 When everything is Done?


Voff voff eller mjau?

Titta ett så roligt klipp jag hittade, en på riktigt skällande katt!
O så han skäms när han märker han blivit upptäckt.. himla söööt!


Ny favorit!

Aaahh! Mitt nya favvo program!
You just gotta love the drama..


Real Housewives of Beverly Hills


Memories ♥


Enrique Iglesias - Cuando Me Enamoro

Enrique Iglesias absolut bästa låt! ♥
Dessutom var den helt fantastisk när han sjöng den live,
hela publiken stod upp och sjöng med..




Liveuppträdande i Miami, Oktober 2011
(tryck på texten för att komma till inlägget)


Great weekend

Har varit en underbar helg! Jag har bland annat varit på kalas, spelat Boule (!) för första gången sedan jag var väldigt liten, umgåtts med nära o kära, fryst ihjäl lite i -20 grader (som det är där jag befinner mig just nu) men sålänge man håller sig inne är det varmt o skönt :) haha, uppenbarligen är jag långt ifrån min lägenhet..


I festlokalen innan allt folk kom..


Jag spelar Boule för fulla muggar! Roligast var att jag vann hela tiden, o tillome mot oldiesarna som spelat i 15-20 år, hihi! Ja, man ska ju ha talang för något ;)

Nu ska jag strax ta bussen hem till min iskalla lägenhet igen, min hyresvärd har visst skickat dit några snickare som ska göra något som varken kommer göra från eller till på värmen. Men som hyresgästföreningen säger, sålänge han gör någonting så kan vi inget göra. Fuck off and die liksom, dem fattar väl att han bara skickar dit lite olika folk för att få tideno  gå så han slipper renovera, för snart är det ju för fan sommar!


-


Byebye Icetime!

Ne nu flyr jag fältet igen, här i fryshuset kan man ju inte va!
..upp till dem varma skogarna! Ses på tisdag! Puss o hej ♥


Brum brum säger bilen
(bild från 2008)


Brrr...sa någon kallt?

Ni vet jag har ju haft lite (!) problem med min hyresvärd, och har fortfarande. Kanske inte lite har jag kommit på nu, utan ganska mycket. Ni kommer nog förstå varför när jag berättar följande. Jag har sagt att jag har kallt inomhus, men inte fan trodde jag de va såhär illa.. Var o köpte nya digitala termometrar häromdagen, trodde nämligen mina va sönder. Men det var dem tydligen inte..


Hallen

Toaletten

För här visar dem splitternya exakt samma grader. Ja, inomhus!
Jag vet inte vad jag ska göra längre.. varken miljöhälsovårdsmyndigheten eller hyresgästföreningen verkar kunna göra så mycket åt saken.. Jag blir bara trött. Och ledsen. Någon som har en ny lägenhet till mig?


Ny frisyr

Nyss hemkommen från frisören, min lilla älsklings Linda! Världsbäst är hon :)
Var ju verkligen tvungen o klippa bort mina hemska saltvattens o sol-toppar
och till min förfärliga lugg som växer som ogräs! Pi katten! Hatar när den trillar in o ögonen jämnt!
Men nu är jag klippt o fint blev det :) Tack för de söta Linda! ♥


Underbar dag!

Åh förlåt jag är sämst på att blogga på senaste tiden. Dessutom hade jag inge batteri på min kamera så kunde inte ta några bilder. Men vi var i Danmark o myste iallafall, vädret var underbart. Klarblå himml och solen stod som högst på himlen, brr men kallt var det! Typ -12 skulle jag tro. Vi tog Aurora över och Tycho Brahe hem. Åt den klassiska pölsen på båten såklart, det är ju givet när man ska till Danmark. Gud va Tycho Brahe blivi fin, inte visste jag dem hade renoverat den.. Längesen man åkte nu :)


Scandlinesen på Sundet

Sen kom vi hem, lagade lite mat o bytte om, sen åkte vi hem till lilla farmor på fika. Hon är så söt, men de börjar märkas hon är gammal nu.. hon var lite förvirrad när hon pratade. Menmen, hon är ju trots allt snart 90 år så vore väl skumt om inte åldern tog ut si rätt?

Sen gick vi ner till min rara pappa för plockmat, drinkar och kortspel. Jättemysigt. Jag o pappa var dem som vann mest, C gick det inte så bra för =/ Men som tur är har han ju tur i kärlek istället, ellerhur? ;) hihi!


Dääänemark

On my way to Danmark me min kära och vackra denna fina dag. Vi hörs senare, puss på er ♥


Vill vill vill..

Jag vill ha en Iphone. Någon som vill sälja mig en? :$


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!