Helt slut!

Nyss hemkommen, helt slut i hela kroppen! Det var ett bra träningspass att jobba på Jägersro vill jag lova! Restaurangen är uppbyggd som en läktare typ, så att alla ska kunna se sina hästar springa i mål :) Och eftersom det var min första dag hade dem satt mig längst bort från köket och högst upp, såklart. Sjunde läktaren, inget skämt. Men det var kul, va faktiskt längesedan jag jobbade som servitris nu.. & som alltid lärde man känna ett härligt gäng med nya människor och jag fick grymt bra dricks så jag är verkligen nöjd med dagen. Nu kommer snart Chrissy och pussar på mig, så jag ska väl hoppa in i duschen så jag inte luktar blä.. Lovade honom att gå ut och ta ett glas, men som det känns nu kommer jag däcka direkt efter duschen, haha. Hoppas iaf att ni har en underbar lördagskväll! ♥ puss på er!


Sleepyheads

Här sitter jag en fredagskväll och tittar på romantisk komedi med två sömntutor :)


Fyndigt!


Haha ja, så kan man ju också göra när man hänger sin tvätt :) !


Sleepover

Stannar över hos min bror och hans flickvän inatt, eftersom det är på Jägersro jag jobbar imorgon.. Kändes bara omständigt att ta sig hem och sen tillbaka till Malmö igen några timmar senare..

Ni som inte hänger med, jag har alltså fått jobb idag på ett bemanningsföretag som inriktar sig just på hotell & restaurang-branschen. Så det är liksom lite 'Manpower' över det hela, dem anställer mig och sedan anställer företagen dom som i sin tur då skickar mig som servitris/kock/bartender, vad som nu kan behövas till just det företaget vid det speciella tillfället. Så spännande är det serni :)
Nu blir det en shoppingtur på stan, pusseli pussela!

Heja mej!

Yääääs! Jag fick jobbet!
Dessutom börjar jag jobba redan imorgon! Ska bli sjukt roligt :)
Du    tu   du    du    tu    du!

Bara för jag är glad idag bjuder jag på en ful bild :D

Påväg till Malmö

Godmorgon! Jag sitter just med min sista slurk kaffe, och eftersom jag var uppe redan 07.00 så har jag reda hunnit dricka två koppar. Ska nämligen på arbetsintevju i Malmö idag. Ska bli spännande :) Det är inte en heltidstjänst, men det passar mig ju bra nu när jag ändå går en utbildning och måste avsätta tid för den.
Önska mig lycka till ♥


@ Johannas Nagelhörna

Ska precis hoppa i skorna och smita hem till Johanna.. Vi ska beställa hem lite nagelgrejer :) Ett måste för mig just nu är fler filar, en till UV lampa, nagelsax och nagelbandssax, sprit (att decificera med), pumpflaska att ha spriten i, småburkar och några småsaker till.. Så, see you laters!

Tuff skoldag!

Varit i skolan hela dagen, puhh.. och den som säger att skolgång är en dans på rosor?

Idag jobbade vi för första gången med gelén, det var otroligt mycket svårare än man tror. Finns ju många nagelteknologer som använder vit tipp till fransk manikyr, vilket fubb va! För det var inte vad vi fick lära oss idag! Utan vi skulle helt omständigt lära oss att måla dit den franska vita kanten med hjälp av en vit gele, såklart.

Och att få den jämn var inte det lättaste, tro mig! Herreguuud, va pilligt det var! Men så jävla roligt, gud va roligt det var! Och timmarna bara flög förbi! Men mycket träning behövs, för jesus va missnöjd jag blev med mina första franska tippar, ville inte ens ta en bild på dem så fula dem blev! Ojämna, trubbiga, tjocka och helt enkelt skitfula! Så hej & hå, nu gäller det att öva sönder sitt liv tills nästa lektion! :) Sen är jag ju perfektionist och räknar med att kunna allt bara efter några sekunder, det fungerar ju liksom inte..

Dagens motto :)
Man måste tillåta sig att vara dålig för att kunna bli bra !
Puss på er!

Rumble

Efter en givande dag sitter jag nu i soffan o väntar på att min Chrissy som är iväg o spelar fotboll med sina vänner, ska komma hem och pussa på mig. Mja, finalen på Mästerkockarna som börjar om 10 min lockar ju också en del.. följer det som besatt varje säsong :$ Under tiden spelar jag & min lilla kissemiss ett mobilspel jag nyss laddade ner, Rumble.. Va faktiskt roligt! :) nu som har det får gärna adda mig, Xxohannah..



Populär tjej.nu

Helt oväntat. Två jobbintervjuer och ett jobb på en och samma dag..
Whoups, man är visst lite populär ändå ;)


Blurry


Bloggat från mobilen

Är just på en så härlig vårpromenad tsms med min lilla pappa.. <3


 


Gomorron!

Awwe.. Hur söt är inte min lilla älskling? <3


Hon sover alltid så närma mig hon kan o när jag vaknade och såg henne ha kilat under sig under min kudde kunde jag inte låta bli att älska henne ännu mer! Min goding ♥


Manikyr

Måste ju ha någon att öva på.. Så jag har nyss gett min älskling Chrissy en avkopplande manikyr :) hihi!
Han verkade tycka om det, även om han var lite obekväm till en början!


Vart fan va vakterna, undrar jag?

Tur att inte rockbandet MUSTASCH har skämt ut sitt liv idag på matchen.. Jag stod i baren hela dagen, och under mina 9 timmar på jobb förstörde dem åtminstonde 3 av dem! Herregud, vilka jävla rå-töntar! Allvarligt talat, ofta man står och SPOTTAR IS innanför baren, häller ut hela sin ölflaska över kassan, står och skriker att man vill knulla bartendern så hårt och hur jävla schysst uttar personen har.

Jag stod med en yngre och lite oerfaren tjej innanför baren, hon blev helt förskräckt och var tvungen att gå därifrån.. Jag brydde mig inte speciellt mycket mer än att bara bli jävligt trött och irriterad.
Snälla väx upp! Nej, så jävla SKÄMMIGT!


Han längst fram i röda tröjan var absolut värst och
garaterat äckligaste personen i hela bandet.. usch! ÅK HEM, SÄGER JAG!


Supercupen

Ska strax bege mig väg till vackra Olympia för att jobba på Supercupen. Kika gärna förbi om ni gillar fotboll :) HIF vann ju faktiskt hela alltet förra året :) så mycket vet jag iallafall, haha. 

Direkt efter jobb ska jag hem o duscha o byta om sen iväg på födelsedagsfest hos Johanna & Pierre, Pierre fyller år. Puss på er sålänge och ha en fortsatt underbar lördag!


Fredagsmys

Jag & min sötnos myser framför tvn och The Voice Sverige..
Håller ju alla våra tummar och klor för att bästa Dennisen ska ta hem skivkontraktet! Hejaheja!



Dagens första mål

Whoups, har haft så roligt idag så glömde helt o hållet bort att äta.. :s


Filar o fixar..

Hej o hå va vi filar... idag tränar vi på vad vi lärde oss igår, alltså att göra manikyr. Så vi övar på varandra och på besökande. Sen har vi också lärt oss olika filtekniker idag, alltså när vi ska fila ner den egna nagelns och tippens kanter, mäta och klippa tipp. Dessutom hur man sätter på tipp utan att få in luftbubblor, faktiskt svårare än man tror. Och råkar man då få in luftbubblor, vad gör man då? Mmm, mycket nyttigheter har vi lärt oss idag..



Här har jag min lilla station, och den hemska nailtrainern.
Kanske bara jag som tycker den ser läbbig ut??


Vissa naglar blev bra och andra midnra bra..
det är ju trots allt första gången man gör något sånt här :)


Filade tippar..alltså ingen gel på utan endast egen nagel och tipp.


If today was you last day..

Så jävla bra text..


Nickelback - If today was your last day


Wee, min första nagelkund!


Hahah, men älsklingen då.. du har ju redan så vackra klor? :)


Dagens lärorika lektion

Varit en toppenbra första dag på utbildningen.. Varit nästan bara teori hela dagen, frånsett den sköna stunden då vi skulle öva manikyr på varann.. Ni vet med massage o hela kittet! :D Sen fick vi även träna och lacka snyggt och jämnt, då blev det såklart den allra svåraste färgen o öva med - sexigt rött och utan pärlemor förstås. Det är svårare än man kanske tror att lägga ett snyggt lager med nagellack..det får ju inte komma utanför, bli randigt, ojämnt, för tunnt eller för tjockt. Så det var jag lite dålig på, brukar nämligen bara ha nagellack på fötterna o där bryr man ju sig inte så noga :p? Men övning ger färdighet och tillslut kände jag mig faktiskt säker på handen. Har ju en tendens att va lite skakig på handen (nej, vi snackar kanske inte Leijon-skakningar men ändå)..

Annars har dagen innehållit mycket hygien, skötselråd av sina verktyg, arbetsplatsen, starta eget företag, hud- hand- och nagelsjukdomar, reumatism, kroppens uppbyggnad (specialiserat på just hand, arm och nagel då förstås), var lite inne på filtekniker och så, men de kommer vi gå djupare in på imorgon.. och mycket mer, så varit en himla lärorik och rolig dag :) Är dock lite såsig i huvudet nu, var längesen man gick i skolan så ska lägga mig framför tv'n nu o chilla lite. Men ser verkligen fram emot morgondagen..


På bilden ser ni att jag även testade med ett pärlemornagellack i lila,
men det var när jag redan tränat på det röda i 1½ timme :p


Studystudy..


Inspiration








Kycklingsallad

Lite kvällsmat då.. Så jäkla tråkigt att laga mat när man bara gör till sig själv, fick därför bli något så enkelt som kycklingsallad. Med pumpafrön, olivolja och ruccolasallad. Visste ni att pumpafrön är både väldigt nyttigt och samtidigt sjukt gott att ha tex i sallader eller i yoghurten på morgonen? Try it :)



Found it!

Efter många timmars letande, och kräsen som jag är - hittade jag äntligen ett bord jag var nöjd med!




Och nu är det på plats och jag blev asnöjd :) yääj!


Nagelbord

Ska strax bege mig ut på en snabb PW bort till pappis och låna hans bil, för att köra runt och leta ett passande bord som jag kan använda som nagelbord.. Jag kan ju inte sitta på golvet och träna direkt! :p Men det ska väl inte vara så svårt, kan man tycka? Nej, hope not! :)


Just nu är detta det enda bordet jag har i min lägenhet.. typ 50 cm högt.
Då får man nog va kines om man ska använda det ;)


Kvällsmat

Kanske inte världens bästa kvällsmat och alldeles för sen, men klart godkänd tycker jag?
Det fick mig att tänka på frågan varför man inte ALLTID köper kärnfria vindruvor? Ja, man är ju så omständig av sig.. Nehepp, nu ska jag gosa ner mig i min säng!
Godnatt på er! Puss & Kram.



Gurk- och limevatten, en favorit!
Prova det! Både nyttigt och gott!


Tid är guld

Hahah, ja herregud.. tid är guld, what more is there 2 say?
Köööör BAAA!


Battulga - Tid är guld


Mästerkatten i Stövlarna

Jag och min lilla älskling ligger och tittar på Mästerkatten i Stövlarna..
Undrar om hon förstår vad dom säger? :)



Min utbildning

Alla ni söta nyfikna själar som undrar vad jag ska gå för utbildning, jag ska utbilda mig till Nagelteknolog :) Utbildningen startar på torsdag! Så det ska bli jättespännande, och jag är taggad till tusen!


Vilken tycker ni jag ska välja?

En mini-pc
E L L E R
En Ipad
???


Behöver en ny smidig-att-ta-med-sig dator.. inte som min stora och otympliga jag har nu.. Stör mig så dem stal min lilla favvo söt-dator i Mallis förra sommaren.

Is Anybody Out There?

K 'Naan - Is Anybody Out There? feat Nelly Furtado

On fire..

Nyss hemkommen från ett väääldigt segt möte.. förra veckans var mycket roligare!
Vi fick prova på o släcka en människa! :O

Eller ja, en docka då.. Men de va rätt ball faktiskt..
Men mest längtar jag ändå till min utbildning börjar om så lite som 3 dagar! Iih :D

Godmorgon!

Ligger kvar i sängen och myser med min lilla älskling..
Godmorgon från oss!

~ ~ ~


Home Sweet Home

Varit en mysig helg med massa god mat, dryck och härligt sälllskap - nu är det back 2 reality.. sittter strax på bussen påväg ner till Sundets Pärla igen. Som jag sagt så många gånger förr, jag åker bara Bus4You, världens bästa buss! Så otroligt bekväm med fåtöljerna till stolar och gratis wifi. Vilken kollektivtrafik föredrar ni om ni ska åka inom Sverige?


Kärlek när den är som bäst..

Aaaaahhhh! Jag har blivit bjuden på BRÖLLOP! Gaaaalet! Min lilla Johanna ska gifta sig, jag kan typ inte fatta det! Helt fucking crazy! Och jag är så otroligt glad för hennes skull! ♥ Gud, det ska bli så spännande.. jag älskar bröllop och har alltid gjort. När jag var liten var jag brudtärna på mina föräldrars bröllop, men jag var inte mer än några år så jag minns inte. Och sen har jag jobbat några bröllop, men faktiskt aldrig själv blivit bjuden på ett så detta blir första gången! Jag är jättepirrig! :) Ett sommarbröllop dessutom, så vackert.






Helt underbart ♥ ..


Dennis Camitz, the One and Only!

Yääääh!! Dennis i finaaaaal!! Weee! Så jävla braaaa!



Du är GRYM, vännen!


-


Mot Sherwood..

Ska precis hoppa in i duschen, sen blir det att sitta i bilen några timmar framöver.. Jag & min snygging ska nämligen åka till dem djupa skogarna över helgen :) ♥


Need som time off the big city life..


Mysig dag

Varit en fantastisk dag.. imorse var jag och fikade hos min söta lilla farmor, hon är bara för himla söt! När jag ändå var i närheten så gick jag inom och hälsade på min pappa och frågade om jag fick låna hans bil. Bara för att åka och tvätta den åt honom som en överraskning :).. Sedan en PW på 20 min tillbaks till stan för att träffa söta Lina.. Efter några härliga timmar på stan gick jag hem för att umgås med Mister Sötnos och min lilla ängelkatt. Sen spenderade vi resten av kvällen tillsammans och bara myste ♥ tomorrow we're leaving for the Sherwoods :)


Väldigt hot-hot gryta som jag slängde ihop av lite kyckling, morötter,
lök, chilisås och chilipulver. Blev ganska gott ändå, om man har vatten i närheten :)


Pinky


Köpte ett nytt mobilskal till mobilen idag :)


Fikapaus

På stan med söta Lina.. Var tvugna och stanna för lite mysfika! <3


Aouch!

Gosh, gjorde typ ihjälont att få massage.. Men de va de värt, nu känner man sig mycket lättare och smidigare på något sätt. Grejen var att det var liksom ingen avslappnande massage jag gick på, utan medicinsk. Hon sa drick mycket vatten nu och ta huvudvärkstabletter, för du kommer garanterat få ont i huvudet under dagen. She was right. Men det är sjukt va mycket muskelknutor och skit man har i musklerna som man inte borde ha, men som man inte ens vet om existerar. Som Mirela som masserade mig sa, "det visste du inte att du hade såhär ont va?" haha nej, de trodde jag inte. Men nu är jag lite botad iallafall :) och som man säger varje gång, man borde unna sig det väldigt mycket oftare än man gör.. 


Massage

Godmorgon alla glada! Och ni andra med :)
Jag sitter med en kopp kaffe framför datorn och väntar på att klockan ska bli om en halvtimme, då ska jag gå bort till Nicolaiskolan för lite skön massage, mmm..det är så efterlängtat så ni anar inte!

Ni får ha en fin morgon sålänge! Xoxo.


Vart har du snuttefilten, Danny?


Tur att han tar det som en man och inte som en jävla looser..
Nej fyfan Danny, så jävla löjligt! Du var inte bättre, thats it! Sluta böla! BÄÄM!


Lorrens låt var ju så jävla värdig vinnare så det finns inte! Hon kommer säkert vinna hela Eurovision! Speciellt med hennes härliga personlighet och lugn, inte Dannys hetsiga och nonchalanta attitydproblem! Tror han är störst, bäst och vackrast när han bara gör det så jävla svårt för sig själv! Kom igen, väx upp!



Loreen - Euforia ♥


<3



& N e v e r  L e t  G o  O f  W h o  Y o u  A r e.


Solnedgång

Blivit många och långa promenader i veckan som varit..

Men visst är Helsingborg vackert ändå?


Pålsjöbaden 20120307, Helsingborg


I know you've missed me..

But I'm back :) simple as that.


..

Har nog aldrig hänt under min 3 bloggår, men känner mig bara totalt omotiverad till att skriva.. sorry, men bloggen kommer nog vila några dagar framöver.. Luv ya'll ! ♥

Vår Sista Dans

Melissa Horn - Vår Sista Dans

Måttligt uttråkad..

Den sista dokusåpan.. Jag fattar inte ens varför jag kollar på den, så patetisk.. Någon som vill spela Draw Something med mig? :) hihi, jag heter Xxohannah..


-


Miss my kittycat

Vi har för tillfället ingen fungerande bil o som ni vet har min lilla Soloprinsessa bott hos min mamma några veckor, eftersom det varit för kallt för henne här i min lägenhet. Men så kom lilla jag på smarta idén att köpa ett koppel och promenera med henne ner till mig i det fina vädret, eftersom min lägenhet nu är mycket varmare (dels för att det ju är mycket varmare ute).. Hon har varit utekatt när vi bodde i Mörarp, så tänkte inte det ju inte skulle vara några problem alls. Köpte koppel o godis för att belöna henne (och muta lite kanske)..
Promenixade hem till mamma och satte på henne kopplet, då började hon liksom smyga runt på golvet som en liten vessla. Hon betedde sig jättekonstigt. Sen tog vi ut henne på gräsmattan utanför o de enda hon ville var att springa in i buskarna o gömma sig. Men blandad förtjusning sprang hon runt och nosade, men efter ett försök på 10 minuter gav vi upp och bestämde oss för att hon nog inte tyckte det var så skoj trots allt. Dessutom blåste det ganska mycket, så det skulle bli för kallt för henne att gå hela vägen hem till mig. Det sötaste var att hon hittade själv tillbaka till ytterdörren där hon bor, även om det är på 2a våningen och det finns 4 andra dörrar och vägar att välja på, men hon stannade inte förrän hon var utanför mammas ytterdörr. Duktig är hon! ♥
Puss på dig, sötnosen! Saknar dig..

Lång resa..

Puh, det var en lång resa med bil från Uppsala.. med en liten detour på 2 h för att lämna av Chino i Fkpg tog resan totalt hela 10 timmar (!) .. sjukt egentligen, o för att inte tala om att man var gaaanska mör i kroppen när man väl kom hem till sin kära säng. Tur den är så gosig o omsluter en som mjukaste bomull :)


MALM allways in my ♥ Vad har ni för säng? :)


Surprise!

Sorry jag varit lite sämst på att höra av mej, men dels inte haft tid o dels inte haft tillgång till dator.

Men jag har alltså varit i Uppsala och deltagit i finalfesten Bootcamp 2011. Och efter det stannade jag kvar några dagar o umgicks med min kära Sandra, som lämnar landet för Teneriffa nu på tisdag! You go girl! ♥

Jag & Sandra åkte hem till hennes systrar,
åt massa mumsiga jordgubbar o gjorde goda mojitos..
Sen gick vi o mötte upp Amanda & JennyTerassen

Det härliga återseendet med all personal från GG och Barskolan Academy, o även då finalen i Bootcamp skedde på Whiteclub. Det var otroligt roligt att träffa alla igen.. o alla blev verkligen överraskade :)
Alla dem söta delatagarna i Bootcamp 2012.
GGBC personal. Glitterbamse, Sammy, Chris & Maskinen
Tillome veteranerna hittade hit.. Poya, Stefan, Patte & Lastra
Gurkan & Hugo Rosa var förstås också närvarande..

Vem blev då vinnare? Och kommer få åka till Miami, Las Vegas och London o jobba?
Jo..
NEJRAAAAA!!! :)
GRATTIS GUMMAN, så jävla bra kämpat! ♥

Sluta förstör alltiiiing!

Tycker faktiskt fortfarande att dessa låtarna är fett sköna, men snälla Sveriges dåliga dj's och trötta radiokanaler
- låt mig fortsätta tycka det då och sluta spela sönder deeeeeeeeem! Bääääh!

Ansiktet - Äckligt


Norlie & KVV - Tröjan du Hatar


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!