In the sunset..

På promenad i solnedgången . .


Undring..

Hur fan laddar jag upp videos till bloggen? Måste det gå genom Youtube osv? Trötta mig =/ ska försöka lösa det tills framåt dagarna.. ni ska få se Kashias smaskiga födelsedags present.. en screaming orgasm på bardisken, ouuuuahh..

Är det förresten någon som vet hur man tar hem videos från facebook? Som är någon annans alltså :)


Beachday

Mmmmmmm... I'm living the dream. My dream.



Jag väckte Chrissy imorse och väldigt motvilligt steg han upp, sur som en surströmming. Tvingade honom o följa med lilla Jonna på utflykt :) såhär blev resultatet..

Var det så hemskt, tycker ni? :o


~


Paulos villa..

Igår åkte jag hem till en av stamkunderna på Chilli Lounge tsms m Jenny o Amanda. Han bor i en helt fantastisk villa med allt du kan önska dig mellan himmel o jord.. Några bilder säger mer än tusen ord.. 


Vardagsrummet


Ett av fem gästrum

Gymmet

Ännu ett rum.. Obäddat :)


Sötaste badkaret!

Men som ni kanske förstår hängde vi mest vid poolen..


Jag o Amanda



Jag o Jenny


Mood Beach

Varit helt underbara dagar dem senaste.. Jag har vaknat av solens strålar och fåglarnas kvitter. Satt mig på vår terass med en kopp kaffe och bara njutit av att finnas till. Har kännts som jag varit på semester :)..

I måndags var jag o Chrissy på Mood Beach i Puerto Portals. Åt en förträfflig lunch och bara njöt av varandras sällskal och den underbara utsikten.. Åh, helt fantastiskt.

 
Mood Beach - Puerto Portals


Vad gör vi??

Skönaste turistgänget kom ner igår.. 60 studenter från Umeå/Lysekil.
Nu kööööööööör viii !!!


Dj Chris The Diss..

Årets fullaste men absolut snyggaste och grymmaste Dj ♥



Skönaste tattoon..



E v e r y d a y  I' m  S h u f f l i n g. .


Sötaste ♥

Mina söta vänner kom ner för några dagar sedan ♥
Världens gulligaste par :)


Michael o Jenni


La Rueda ♥





Hela Grabbarna Grus personalen var och åt på La Rueda i fredags.
Mmm.. Mitt hjärta tickar för god mat och sköna människor ♥

Tack för en fantastisk kväll alla inblandade!


MMwwhaaahh..


Guetta - Where Them Girls At (Afrojack remix)


Siri & Alfons söker nytt hem..

En liten undring bara..
Min bror behöver hjälp att skaffa nytt hem till sina två söta älsklingar. Han har fått ett nytt jobb och i detta reser han jättemycket.. dem är väldigt keliga och älskar att krama o gosas (som ni kanske ser..) så han tycker det är bätre dem bor hos någon som kan ge dem dem uppmärksamhet dem behöver.. Om ni frågar mig är det dem absolut sötaste och mysigaste kissarna någonsin skådats ♥


Siri & Alfons


Yäääähh..

Tjingeling!
Tack för era tips och svar, sötnosar! Jag har fortf min kamera nerpackad i min resväska men den ska packas upp o invigas ikväll - det är ett löfte! :) Är ledig ikväll och då är det all iin! Har några vänner nere från Sverige så får gå på en liten barrunda för att visa dem Maggan by night. Så får vi se vart denna kvällen slutar..

Det är mycket drama här nere vill jag lova, många av er ville jag skulle skriva om så mycket som möjligt. Jag ska göra mitt bästa men jag kommer aldrig att utelämna någon och alltså inte lämna några namn. Det är en fristad för turister här nere och jag vill at dem ska komma ner o ha en skön semester med mottot what happens in magaluf stays in magaluf (för allas bästa) haha.. och detsamma gäller mina kära kollegor och övriga workers härnere..

Men såklart ska jag berätta en massa snuskiga storys och smaskiga detaljer. Ni kommer ha en undehållande läsning mina vänner :p


Your choice!

Tack mina söta läsare för at ni fortf tror på mig ♥! Har lika många läsare nu som jag var hemma o uppdaterade fyra gånger om dagen! Tack söta - älskar er :)

Ska försöka uppdatera så ofta jag kan! Vad vill ni jag skriver om?
Min vardag? Vad som händer på mitt jobb? Intriger? Fest? Galna turister? Ännu galnare workers? :)

Ni bestämmer.. jag skriver :)


<3

http://www.hemmating.se/images/V1019%20Dance%20Love%20Sing%20Live%2050x85(2).jpg


Skyddsängel..

Aaaaaaaaaaaaaahhhhh !!!!!!!!!!!!

Chrissy trillade ner ifrån ett tak igår!!!!! Gud jag var helt tvärsäker på at vi skulle åka till akuten o gipsa ihop hela honom eftersom han föll rakt ner i asfalten.. Alltså det var ett sjukt fall.. Men nejdå, efter en stund ställer han sig upp o hoppar, rullar axlarna och skakar på ben och armar, rör på fingrarna för att känna så att inget är brutet. Sen tar han stegen som nyss gjort honom så illa och bär iväg den som om inget hänt..

Ett fall på över 3,5 meter! Han måste vara övermänsklig alltså, eller ha en liten skyddsängel vid sin sida.. Men gud va hemskt det var, jag är fortf skakig.. Men såklart så himla glad att det trots allt gick så bra som det gjorde.. Min älskade prins..

http://3.bp.blogspot.com/_cfOgD-yxu3o/SaD724R5HRI/AAAAAAAABDI/1ci5gdwagfw/s320/EN+SKYDDS%C3%84NGEL.jpg


Godmorgon..

Puuuhh... jahaja :)
Kan säga kvällen för välkomstfesten var ju totaaaalt kaos.. Kunde jag gå hem? Knappt.. haha, herregud, och jag som lovade mig själv at iallafall ta det lugnt på försäsong. Men nu har jobbet dragit igång o det känns bra..

Kinky Pinky igår, jag kände mig inte så manad at ställa mig i underkläder än.. så Matilda tog kvällen. Jag var ledig, skulle kommit ner men somnade o sov till Chrssy kom inranglades på morronkvisten. Full fart på honom o ställa sig o laga mat.. men finns det något bätre än fylle mat? :)

http://sjokapten.blogg.se/images/2010/fyllo_115146838.jpg


Uppdate!

Helgen i Stockholm var bästa på länge! Karin är världens mysigaste ♥ och hennes vänner likaså! Blev nååågra glas för myckt natten till söndagen så hitade knappt till flygplatsen och mådde blö hela resan.. desutom fick jag ju såklart betala över vikt så var lite less innan jag skulle gå på flyget.. SLutade deppa ganska snabbt, älskar känslan i magen när planet lyfter så då blev jag glad igen..

Väl framme var det sol och underbar väder, men jag gick dirtekt hem o somnade som en stock :) sov mest hela dagen, vaknade vid tio på kvällen o jag o Chrissy gick ner för att hälsa.. Tog en huvudvärkstablett av Chrissy (trodde jag) och nere vid beachclub blev det såklart shots.. Blev jäteillamåendes och yr i huvet.. fatade ingenting o frågade Chrissy vad han gett mig, hoppsan.. det var visst smärtstillande! Haha, galet.. somnade igen som en liten prinsessa, men sen vaknade jag iallafall utvilad vid tio tiden..
Så varit på stranden mestadelen av dagen, och ikväll blir det ju välkomstfest eftersom det inte blev så igår :D haha!

Ska försöka hålla uppdateringen vid liv.. svik mig inte söta bloggläsare :)! Puss o varma kramar.. ♥

Bussresa!

Sitter på bussen.. och har gjort det i 6 timmar redan, puh.. Ångrade lite att jag inte tog flyget faktiskt =/ men hade på tok för mycket packning för dem små intrikesflygen - dem hade störtat direkt :)! Planeras vatra framme halv åtta.. gud va jag kommer vara mör i kroppen då! Dessutom har jag fruktansvärt ont i min rygg sedan dundermassagen jag fick igår! Nej nu var det mycket gnäll.. tyst med mig!

Har börjat läsa en ny bok.. Blondie .. någon som hört talas om den?
Allefall.. handlingen kommer här

"
Som nyfödd är hon nära att bli lämnad i en snödriva.
Som sjuåring blir hon våldtagen av en alkoholist i en trappuppgång.
Som nioåring rymmer hon hemifrån och blir än en gång våldtagen av en långtradarchaufför som gett henne lift.
Som tolvåring börjar hon sälja sin kropp till fyllgubbarna i Björns trädgård på Söder i Stockholm.
Som trettonåring är hon fullfjädrad prostituerad i City och har en hallick som tar ifrån henne merparten av de pengar hon tjänar.
Som tonåring blir hon snart grovt kriminell och utnämns av pressen till Sveriges gangsterdrottning.
Hon kommer att tillbringa sexton år av sitt liv på olika institutioner, alltifrån flickhem, ungdomsvårdsskolor och psykiatriska kliniker till slutna avdelningar på såväl mentalsjukhus som kvinnofängelset Hinseberg.
Hon heter Birgitta Blondie Andersson och har levt ett liv som de flesta människor inte kan föreställa sig ens i sin vildaste och mörkaste fantasi.
Om detta liv i fattigdom, förnedring och fullständig utsatthet berättar hon osentimentalt och med kärv humor i
Blondie.
Det här är på samma gång ett skakande tidsdokument, ett gripande kvinnoöde och en paradoxalt upplyftande skildring av närmast ofattbar mänsklig styrka."

Bara läst et tiotal sidor men det verkar vara en spännande men hemsk bok.. Precis i min stil :)

Babbel!

Imorgon åker jag.. lämnar sömniga Helsingborg för att ta mig upp till huvudstaden o träffa Karin-fina. Ska bli kul att komma upp faktiskt.. Inte varit i Stockholm på närmre 2 år. Det är ju trots allt vår huvudstad o vi borde vara stolta :) Men gud, nu lät jag som en riktigt bonde.. men det gör ingenting :) jag var ju en liten tjej som hade hästar utanför fönstret en gång i tiden.. dem var dock inte mina :p

Vad babblar jag om egentligen? :) puss o godnatt, nu får det vara slutpackat för ikväll! 27 kg. Fuck. ing perfect.


Fullbokad !

Yesterday, världens skönaste dag.. Fick gjort tusen saker och lite till.. Dessutom ringde bror min o behövde hjälp klockan nio på kvällen, och såklart gav jag mig iväg som ett skott för att ställa upp! Körde racer till Malmö och hjälpte till halva natten, trött som en kalv imorse när klockan ringde sju..

Upp o hoppa, och racer hem till Helsingborg igen för att gå på möte klockan tio.. Snabbt avklarat sprang jag hem för att boka min biljett till Stockholm imorgon. Det gick toppen förutom att min bank sa jag tydligen spärrat mitt lösenord på kortbetalning - skoj.. Anyways, bort till Johannasöta för att göra naglar! o dem blev alldeles alldeles underbara :)


Skyndade mig vidare till stan för att möta upp mamma, som jag bjudit med på massage tsms m mig :) Det var galet va ont de gjorde i ryggen, men han var ändå duktig! Berättade att han tyckte jag var väldigt muskulös och att det syntes jag jobbade mycket.. Dessutom sa han jag var otrooooligt spänd och han hittade tillome min "triggerpunkt".. tydligen någonting man har om man haft en spänning under många år.. Ingen aning, ont gjorde det iallafall men otroligt skönt nu.. Känns som en tolvkilos ryggsäck släppt ifån mina axlar. Puhh.. 

Ilade ut för att flytta bilen, sen hem till lägenheten för att möta Daniel för nyckelöverlämning sen hem till mamma med alla väskorna och packa packa packa.. eftersom jag inte hunnit börja direkt hade jag en del att stå i :$ hihi.. Och nu tog jag en paus för första gången denna veckan.. Men det var skönt :)

Hur har ni det, söta läsare? Vad har ni hittat på idag?

Omw 2 malmoe..


Dagen har varit så toppen som den kan bli !
Nu ger jag mig av till Malmö, back tomorrow.. pusssen .v


August o Lotta!



*4 dagar..


Flopp..?


Chris Brown - Look At Me Now ft Lil Wayne and Busta Rhymes


Shop until you drop..

Grymt nöjd med dagen och gårdagens inköp!

Fått två par shorts, en par vita med somriga blommor på och ett par aprikosa! Sen mina vitaminisar - oregelbundna matvanor blire tyvärr på vackra mallorca :/ Har även handlat skokräm! haha :) vill putsa upp mina vinterkängor/vårstövlar innan jag lägger in dem i garderoben över sommarsäsongen! Så dem är lika vackra till nästa höst och vinter! Så handlade jag dem sötaste hårklämmorna någonsin! En stor himmelsblå rosett att ha baktill och två små mindre aprikosa att sätta upp sidohåret på! Blir en mycket flickig Jonna i sommar :) Sen så köpte jag vardagsgrejer såsom blondering, underlagskräm och genomskinligt nagellack - alltid lika tråkigt att lägga pengar på.. Hade även en rolig upplevelse idag då jag provade shorts på barnavdelningen, haha! Alltid lika kul att umgås med söta Nathalie!

Nu är det inte mycket som fattas på min lilla shoppinglista :).. Tack söta mamma, Matilda, Nathalie o Alex för hjälpen ♥

Breaking news!

Den största o bästa nyheter genom tiderna! Jag har gått upp en storlek!!
Förstår ni??? Jag är inte längre XS !!!!! Aaaaahhhhh !!! Jag kan typ inte förstå det :)

Helt galet.. o jag är helt tokigt glad! :D


Bin Ladens släkt..

Nu när Bin Laden är borta så står hans släktingar på tur...

Hans lite mörkare bror Choko Laden finns kvar samt kusinerna Marme Laden, partyprinsen Pinaco Laden, vegetarianen Sal Laden. Sen får man inte glömma hans senila farbror Var fan var de jag Laden?

Hihi, tyckte det var lite skoj :)

Dagens!

Godmorning!
Sitter med en kopp kaffe o försöker vakna, knappt sovit en blund inatt.. Man har ju sina nätter ibland =/ Menmen..

Idag ska jag blondera håret, tona löshåret, städa lägenheten och umgås o shoppa med mina fina flickor från Malmö schemalagt. Iallafall andra halvan av dagen kommer va helt underbar :) Matilda, Alexandra o Nathalie droppar in efter tre.. O vi hoppas på bättre väder idag - det var ju svinkallt igår!! Vad hände liksom? Från sommarvärme till höstkyla över en dag! Nejnej, inte okej!


*5 dagar kvar


¨


Bilder ifrån Valborg !!!

Just like I promised.. here we go!


En liten del av parken i Lund..

Jag o söta Malin ♥




Några bilder ifrån Valborg i parken i Lund.. resten finns på min facebook :)
♦ ♦ ♦
Nu kommer lite bilder ifrån kvällen o Emils 25 års fest!


Emil & Ylva ♥

Födelsegrisen Emil

Emily & jag


Hoppas ni andra också hade en underbar Valborg! Min var den bästa någonsin :)


Blablabla..

Wonderful! Jobbet gick excellent igår, gästerna va söta o glada o då blev jag det också! Matchen har jag ingen koll på vad det blev, 1-1 kanske? Hahah, jaja! Sjukt trött när jag kom hem, då kom man på att man var kanske mer bakis än man trott.. SOmnade som en prinsessa när jag la huvudet på kudden och vaknade vid tio av min väckarklocka. Första natten jag sovit en hel natt, ofattbart skönt. Nu blir det strykning o fixning för hela slanten.. en stund, för sen har jag lovat att bilderna ska komma upp :) o lovar jag så håller jag! Hörs om en stund söta vänner..

Årets bästa fest!

Valborg igår var helt gaaaaaaleet... lätt årets bästa fest!
Tack alla inblandade ♥!

Skriver mer ikväll, för nu måste jag kila iväg till jobb, tapper tjej som jobbar dagen efter Valborg va? :) pyss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!