Nyopererad och förvirrad..

Nu har lilla Agnes kommit hem, hon var ganska pigg när vi hämtade henne. Vilken duktig tjej hon varit! Inte ett dugg gnällig i bilen påvägen hem heller. Hon säger inte ett ord o hon är redan uppe på benen o yrar runt, hoppar upp o ner ifrån fönstren o utforskar en hel del, bara några timmar efter operationen.. Tänk vad vi människor är sårbara om man jämför oss med djuren!

Här nedanför ser ni en liten video jag tog hos min mamma alldeles nyss..

 

Söt hon är när hon går rakt in i skåpet, stackarn.. sötast ändå när hon tror det hjälper att backa ;)


Agnes ska till veterinären!

Goodmorning!
Klockan är verkligen inte mycket alls, men väckarklockan fick väcka mig idag. För jag ska nämligen ta min mammas kissemiss till vetrinären, hon ska steriliseras ;( usch o fy, det är alltid lika hemskt! Men ni som är kattmänniskor vet att man tyvärr måste! :/

Stackars lilla söta Agnes..

Vi kommer väl hem i eftermiddag någongång med henne, vi hörs då.. puss o kram sålänge!
Ps. tack för alla söta kommentarer om min nya frisyr! Söta ni är ♥


Helt underbar..


Hur många lingon finns det i världen.. Helt underbar film! ♥ den satt verkligen spår i hjärtat.. Se den!

Somliga ljus brinner aldrig ut..

Hur många lingon finns det i världen?

Tjingeling :)
Ingen har kommenterat bilden, blir lite orolig.. Var det så hemskt :s?

Sitter o pratar med Chrissybaby över Skype, ska strax hem till mamma o hämta henne. Jag har bjudit ut henne på bio ikväll :) vi ska se hur många lingon finns det i världen! dem som sett den säger den är SÅ bra.. dessutom har ju min mamma jobbat med utvecklingsstörda, och hon älskade det. Kanske kommer man få en inblick i hur hon hade det när man ser denna filmen?



Min nya korta frisyr..

Man ser kanske inte så bra.. men vad tycks :$?


Trying..

Gud va irriterande! Försökt ladda upp bild till er hela förmiddagen, men INGET fungerar! Saken är att min pappa har lånat min kamera så jag har bara mobil bild, fast det brukar aldrig vara något problem. Men mobilen vill inte synka med datorn överhuvudtaget idag! :/ Va trött jag blir! Nu måste verkligen jag ha lite kaffe, försöker om en stund igen..

Ledsamt.

Dagens diskussion om att gråta. Jag o en tjej som typ aldrig gråtit i hela sitt liv..

J: jamen hur gör man när man gråter då? blir man ledsen om någon säger något o sen börjar man bara gråta? Eller väntar man tills man kommer hem?
Jo: Man kan bli ledsen direkt om någon är riktigt elak, men jag brukar hålla mig tills jag kommer hem.. Tycker inte om att visa mig sårbar.
J: Men kommer man ihåg vad man är ledsen över då?

Hahahaha, söt.. hon borde verkligen ta en dag till o bara lära sig gråta..
Alla människor måste kunna gråta, för att fungera normalt.




Nöjd!

Jag har sån himla tur som har världens bästa hårfrisörska! ♥ Jag blev faktiskt nöjd med resultatet, fast det resulterade i en axellång page. Jag hade ju förväntat och intalat mig det ganska länge, som ni ser på bilderna i inlägget nedanför.. men det är en så stor omställning när man haft långt hår hela sitt liv. Det var därför jag trodde jag skulle bli missnöjd och ledsen.. men jag är faktiskt nöjd o glad :) det känns otroligt skönt att slippa mina extensions.. huvudet känns för en gångs skull lätt som en fjäder! Och jag kan dra mina fingrar genom håret, det var otroligt längesen och det är en helt underbar känsla!

B
ild kommer imorgon då jag inte är hemma för tillfället och kommer nog inte hem förrän sent ikväll! Dock kan ni se bilden jag lagt ut på Nicole Richie, det är typ nästan exakt som den frisyren fast då megablond som jag är.. Hoppas ni kan vänta ;) för den som väntar på något gott.. Puss puss mina älsklingar!

Ny frisyr!

Vilken underbar förmiddag, solen lyser in igenom persiennerna och väcker mig. Meningen var jag skulle gått upp vid nio men det blev ju inte så :$ hihi, man får lov att ha sovmorgon ibland.. speciellt om man knappt aovit på hela natten :/

Strax kommer sötaste Johanna o möter upp mig så ska vi ut på stan o luncha. Sen mina vänner, sen ska lilla rädda Jonna till frisören.. och plocka bort sina pluppar - för evigt! och klippa sig kortkort! :O Jag är så jävla rädd.. helt hyperventilerar typ, drömt mardrömmar hela natten om hur de kommer bli. Men jag är tvungen nu, efter att ha haft extensions konstant i nästan 4 år så behöver mitt egna hår klippas igenom. FAAAN!! Vad ni än gör, så börja ALDRIG med extensions! :/

Resultatet kommer nog bli något sånt här..





Gud, jag är helt livrädd..


Våfflor!

Jag o Lina bestämde oss för att inviga mitt nya våffeljärn jag fick av mamma förra veckan! Sagt o gjort, det blev superbra! :) och dem blev hur goda som helst! ♥


Yum! ♥

Vi fick knappt plats på mitt lilla söta vardagsrums bord :) hihi


Fika med Lina ♥

Nyss hemkommen från en Välatripp tsms m mamma, det var himla mysigt :) Kände mig lite down så var tvungen att pigga upp mig själv med lite shopping! Det funkar alltid..

Strax kommer söta Lina hem till mig, blir väl ännu mer kaffe än dem 5 kopparna jag redan druckit idag o massa skitsnack :)! Glad hon ringde o ville ses, det var himla längesen nu! Ska bli kul o höra hur det gått för hennes bror med.. lär vara mycket o fixa med nu innan han åker o uppträder i Dusseldorf! Lilla Eric, jag minns det som igår när han var 9-10 och ville vara med storasyster o hennes kompisar o leka.. men absolut inte fick ;) haha, tuss!



Söta Lina ♥


Party animals

Gårdagen var super, det blev 'säsongs utgång' med Helena, även Jenny joinade oss. Hade bad hair day så fick för mig att färga håret bara någon timme innan vi skulle gå ut. Men Helena var jätte nogrann så det blev supersnyggt! Vilken tur för mig.. kul utgång annars liksom :)! Först entrade vi Helsing och Mogwai sen vidare till Cardinal. Man märkte det varit löning, för det var grymt mycket folk ute.. men det är ju bara trevligt :)!



Jag vet jag skulle fortsatt på min ämneslista idag, min kärlek var ämnet. Känns väldigt långt borta just nu, så måste tyvärr skjuta på det iallafall tills imorgon. Får vi se om Mister Inspiration kommit tillbaka. Nu ska jag krypa ner i min säng med en kopp varmt te och titta på The Kids Are Allright. Sleep tight..


Presentation av mig själv

Ah okej.. vem är jag?

Jag är en tjej som sprudlar av energi, kärlek och spontanitet. Jag älskar att umgås med  mina vänner och folk som betyder något i mitt liv. Samtidigt älskar jag att träffa och lära känna nya människor, vågar man bara tillåta sig så finns det otroligt mycket att lära av andra. Jag är en ganska sprallig tjej som har svårt för att sitta stilla :) Jag älskar at ha många bollar i luften och vill helst ha saker att göra hela tiden.  Jag tycker att jag är en positiv tjej som går på möjligheternas väg och blundar för omöjligheter. Jag hatar negativa och pessimistiska människor. Varför gråta när man kan le? Jag älskar att resa och upptäcka nya platser och kulturer. Någon gång i mitt liv vill jag göra en jorden runt resa.

Jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Jag tror på ödet, att det finns en bestämd väg för oss alla att gå. Självfallet med olika val och vägskäl som man ställs inför att välja. Men i det stora hela finns det en  redan förutbestämd anledning till allt som händer. Jag tror på att man har ett liv och att man ska leva det till fullo, och ta vara på varje dag som kommer. Lev som om du skulle dö imorgon, älska som om du aldrig blivit sårad och dansa som om ingen ser dig.

O
kej, lite kort om vem jag är. Hade kunnat fortsätta hela dagen men orkade inte trötta ut er med för mycket :)! Har ni frågor så är jag full av svar, eftersom jag är en tjej med många åsikter om mycket så tycker ja bara det är skoj o svara :)


TOKIG!!!!!!!!

NEJ NEJ NEJ NEEEEJ!!!!!! Precis suttit o skrivit, jag tror typ 2-3 A4 sidor långt jävla inlägg av min presentation om mig själv, också försvinner hela jävla helvetes skiten!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAARRRGGGHHHHH!!!!!!!!!! Kill someone!!!!


Om du lämnade mig nu..


Lars Winnerbäck & Miss Lii - Om du Lämnade Mig Nu


Sunshine

Godmorning sunshines.
Vilket underbart väder det är utanför fönstret, helt fantastiskt! Jag har dock sovit dåligt inatt, som så många nätter nu :/.. men jag vaknade ändå pigg av jennys sms :) så nu sitter jag i sängen o dricker kaffe o äter frukost. Yum! Tänker på min Chrissy såklart. Han landar i Mallorca om några minuter. Där måste vara fint väder nu med :) hoppas det så han kan sola sig.




Jenny frågade om jag ville följa med på auktion idag, ja varför inte? Jag kommer dock inte bjuda på något, tror jag, men både hon o Magnus skulle visst bjuda. Så spännande med auktioner tycker jag :)! Hihi.
Vi hörs senae, jag har ju lovat att börja med min ämneslista idag som ni vet :) Så senare kommer ett inlägg där jag ska presentera mig själv.

Fredagsmys med Caroline

Nyss tagit en varm o uppiggande dusch, det var himla skönt. Strax kommer sweet Caroline hem till mig. Vi har inte riktigt kunnat bestämma oss om hur kvällen kommer se ut. Tanken var först några glas vin på Bara Vara, men nu känner vi oss lite mer hemmamys sugna (eller jag). Typ spa kväll med ansiktsmask, nagel och fotvård, hårinpackning, ört te och bara allmän mysfaktor på hög nivå.. vi får se hur kvällen utvecklar sig.

Det kanske slutar med att vi går ut i badrock ;) nja, troligtvis inte. hahah!
Jag ville önska alla mina läsare en helt förtrollad helg .v puss på er!


                                                                                 Miss you my darling


Bilder från dagens shopping ♥


Den svarta klänningen o hjärtkjolen var mina absolut bästa köp idag! Love them ♥

Den vita stora tröjan kommer passa perfekt tillsammans med ett svart midjeskärp
och ett par svart tights, mumma!


Himla söt visst :)?

Så vad tyckte ni om dagens inköp?


En glad dag!

Tjingeling

V
ar uppe med tuppen idag. Jag blev nämligen inbjuden till VIP shopping häromdagen. Den startade halv åtta imorse o såklart stod jag där när dörrarna öppnades ;) Tok-Jenny fick vara mitt sällskap. Jag hade turklänningen på mig så jag hittade en hel del som fick följa med hem! Bland annat två ursnygga vår-kjolar, tre klänningar och en ursöt Johanna t-shirt med massor av pastellfärgade blommor på! Ska försöka lägga upp lite bilder om en stund!





I'm back.

Hej.. Jag är tillbaka..

V
arken orkar eller vill prata om varför jag haft ett uppehåll från bloggen. Thats just life sometimes. Men nu är jag här igen :), o tänkte faktiskt i brist på annat.. o ja, jag vet att ni kanske tycker jag har dålig fantasi, men göra ett 30 dagars blogg schema där jag kommer ha ett nytt tema varje dag. Känner jag behöver lite inspiration för att skriva, annars an de hända detta blir en depp-blogg. Här nedan är ämnena för de kommande 30 dagarna, med start imorgon..

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 Mina ambitioner
Dag 30
Ett sista ögonblick

My passion

Akcent - My passion


Ödet.



Destiny will show us the way..
 L o v e y o u a n d a l l w a y s w i l l.


Fuck!

Vilken rolig överraskning man fick när man kom hem från sin miniweekend..
Ett hatbrev i brevlådan.

Elräkningen.






Kill me!
4489:-

Tillbaka i Skåneland

Sådär, nu har vi lämnat dem lugna vässjötska skogarna o all snö bakom oss, och är tillbaka i vackra och inte så kalla skåne. Som jag har hunnit sakna min lilla kissemiss på bara fyra dagar, galet!

Strax kommer den trötta fastighetsskötaren och ska laga min toalett för femte gången. Ska se hur han bär sig åt denhär gången.. jag är verkligen less på detta nu! SÅ LESS!

I eftermiddag tänkte jag försöka ta mig hem till min mamma o pappa o lämna över överraskningarna jag köpt til dem ifrån Ulared :) hihi, jag älskar o överraska.. o såklart blir det en solning på det, mamma har ju solaruim så varför inte liksom :)? Hepp om man skulle försöka få i sig lite frulle kanske? Puss på den.


Shopping för hela slanten!

Efter den söta Melodifestvalen var över bestämde vi oss för att åka till Borås och vidare till Göteborg.. för massa shopping, iiih :) Mest till Chrissy dock, som snart åker iväg till Mallorca (inga kommentarer) och har en del att köpa in innan dess. Eftersom hans dator total kraschat och så.. Jag guidade honom o hjälpte med den lilla kunskapen om datorer jag har. Dock slutade det såklart med att han lyssnade på säljaren -.- haha, vilket jag förstås också hade gjort! Men han fick nog med sig hem en väldigt bra dator, så jag är himla glad för hans skull.. Sen fick han en MASSA annat också, vi var ute o shoppade i över 8 timmar i streck.. det ni ;)

..det
är inte alla killar som delar ett sånt intresse med sin flickvän :)

Melodifestivalen!

I fredags vaknade vi tidigt, gick upp o åt frukost med världens sötaste dagbarn.
William, Gusten och söta lilla Lina. Då fick plötsligt musikaliska Gusten o William för sig att leka Melodifestivalen, och vi alla skulle vara med (förutom Lina som är för liten). Jag o Chrissy slapp dock uppträda utan vi var bara jury, mamma Ann-katrin var dock tvungen att medverka med "Tjabba Tjena Hallå". Gusten ut först, han sjöng Boys and Back (vi trodde först det var Backstreetboys, men tydligen var det någon Highschool musikal låt?) han var livlig och väldigt dansant, sprang runt i hela rummet o dansade o sjöng. Sen var det Williams tur, han skulle uppträda med Dannys "In the Club".. det var nog det sötaste uppträdande jag sett i hela mitt liv! Han var SÅ duktig! Jag önskar jag hade tagit upp mobilen o satt på inspelning, så ni hade fått se världens sötaste lilla unge stå där o göra Danny dansen o läspa fram "in sö club, sö club, in sö club, sö club"

<3

Ullared

Nu har de varit dålig update, jag är ledsen.. men som ni vet är internetet här ute i skogarna inte det bästa :p Dessutom har vi haft två fullspäckade dagar tillsammans.

Torsdagen började med att vi packade in oss i bilen och körde iväg till Ullared. Även om jag inte tänkte handla något fick jag med mig lite saker för runt 300 lappen.. som vanligt kan man ju inte låta bli när allting är så billigt :$ Men Chrissy handlade faktiskt mer än mig, haha.. han är ett litet shoppingmonster dendär :)

Sen åkte vi vidare hem till familjen Järnhester i Tmo.. Chrissy hade köpt med sig lite presenter som han gav o kramar o pussar, sen åt vi middag :) Det blev en ganska tidig kväll i säng, vi var så trötta efter bilresan o trängseln på Gekås.


http://www.vitjul.se/PageFiles/142/gekasstor.gif



Weekendtripp..

Hej på er!
Jag o Chrissy har precis käkat lunch o nu har jag packat en liten weekendväska för en tripp till Borås o Tranemo över helgen. Ska bli så himla mysigt! Jag tycker om den "vässjötska" mentaliteten. Mycket trevligare o mer tillmötesgående än skåningarna någonsin varit. Därför jag tänker bosätta mig i Göte la borg någongång under min livstid :)

Vi hörs mer ikväll kanske, eller också imorgon :)! Puss på er..

Christian the Lion

Detta videoklippet rörde mig djupt. Det är berättelsen om lejonet Christian. Han köptes av två killar när han var liten, sedan växte han o blev för stor för att ta hand om i hemmet. Dem släppte ut honom i det vilda i Afrika. Några år senare bestämde dem sig för att leta upp honomo se om han kände igen dem..
 Trots allas förvarningar om att det skulle bli en livsfarlig resa..

Såhär gick det när dem mötte honom i Afrika..
 


Fika med Helena

Godmorgon mina vänner. Nu försöker jag skriva detta inlägget för tredje gången, eftersom internet fuckar upp för mig varje gång o raderar allting så hoppas jag på att det fungerar nu..tredje gången gillt, visst?

Sitter o försöker vakna med min kaffekopp, ska strax hoppa in i duschen o fräscha upp mig lite. Sen möta upp sötaste Helena för en fika. Ska bli himla mys, vi har inte setts på några år nu. Vi har haft mycket för oss o flängt runt o världen båda två. Vi var bästa vänner som små, delade allt man kan mellan himmel o jord.. som bara dem allra bästa vänner kan. Sen flyttade hon o hennes familj ifrån den lilla by som vi bodde i och vi miste tyvärr kontaken. :( Men eftersom vi var dem bästa vänner så finns det alltid en röd tråd genom livet att fånga upp o titta tillbaka på. So here we are :) ska bli himla skoj o träffa henne..

Vi hörs kanske senare :) pusseli.

Varm chokolad!


Mys med varm chokolad i Helsingör .v


Liten kärleks utflykt

Tjingeling. På lite bättre humör nu :).. Solen skiner utanför fönstret och det är vårkänslor i hela kroppen. Därför har jag o Chrissy bestämt oss för att göra en lite utflykt till Danmark.. mysa på torget i Helsingör, hålla handen o bara njuta av varandras sällskap i solen. Jag älskar våren, fast jag älskar honom ännu mer.



Vi hörs imorgon, mina söta läsare .v


Ååååååhhhhhh!!!!!!

Toaletten har gått sönder, igen. Femte gången nu? I think.
Nu går det inte att spola alls. Uhm, kanske dags ut byta ut skiten nu, eller???!?

Aaaaarrgggh!!!

JAG BLIR SÅ TRÖTT!


Sad but true.

Godkväll.
Nyss varit o solat hos mamma, skönt med lite färg på kroppen..det behövdes verkligen, såg ut som en krita innan! Phew, jag tror faktiskt på att det är bra för kroppen att sola då o då.. Absolut inte för mycket, men den behöver A o D vitaminer som den vanlgtvis får naturigt genom solens strålar. Dock strålar solen lite för lite natuligt här i sverige, därför vi behöver trycka i oss så mycket vitaminer o mineraler..


I wish..

Dessutom är det så himla orättvist att vi nordiska tjejer har så tunnt o stripigt hår, medans tex spanjorskor och portugiser har ett fantastiskt tjock och vackert hårsvall.. Någongång önskat att ni hade hår som dem? Never gonna happen, vi är tyvärr födda i fel land :/! Vi skandinaviska tjejer har garanterat den sämsta hårkvaliteten i hela Europa, även mycket svaga och sköra naglar. Allt detta beror på Sveriges kalla och gråa klimat..

:(

 


Angry Birds!

Aaaaah kill us.. jag o Chrissy har blivit B E R O E N D E !!


ps. börja aldrig spela!


En tyst minut.

Jag vill skänka en tanke till alla offren och deras familjer i Japan.
Det är så hemskt vad som har hänt..


Go Eric!

Ikväll är det Melodifestivalen. Såklart hejar jag på Eric Saade, bror till min barndomskompis Lina. Gud jag är så glad att han får göra det han brinner för och tycker är så roligt, och att det dessutom gått så himla bra för honom! Det är han verkligen värd! Håller alla tummar för dej ikväll, vännen! Lycka till!


Eric Saade - Sleepless


Lova mig, se den!

Ååååååh guuuud.. ja, jag vet att jag typ BARA skrivit om filmer nu i varje inlägg (kanske hellre de än hur jag hostar slem och snörvlar?).. men ärligt talat, jag såg precis en film som satte djupa spår i mitt hjärta. Ni bara måste se den! Även om den till en början verkar dötrist o lite märklig, så snälla låt det gå en liten stund men fortsätt o titta.. Den är helt fantastisk. Om man tycker om vackra, naturliga men kanske sorgliga verklighetsbaserade historier, med en mening att sprida ett budskap. Eller att ge chans till eftertanke. Då tycker jag absolut att ni ska väjla denna filmen..


Lovely, Still. Jag bara älskar den.

Sjuk människa..

Här har ni då rebelliska Lilla Lovis, vars debut album heter Brudar med små pattar kan dra åt helvete. Vilket var ett väldigt sjukt namn på ett album. Men hela hon o all hennes musik verkar ganska sjuk, om ni tittar på videon hon gjort här nedanför..


Lilla Lovis - Spottar Aldrig Ut


Myshelg

Tack så jättemycket alla söta människor som gett mig tps på film! puss på er :) (dock inte här på bloggen :/)

Såg 127 hours, The Switch och Grown Ups.. Jag mår lite bättre idag så blir nog att försöka ta mig ut på stan en runda och få lite frisk luft. Men absolut en lugn kväll! Kroppen måste få lov att återhämta sig.. Så blir mys m Chrissy ikväll igen, va synd va.. nehej, för det har kommit att bli vår favoritsyssla :) Älskar att bara vara med honom, när man tycker om en annan person så mycket som jag tycker om min Chrissy behöver man inte alltid göra så mycket för at trivas i varanadras sällskap. Vi har dock lite spring i benen båda två, så är vi inte sjuka brukar vi ha lots and lots to do.. därför vi passar på :p


My love .v


Autotunes..

Jag gillar den nya trenden att dem börjat spela in Autotunes, dvs mixa ihop nyhetsklipp med musik. Det kan bli himla skoj :)

Här nedanför ser ni originalklippet där familjen, sorgligt nog, fått nattligt besök av en inbrottstjuv som försökt våldföra sig på familjens dotter. Hemskt..

Original



Här har dem gjort en Autotunes på videoklippet.. haha :) funny!

 Oh my gosh, this guy is W A I S T E D !


Filmtips!

Fortf himla dålig.. orkar typ knappt vara vaken. Jag hatar att vara sjuk! Kan ni komma på något tråkigare tillstånd man kan vara i än sjuk? Ne, tänkte väl det. Men sluta deppa Johanna - det finns alltid dem som har det sämre!

Så nu tänkte jag ge er lite filmtips inför helgen! Eftersom jag inte orkade gör något annat än o kolla film igårkväll! Devil, ni som ser trailern.. ja, den verkar meningslös och tråkig eftersom hela filmen utspelar sig i en hiss! Men den är faktiskt inte det! Den är spännande och även om den är lite övernaturlig så har den faktiskt en inbäddad mening bakom sig. Jag tycker ni ska se den! Sen såg jag You again, den va himla skojig :)!! en tjejkomedi, så tjejer vill ni skratta i helgen så välj denna! Och ni som känner för en lite djupare, sorgligare variant av tjejfilm.. då tycker jag i ska se The last song som var mycket bra. Men räkna med tårar..

Aa, nu fick ni lite tips.. tipsa gärna mig om ni har fler förslag? Jag behöver rusta upp inför helgen, som jag lär spendera mestadels i sängen.. Hoppas ni får en trevligare helg :)!


Underbar..


Rascal Flatts - God Bless The Broken Road


Sjukling! :(

Uuuuusch.. nu har lilla Jonna också blivit sjuk :( Chrissy har ju varit det i någon vecka nu, så jag trodde nästan att jag skulle klara mig, men nej. Åååhe..jag hatar att vara sjuk! man orkar inte gör någonting, knappt ens vara vaken! tusan också! :@


Stackars mig..


Kalas hos farmor!

Godmorgon mina söta vänner!

S
uttit o vaknat med min kopp kaffe nu en stund, medans en trött telefonförsäljare för något elbolag ringde o försökte pigga upp mig. Han var ganska rolig dock, men han ringde för fel sak. Just nu vill jag inte i närheten av bli påmind av el, för snart kommer ju min tre månaders elräkning (den som sist var på 5000kr).. Uuuuuhhhh...

Aa. Ingen höjdar start på dagen men nu vänder vi på steken och ser fram emot farmors kalas som jag och Chrissy snart ska gå på :) Jag tycker så mycket om min farmor! Hon är så himla gullig! Sen blir det möte med jobbcoachen vid 16 och sen dansa Fuego vid 18! Det var längesen nu, ska bli himla skoj :)


Min älskade farmor <3

Hoppas ni får en underbar onsdag allesammans .v

 


Tea time!

Chrissy och jag är nyss hemkomna från den mest romantiska promenaden! Hand i hand genom stan.. stannade till vid värmebänkarna i Norra hamnen och blickade ut över det isbelagda havet med alla småbåtarna i hamnen. Gud vilken underbar känsla det är att älska någon så innerligt som jag älskar min Chrissy.

Påvägen tillbaka gick vi inom te butiken vid Kullagatan, mmmm vad det doftar gott när man kommer in i en tebutik! Chrissy som är lite sjuk o hängig för tillfället köpte ett grönt 'förkyldningste' medans jag köpte ett onyttigt svart 'Weddingcake' :) Hans innehöll blandannat pepparmynta, eukalyptus och honung medans mitt innehöll rabarber, hallon och passionsfrukt, hihi.. o ska han vara ärlig så tyckte han också att mitt var godast :) fast hans var däremot MYCKET nyttigare!


Farmors present!

Min farmor fyller 87 år imorgon.. jag köpte en lten present till henne, hihi.
Vad tycker ni? :)


Hon ser lite dåligt..


Nödvändig shopping :)

Igår var jag o Jenny på Väla.. jag skulle hjälpa henne att hitta festklädsel Vi hittade allt förutom festklädsel till henne, hon fick två par nya byxor, en kavaj, tre nya tröjor, ett par skor men INGENTING som hon ka nha o gå ut i faktiskt. Haha, galet! Men helt ärligt.. om ni går in i butiker nu o kollar, så har den typ inga festliga kläder någonstans. Inte ens på GINA! Alltså det är helt sant.. jag försökte verkligen kolla, men det fanns typ bara basic eller tant :/! Samma gäller BikBok, dem hade typ bara mjukis/träningskläder. H&M var dem som had, där köpte hon två tröjor, två par byxor och en kavaj. MQ hade som hon gillade, men jag förbjöd henne..kom igen en aprikos klänning som ser ut som en gardin! Nejnej, det går bort bort bort! Allefall..hon hittade massor och jag hade ine buget till att kolla på mer än ndvändigheter till mig själv ;(

Så detta följde med mig hem igår..



Maxiklipp, fyra krukor för 40 kronor :) Även om dem ser blå ut är dom lila..

Har letat efter en söt tesil hur länge som helst! Var inte denna übergullig?

Ååååh...gårdagens bästa fynd! Inne på Cervera fyndade jag ett stekjärn som jag sååå länge behövt, 199:- för ett 28 cm stort stekjärn! FöRSTÅR NI HUR BILLIGT DET ÄR? Dessutom koppar undertill så den blir varm supersnabbt!

Våren!

Godmorgon!

D
et blev långledighet för mig, inte bloggat på två dagar! När hände det mig senast? Jag vet inte, bara tappade inspirationen lite. Men den är tillbaka, med buller och bong :) Vilket underbart väder det varit nu i flera dagar! Jag är alldeles överlycklig! Har våren kommit för att stanna kanske? Vore hur mysigt som helst om så vore.. så slår alla knoppar ut och träden blir vackert gröna.. Gud va mysigt..



Åååh. jag längtar längtar längtar!


Lördagsgodis!

Nu ska jag bege mig hem till Sofia för lite lördagsmys.. så skönt för henne hon fått flytta tillbaka till sin lägenhet igen, som hon haft uthyrt det senaste året. Desto jobbigare för mig, som måste ta mig upp för den lååååånga Hälsovägen upp till Tågaborg! Phew, blir trött bara av tanken :) men nema problema, de fixar moi!

Är lite sen som vanligt.. men bara föna håret, lite makeup och sen några klader på det and im ready to go :)! Blir absolut ingen utgång idag..jag är alldeles för trött och dessutom tycker jag inte det är kul längre.. Hemmamys matchar mig mycket bättre just nu. Well well.. jag ville väl egentligen bara önska er alla en riktigt mysig lördag! Puss på er!


Så otroligt vackert!

Det var en helt underbar promenad förut.. Helsingborg är vackrare än man kan tro. Tog lite bilder som jag tänkte dela med er så ni också kan få njuta :)


En bild tagen in mot stan utifrån havskanten där jag slog mig ner för att läsa..


Här satte jag mig på en av stenarna i solen och läste min bok. Är det inte otroligt vackert? All isen som ligger på havet.. och den blå himlen.. solen som värmer. Helt fantastiskt..


Hela hamnen var också full av is..


Kram och hoppas ni fick lite vårkänslor :)

Vårkänslor!




G
uuuuuuud vilket underbart väder det är utomhus! Vårkänslor vårkänslor vårkänslor!! Så himla efterlängtat.. O jag diggar att jag redan har tränat, klockan tio imorse var jag på friskis o körde ett medelpass. Hur skönt som helst :)! Kände mig lite stolt som orkade ta mig upp och iväg, det är ju trots allt lördag..men när jag kom dit var det nästan fullsatt. Fler än jag som inte var ute igår kanske? :p 
Förvånansvärt.. det är ju ändå Sverige vi bor i. Här är det okej att folk super ner sig totalt varje helg.

Så efter en rejäl middag och en dusch så är det ut i det fina vädret o bara mysa.. kanske ska ta med mig en bok o sätta mig vid havet och läsa? Det låter som en bra idé :) Vi hörs senare.. tingeling.


-


Chris Brown - Yeah ♥
Tr ev lig fr ed ag al le sa mm an s ! :)


Rekryteringsträff

Godmorgon!

Jag försov mig lite idag.. för det var verkligen såååå jobbigt att ta sig upp idag :/! Kanske för att jag somnade ganska sent? Kan vara så :) Ska strax ta mig iväg till Ängelholm på rekryteringsträff. Tror dock inte att det finns några jobb där som intresserar mig, men jag tycker mässor är jättemysiga så jag går dit bara för den sakens skull :)

Hoppas ni får en mysig morgon allesammans, vi hörs senare .v

Jonnas nya mobiltelefon .v

Hej mina vänner och alla som jag känner!

Vill ni veta en himla skojig sak? Jonna har skaffat sig en ny mobiltelefon :) Yäääj..
Och inte blev det den chockrosa som jag visade i förra inlägget, det blev en supersöt och megatuff Sony Ericsson Xperia x8. Och jag bara ääääälskar den av hela mitt hjärta, kunde verkligen inte blivit nöjdare med en telefon!

Det är enligt mig som en mindre, personligare och mycket sötare 'modell av Iphone'.


                                        I'm in love..


Ny mobil?

Ni vet ju att jag suktat efter en ny mobil gaaanska länge.. och jag vill ju inte vara som alla andra o skaffa mig en Iphone. Så jag kikade runt lite o fann denhär sötsaken.

Vad tycker ni?
Kanske lite klumpig och stor :/?
Fast känns det inte som en typisk Johanna mobil? :$


Vilken liten goding va?


Only and me?

I tisdags när jag var i sökte jobb, generellt sett hade fortf ingen behov av personal just för tillfället.. så dem tog vänligt emot CVt men utan förhoppningar bakom. Så kom jag till Only..världens minsta lilla Only också. Jag tänkte, här är kanske inte lönt att söka ändå. Tjejen som stod var ensam i hela butiken. Men jag bestämde mig iallafall för att försöka. Hon började fråga jättemycket om mig, vad jag gjort, varför jag var intresserad av att jobba på just Only osv.. Uhm, efter en stund slängde hon upp en tröja och bad mig sälja den till henne. Gud, va paff jag blev! Jag gjorde mitt bästa på darriga ben, men det blev ju helt tillgjort kände jag. Som ett skådespel.. inte så jag kanske skulle gjort eller sagt till en riktig kund. Men jag hoppas det gick bra och att dem hade en öppning, det var därför dem testade mig lite.. eller så var det för att tjejen bakum kassan inte hade något bättre för sig, helt enkelt? hahah. You'll never know..


Bara allmänt lycklig :)

Vilka underbara senaste dagar det varit.. en tisdag spenderad i malmö med jobbsökande och fika med söta efterlängtade matilda och fina malin. Kunde helt enkelt inte bli bättre :)! Var hemma så sent igår så orkade helt enkelt inte blogga.. sen idag har dagen spenderats tillsammans med mina fina föräldrar i ängelholm och min underbara pojkvän som kom hem till mig sent igårkväll. Vi har inte setts på typ en vecka, och jag hade redan hunnit få abstinens efter honom! Varit en fullspäckad dag med total lycka, fyndat så mycket och saker som jag velat ha så långe bara föll mig i händerna. Nya lila gardiner till vardagsrummet 120:- för två, grymt snygga. Nattduksbord i samma mörkt trä som sängen, hittade det för 200:- när det innan kostat 799:- galet glad :)! En spegel i silver till toaletten ordinarie pris 299:- nu 77:-?!, skitsnygg.. o den matchar tillome min toalett ;) 

Sen har min söta ängel till pojkvän ställt in kanalerna på min box som jag åkte o hämtade häromdagen.. shit vad skönt det är att ha lite kanaler! Jag köpte det mest för hans skull o trodde inte jag skulle bry mig så mycket, men gud va jag gillar att bara ligga o zappa o ha tusen alternativ att välja på! Man kan ju ligga framför tvn flera timmar och bli underhålld :) dock kommer så inte bli fallet för min del.. im not like that. Men om man skulle vilja så finns iallafall alternativet, yäy :)!


Baby Gaga

Någon som hört talas om Baby Gaga? Det är en ny trend, som faktiskt hunnit sluta också innan det kom till min vetskap.. Jag hörde det för första gången på vakna med The Voice alldeles nyss.

I vilket fall.. engelskmän öppnade en glassbar med glass gjord på bröstmjölk! Hur sjukt är inte det?? Dem tog 160 kr per portion och fick sålt MASSVIS! Det blev jättepopulärt, tills dem tillslut kom på att det kanske inte var helt nyttigt att sälja glass gjort på bröstmjölk eftersom det kan föra vidare smittsamma sjukdomar som Heptit osv. Men helt ärligt.. fyfan vad äckligt!?

Sugen på lite bröstmjölksglass?


Miss you..


J a g s a k n a r d i g v ä l d i g t m y c k e t. .

Morgonpigg!

Godmorgon!
Helt galet, vaknade av mig själv halv sex o va döpigg! :) fast de gör inget, jag tänkte ta mig ner till malmö o söka lite jobb idag.. även träffa matilda o kanske min bror (som för övrigt verkar vara världens mest upptagna person, bah!) så bara positivit om jag kommer ner lite tidigare än förväntat!

Vad ska ni ha för er idag? :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!