Boven i mitt drama kallas kärlek

Min helg har varit hektisk. Härligt, äntligen känner man att man lever :D
Söndagen var helgens allra bästa dag, den spenderade jag tillsammans m Benny. Jag vet inte om jag börjar tycka om honom för mycket för mitt eget bästa nu.. Hm, känns nästan så.

(Ängeln: Mitt hjärta börjar få vingar o i mina mage virvlar fjärilar runt.
Vad är det om inte förälskelse?
Djävulen: Äsh, struntprat Johanna..din biljett är bokad o du åker om en månad, det kommer bli hur bra som helst! Ditt livs roligaste sommar o inga killar ska behöva vara orsaken till att du stannar hemma! Skärpning!
Ängeln: Varför träffade jag Dig just nu..?)

Igår var jag ledig, åh gud..måste berätta en sak! Jag lånade 2 böcker på biblioteket, tusen strålande solar och och och BOVEN I MITT DRAMA KALLAS KÄRLEK. ååååh gud, låna denna boken säger jag bara! Sjukt bra författare.
Till er som känner mig..ja, det var exakt så jag kände..o tårarna slutade aldrig o trilla ner för mina kinder när jag med någon annans ord läste om mina känslor och hur illa någon annan, liksom jag blivit behandlad. Det kändes underligt o på samma vis skönt att inte bara jag varit så dum..och blåögd..o ensam..

                                        

Lugnet innan stormen..

Idag hade jag visning på lägenheten, det gick väl sådär. Han tyckte inte om at jag skulle ha 20% för att hyra ut den möblerad. Är det bara han eller tycker ni också det är för mycket?

Jag hade önskat at lika många var intresserade som när jag först kom upp med förslaget, förstår inte det.. folk bara backar ur när det väl kommer till kritan? Hmm, sånt tycker vi inte om. :(

Dagen har bestått av fika tsms m farmor o pappa, lunch m Magnus, eftermiddagskaffe hos Martin. :D sällskapssjuk, nejdå inte alls ;p
Åh dessutom fick jag iväg alla viktiga papper som skulle sändas, har bokat tid på lasarettet och skickat tillbaka min spanskabok till Adlibris. Hann inte med kursen som jag hade tänkt hinna innan spanienresan. Tråkigt nog ;(
Sen har jag bjudit ner Yohanna till Helsingborg någon helg som passar framöver, hon behöver det efter alt tråk m brorsan min som varit på sistone.. Såklart frågade jag bror min först om det gick för sig, o det gjorde det.

Det blir nog inte många inlägg denna helgen, för jag kommer ha fullt upp..
Sundspärlan imorgon, 18-03. Sova o äta. Lördag, Olympiabowling 11-17. Äta o byta om. Sundspärlan o albanfest, haha, 20-04. Sova sova sova. Och på söndagen lär jag vara ganska slut..o då vill jag bara bli ompysslad.
                                                       

Men alla nära o kära..hoppas ni får en förtrollande härlig helg!
Pussar o kramar från mig!


Just an ordinary day

Det har varit en bra dag..

Fick sova ut, sov ända tills klockan var elva..härligt!
Sen åkte jag o hämtade pappa som gärna ville med mig en sväng o fixa o dona. Tror att han börjat inse att jag verkligen ska åka nu..stackarn, han trodde nog bara jag hittade på hela tiden. Älskar dig, pappa <3
Magnus ringde o ville ha skjuts till sitt nya jobb (vill inte nämna vart än), o jag tyckte att det var inte mer än rätt att ställa upp..så mycket som han gjort för ig de senaste året. När vi kört honom åkte vi o fixade med arbetsförmedlingen, skickade in alla papper dit o til SEKO. Sen åkte vi til banken, jag frågade om man behövde nytt personnummer, hur det funkade med nytt konto i spanien o sådär. Dem visste verkligen ingenting på banken, haha, så det blev till att ringa spanska ambassaden. Där fick jag lite mer info..

Sen åkte vi o tvättade min bil..så nu glänser den, mina lilla solstråle :) 
O jag ringde min hyresvärd. Är ju tvungen o fråga om jag får lov att hyra ut lägenheten medans jag är borta..
Sen ringde jag Kenni o frågade om han hade plats ute i sitt garage till min bil, ett halvår, medan jag är borta tänkte jag ju såklart ställa av bilen.
Det hade han, tack så mycket :)
Samtidigt ordnade jag en visning på min lägenhet kl 17 på torsdag. Och en i nästa vecka för Daniel o Johan, som också var sugna. Det går bra nu.. :)
Sen har jag ringt till Sundspärlan och fått arbetsgivar intyg hemskickade. Var även på Olympia bowling en sväng och skrev på intyg o träffade chef Agneta.. :)

Nej, annars har jag inte gjort så mycket idag.. Nu är jag hemma o tvättar o städar. Snart kommer Marcus hit på kaffe, det var så otroligt längesen jag träffade honom! Närmre ett halvår sedan, tror jag. O vi som en gång var bästa vänner..
Det är lite skamligt..

Ta vara på era vänner medan dem finns här ibland oss..
RIP Malin Björling. Hoppas änglarna tar hand om dig på andra sidan <3


I miss you allready

Just nu känns det som att jag valt fel.
Men jag gjorde det för din skull..


Jag är ledsen för att det blev såhär.
Denna låten är till dig..




Minnena finns fortfarande kvar .. 
And I wish I could turn back time.

Mina känslor..för Dig


Nu är bilderna på plats!

Sådärja, nu ligger bilderna på plats till alla inläggen..

Så nu är det bara att kka in på varje inlägg igen så ser ni bilderna som hör till varje dag ;)
Här har ni en som är sjukt bra på att blogga :D hahah.
Nej nu är så jag trött så det blir bums i säng, jobbat 13 timmar idag..

Hugs and kisses my friends.


Veckans bästa låt




Visst blir man på bra humör när man lyssnar på denhär ?

Idag kommer Årebilderna!

Jaaaaaaaaa :D Idag får jag Åre-bilderna skickade av Yohanna.
Har kanske glömt o berätta det, men jag glömde min kamera hos henne..hennes söta lilla Travis hade nog traskat iväg med den när jag inte såg. Men det gööör ingenting, söta lila godbit, tycker om dig iallafall :)

En ensam Jonna mitt i natten..

Klockan är mitt i natten o Johanna är vaken.. 02.53, humm..jobbigt.
Nu hade man gärna velat ha en pojkvän som hållt om o kramat en tils man somnat..
Saknar ömhet o kyssar i min ensamma o kalla natt.. 

;(


..var är du. min drömprins?

Bara ett inlägg..

Idag kom flygbiljetten till Mallorca med posten :D wee

Gabriel ringde till mig från Afganistan! Det var skönt att höra att allt hade gått bra på ditresan.
Har inte så mycketatt skriva om idag.. Jobbade på Pärlan igår, det var en konference o mässa för poliser o brandmän.  På kvällen nalkades bio m Benny som fyllde år. Sammanfattningsvis..en toppendag ;)
Idag, har jobbat extra på mitt förra jobb. Jobbade tsms m Roger, som även han blivit uppsagd. Haha, härligt att dem redan behöver ringa in oss ;) Man måste bara älska Ace..


Adios, nu ska jag hämta mig ett glas Chill out-rödvin. :) Hugs!

My side of Town..

Idag var jag på arbetsförmedlingen, anmälde mig o sådär.. Det är lite underliga människor som befinner sig därnere, tycker jag.. Själv försökte man göra färdigt sitt så fort man kunde för att snabbt komma därifrån.
Det gick fint..dock fick jag inte anmäla mig som arbetslös utan som timanställd iom alla mina extrajobb.

Annars har det varit en härlig dag.. packat upp alla mina väskor från resan. Ätit middag m pappa. Och varit o hämtat hem min lilla kise :) Man märkte hur mycket hon saknat mig, hon släppte mig inte ur sikte på hela dagen. Aww.. <3 puss på dig!

Christian ringde mig från Australien idag!! Åh gud, va glad jag blev.. Saknar dig, hjärtat! 

Nu är jag hemma hos Magnus, reder upp lite gammal tjafs eftersom vi inte pratat på typ en månad. Orkar inte bråka med folk, det äter upp så mycket energi som man kan ha till så mycket annat så mycket roligare.


Sitter o tittar genom hans låtar på datorn..haha, o så hittade jag denhär. Den va nog min favvolåt när jag var yngre, tror jag. Minns ni den..? :)


Back to reality

Då var det lördag o dags att komma tillbaka till verkligenheten..

Skulle iväg o jobba klockan 11 på Olympia Bowling, skulle vara i köket o hjälpa Mattias. Det gick utmärkt o jag fick redan förfrågan om att jobba fler dagar. Hade aldrig varit där innan så det tar jag som en komplimang.
Klockan blev 15 och jag var tvungen o bege mig till nästa jobb, som var på Parapeten. Pop-60 hette evenemanget och jag skulle servera m mina kära kollegor från sundpärlan.
Älska Therese..hon kom med en massa disk i händerna när vi stod o pratade, Lie pekade på hennes tallrik med lite fetaost-rester kvar på. Therese stannar upp o säger "nej, tack. jag är inte så förtjust i sådan ost" ... Lie ville att hon skulle ta med även hennes tallrik till disken..

Efter jobb, vid 2-tiden, blev det McDonalds på Stattena för hela gänget. Sen körde jag Therese och Lina hem.

Söndag lär bli min vilodag.. eller nej, förresten då skulle jag ju hem till Gabriel o ta farväl. Han åker ju till Afghanistan på måndag! :O

puh..


Tyskland tsms m Benny

Benny kom o hämtade mig vid 8 tiden.. Det blev frukost tillsammans på båten, Hamlet, över till Danmark.
Han skulle på möte i Danmark också, så på ditvägen körde vi inom ett företag o jag väntade i bilen, var så trött så tänkte att jag kunde sova en stund. Inte gick väl det heller. Han var borta i 2 ½ timme.. haha, jag tog hans bil o kärde en sväng ;)
Väl framme i Tyskland o Bordershop var det dags att handla. Det blev masssor kan jag säga.. Så nu har jag en hel årsförbrukning hemma ;)




Det var en härlig tur Benny, tack för allting. Du är en helt underbar kille <3


Hemresan

Hemresan gick bra, fast kunde inte sova ett dugg. Vägen ner till Göteborg, var liksom Yohanna sa inge vidare. Småvägar, mycket hit o dit, skumpigt o ja..inge vidare helt enkelt. :/
Vägen från Göteborg till Helsingborg va mycket bättre, det var motorväg mest hela tiden. Men så fick jag också ettt original bredvid mig. Skriver inte vad han gjorde här men.. usch, han var äcklig!
När jag anlände till knutpunkten stod söta, lilla pappa där o hämtade upp mig med all packning o körde mig hem. Tack pappa :)

V
äl hemma var det en dusch o packa upp som gällde. Sen kom Grabriel m thaimat  en flaska vin. Söt är du :)
På kvällen fick jag ett ess av Benny som frågade om jag ville följa med til Tyskland dagen därpå o handla lite sprit. Såklart ville jag väl det. :D

Tisdag, middag hos familjen Ljungqvist

Vi gick upp m Travisen, åt frukost o gjorde vid oss innan Yohannas pappa kom o hämtade oss. Vi hade nämligen blivit inbjudna på middag hos familjen Ljungqvist. Det skulle bli kul o träffa hennes mamma o pappa.
Det var supergod mat, någon kycklinggryta m kokt potatis. Sen blev det kaffe o varsin fortunecookie.
I min stod det "your proposals are the best but you also sign responsible" 
..
jaha, då var det dags att bita i det sura äpplet då? ;p

 Travis får puss av mormor!

 Vid middagsbordet..


Vi stannade ganska länge, satt o pratade, tittade i gamla fotoalbum o busade m Travisen. Yohannas enda grej hon skulle komma ihåg var att låna tvättmaskin, vad tror du då hon glömde? haha, dig i ett nötskal ;)

Ulrika följde med hem efter middagen, tänkte stanna över natten för hon skulle till Karlstad tidigt dagen därpå o opereras. Stackarn, det var en himla stor operation i munnen dem skulle göra på henne. Det kommer gå jättebra, du är jättemodig o vi tänker på dig.

Travisen somnade men vaknade 04.30 o ville inte somna om. Han hostade o snörvlade, hade säkerligen feber med. Efter att Yohanna försökt somna om honom i en timme gav hon upp o gick upp o tittade tecknat m honom.

Måndag, Johannornas dag

Måndagen började med en god frukost tsms m Yohanna o Travis. Yohanna hade bestämt möte med sin barnmorska på BVC, så det blev till att sätta på Travis kläder o sätta honom i barnvagnen. Väl inne på BVC träffade vi en liten utländsk flicka som pratade en massa, dock inte på vårt språk ;p men travis tyckte hon om, gav honom en stor kram innan hon gick. Hon var nog inte mer än 2 år. Så söt, så söt.
Medan Yohanna gjorde sin undersökning stannade jag i väntrummet med Travis, vi lekte m alla leksakerna som han tröttnade på efter en stund. Då satte vi oss o lyssna på musik i min mp3-spelare. Tjejer som satt i väntrummet såg förskräckt ut, men Travisen tycker jättemycket om musik så han började dansa. :)

 Här leker vi lite..  Fast han tröttnade ganska snabbt..
 Då fick vi sitta i knäet lite... O så blev vi sugna på banan..

Sen kom mamma äntligen tillbaka..

 "Neej, mamma..jag vill till Johanna igen!" haha :p

Vi lämnade BVC och blev sugna på en runda på stan. Det blev en sväng in på Gallerix och jag köpte mig en söt liten tavla, m e vovve på. Sen gick vi till banken, Yohanna skulle skaffa sig ett VISA-kort.
Det gick snabbt o lätt, sen var det inom ICA o handla litegrann. Sen var det dags för Travis o vila middag, så vi begav oss hemåt. Väl hemma lade jag o Travis oss o vila middag medan Yohanna plockade undan, tvättade golvet o lagade middag. Vi vaknade till en härlig doft  och gick ut till köket för att se vad som stod på. Det skulle bli köttfärslimpa, kokt potatis o brunsås till middag, mums! Jättegott var det.

Efter en stund kom Ulrika o Gunilla på besök, Yohannas två systrar. Vi tog varsin kopp kaffe o pratade lite. Sen knackade det på dörren igen, då kom Susanna och hennes son Teo. (Susanna är Yohannas syster)
Teo är lite överaktiv så han ville leka o busa mest hela tiden. Så då ställde svägerska Johanna upp :)
Det blev glass, kakor o en massa bus för barnen. Efter några timmar åkte dem allesammans hem igen.
Sen ville Travis titta på barnprogram, o Yohanna läste en av mina VeckoRevyn medan jag bloggade lite.

Klockan nio knackade det på dörren, då kom BK (Yohannas barndomskompis) o hälsade på. Vi hade en stund innan satt in pommes i ugnen, o Yohanna låg o nattade Travis. Jag o BK satt o pratade, djupa diskussioner om hans leukemi han haft när han var yngre osv. Jag glömde helt bort pommesen..dem var ganska brända när jag tillslut kom att tänka på dem. Yohanna kom ut efter att ha nattat o var jättesugen på pommes, tji fick hon stackarn.. :S förlåt..



Inlägget får avslutas med mina brända pommes :D


Söndag, Systrarna Bakfull

Söndag söndag, härliga söndag..

Mjaa, kanske inte för alla. Ulrika o Yohanna tog gårdagens utgång väldigt hårt.. Sussade sött hela dagen, ända tills kl 4 faktiskt, haha. Dem här två värmlandsbrudarna är inte vana vid att gå ut. ;)
När dem vaknade blev det lite mat, stuvade makaroner o falukorv. Sen kom Travis pappa Micke o lämnade Travisen. Han hade varit där över helgen..det var pappa-helg.
Åh vilket kärt återseende, han log med hela ansiktet när han såg mig o jag gjorde likadant.
Han är väldens bästa lilla bebis! Sjukt sugen på att skaffa mig en liten när jag ser honom.. Men de får nog vänta, har en del saker att hinna med innan dess..
Bartenderutbildning, resa, flygvärdinneutbildning, flytta.. sen kanske det blir en liten gullig bebis, vem vet? :)



Här sussar Systrarna Bakfull sött..

BILDER KOMMER, JAG LOVAR-LOVAR!

Vill bara påminna att bilderna från resan kommer så fort jag är hemma i helsingborg igen! Yohannas dator vil verkligen inte acceptera min kameras minneskort o jag har ingen sladd med mig! Ledsen, ledsen!

Håller ni bara ut i 3 dagar till så kommer alla inläggen att kompletteras med bilder från resan! :)


Hugs and kisses my friends <3

(jo förresten, en sak till..känns ganska hopplöst o blogga om man aldrig får några kommentarer :( )

Lördag, jag lämnar Åre o tar Arvika med storm

Lördagmorgon, min klocka ringde men Jonna ville inte tro sina öron..helst av allt hade jag velat borra ner huvudet i kudden o drömt mig vidare i min härliga dröm om..hmpf, de tar vi en annan gång ;)
Det var så jobbigt att jag var tvungen att ringa o prata m Gabriel för att kunna vakna till liv. Visste att han redan var vaken så honom gjorde det ingenting. :) Efter ett samtal på 10 min var jag pigg som en mört och for upp o gjorde kaffe o tre smörgåsar. JAg slank snabbt ner o sen var det bara till att börja städa, min o Jennys uppgift var stoa toan med bastun o bubbelbadet i. Jag tvättade speglarna, toan och handfatet. Vi hade skött både bastun o bubbelbadet fint o gjort rent o fint efter oss allihop så de behövdes inte mer än torkas av litegrann. Sen gick jag upp, viskade till Jenny o frågade om det var okej om hon tog resten, det sa hon att det var. Dem andra skulle ju inte ta tåget förrän 19.45, mitt tåg gick redan 09.53.
Väl städat badrummet var det dags för mitt sovrum, det var lätt som en plätt o färdigt på 10 minuter.
Efter att jag fått ner och ut mina tunga väskor var det dags att ringa taxi. Den kom snabbt o det tog 15 minuter ner till station. Det var drygt en timme kvar tills tåget skulle gå så jag passade på o handla lite mums som jag kunde ha på resan..

Tåget till Stockholm tog lite mer än 7 timmar. Det var inte lätt att sova men jag försökte så gott jag kunde.
Träffade en jättetrevlig tjej som heter Lovisa som satt i stolen bredvid mig. Väl framme i Stockholm skulle hon vidare till Varberg, men vi hann med en snabbis på McDonalds iaf :)
Jag fick sitta o vänta på Stockholms cantralstation  2 timmar innan det var dags att hoppa på nästa tåg, som skulle ta mig till Karlstad. Hade ju bestämt mig för att när jag ändå var ute o reste så skulle jag inom Yohanna o Travis o hälsa på :) Tågresan dit tog lte mer än 3 timmar, men var mycket behagligare och jag sov iallafall minst en timme. Träffade en jättetrevlig man på tåget, han var tydligen känd i hela Europa.. haha, tur man är allmänbildad. Kanske inte så lätt att veta men han spelade i nån klassisk orkester som brukade vara med i tv, radio o liknande..över hela Europa.
Men okej, klassiskt är väl inte de jag lyssnar mest på kanske..

Väl framme i Arvika kom Yohanna och hennes två systrar Susanna och Gunilla o hämtade mig.
Resan med bil från Karlstad till Arvika tog väl drygt en timme..vi hade massor att rata om så det kändes bara som en kvart. Hemma hos Yohanna var det fest m buller o bong, fick hälsa på alla hennes vänner o hann snabbt byta om innan dem skulle ut till krogen allesammans.. jo, även jag efter en resa på 13 timmar ;)

Såklart, för ni vet ju..man lever bara en gång! :D

Utgången då
, haha..jo, vad ska man säga? Deras största o faktiskt enda uteställe i hela Arvika heter Tikiroom och var ungefär i storlek som utposten inklämt två dansgolv. Sött litet ställe med massa crazy folk! haha aww, nej Yohanna..men det var inte riktigt i min stil kanske. Är inte van vid att folk grabbar tag i mig o dansar bugg m en snurr upp o ned ;p hahaha, sjukt var det.. What happens in Arvika stays in Arvika, right? ;)

Bilder från utgången i Arvika..

   


Här har ni oss inne på Tikiroom, Arvikas största o enda uteställe! :D

Fredag, sista dagen i Åre

Fredag..vi åt en lååång, härlig frukost tsms allesammans. O vid dehär laget vet ni vad en Åre-frukost innehåller ;) Vädret var inte helt hundra, det stormade o snöade vilt och det var risk för laviner. Men såklart gav vi oss ut i backarna iallafall, inget hindrar en som lever som om det vore hennes sista dag..varje dag ;)



Puuuuulka VM i backarna :D
Just denna dagen hade dem pulka vm, vi stannade till o tog en bild (den rosa hjälmen såg jag ju på mils avstånd ;) ) men stannade inte länge för de gick inte så värst snabbt.. Då tyckte inte vi de va nå skoj mer ;p

Alla orkade heller inte lika mycket o länge i stormen så vi bestämde oss för att stanna o fika lite oftare än vi kanske gjort annars. Denna gången blev det hyttan, hette den har jag för mig. Ett mysigt ställe. En glühwine och en dajmtårtbit senare hörde Jesper av sig, glad blev jag :). Han ville möta upp oss o kanske åka någonstans tsms. Det fick han ju, såklart, om han ville. Vi åkte tsms i 2-3 timmar sen gjorde det ont i hela kroppen så kall o isig vinden var. Vivar tvungna o bege oss hemåt.
Jenny o Niclas åkte upp till Copperhill för att dela en pizza, jag var tvungen o åka ner till Björnenbyn o återlämna mina skidor o pjäxor.

Denna kvällen var det min tur att laga mat, det blev bakad potatis m fyllning. Uppskattad, hoppas jag iallafall. Sen var det filmdags, alla var väl ganska utmattade efter veckan.. Yesman, m Jim Carrey.
Under tiden blev vi lite uttråkade o bestämde oss för att sminka varann. Jag sminkade Johanna o Jenny sminkade mig.
Jag blev sjukt nöjd m Johannas make up, o tyckte att jag såg blåslagen ut när jag såg mig själv i spegeln. Efter en stund hade jag vant mig o tyckte det var riktigt snyggt. Dock hade jag aldrig i mitt liv orkat lägga så mycket tid o energi på att sminka mig själv, not ever. Tur att man har vänner! ;)
Det blev tidigt i säng, jag visste vad morgondagen hade att vänta.. 11 timmar med tåg.


Torsdag, middag på Wersens o sömnig utgång

Förresten glömde ju nämna vårt härliga bastubad från gårdagen.. det blev slänga sig i snön o sen dirr in i bastun :D
Det var ju verkligen hur härligt som helst. Trodde inte jag skulle våga men visst gjorde jag de. Alla vågade förutom Jenny o Johanna.. Jenny skyllde på förkyldningen o Johanna hon behövde nog ingen anledning..



Gårdagens snö-bastubad :D

Torsdag, nu är det bara 2 dagar kvar på vår lilla resa..
Det blev skidor även idag, dock var vädret en aning kallare, de blåste väldigt hård vind o vissa liftar var avstängda. Men vi åkte såklart ändå ;p Men vi hann även med en tur på staden denna dag, vilket vi knappt hunnit de andra dagarna. Kikade i lite affärer och fick inhandlat lite på systemet o ica :) väl behövligt.. haha

På kvällen hade vi planerat in en middag där vi alla var samlade, på Wersens, där Simon jobbar. Han jobbade dock inte denna kväll eftersom han blivit medbjuden att äta tsms m oss.
För min del blev det till förrätt, vitlöksbröd och en rotfruktssoppa m confiterat lamm, huvudrätt blev majskyckling, m chevre o potatismuffin, spenat o äppleragu samt en rostad majssås. Det var helt okej..men vissa små klagomål som simon skulle föra fram till köksmästaren när tid gavs. Dem andra åt röding, ankbröst, bouillabaise, sniglar, choucroute garnie, vänernlöjrom med mera. Alla var glada o nöjda när vi lämnade resaurangen för att bege oss till Dalboms för en snabb drink innan vi återgick till Wersens. Var tvungen att vänta på öppningen av 'dansgolvet' på ovanvåningen. Där spelades skivorna av Petter o Moneybrothers. Inte my cup of tea kanske.. men det blev vad man gjorde det till, as always. :)
Glömde säga att jag o Jenny var på väg hem vid middagsbordet, vi höll på att somna där o då. Men efter 5 koppar kaffe var o 2 redbull vaknade vi till liv igen o följde med hela kvällen.
Överraskning blev det också. Victor o Jesper kom dit, dem som lovat sig själva att stanna hemma o ha en vit torsdag. Så blev inte fallet o jag blev glatt överraskad. :) Tack för en härlig avslutning på kvällen Jesper ;)

 Middag på Wersens
 Drinkar på Dalboms


Taxi hem fick vi lite billigare för chaffisen blev förälskad i Ida, haha. You go girl! ;)
När vi kommit hem dök alla in i sina rum direkt o somnade bums. Morgonen därpå berättade Fredrik att det knackat på mitt i natten. Han öppnade o där stod två norrmän o frågade "har ni fest eller?"
Det var ju lite sjukt ändå. Klockan var ju en sisådär 3 på natten o dem bjöd in sig själv på fest. haha, härligt va..

Onsdag, kastrullorkester och bastubad

Onsdag, massa skidor blev det..vi åkte på lite olika håll, Ida o Fredrik ville åka på sitt håll, Johanna o Daniel på sitt. Själv åkte jag tsms m Jenny o Niclas vilka jag spenderade mest av tiden med på resan. Men det är kanske inte så konstigt..
En inplanerad afterski tsms hade vi iaf kommit överens om, klockan 16 på Fjällbacken. Med hela gänget samlat beställde vi lite mat o dricka. Haha, säger jag, men jag förstår dem..dem ville såklart se mitt leg :D
Nej, så långt hade ju inte jag tänkt så det låg ju hemma och ingen dricka blev det för mig. Haha, tji fick jag.

Jag o Jenny bestämde oss för att åka hem o bada bubbelbad istället, vi var stelfrusna. Dem andra stannade och vi fick reda på att dem hade haft skitroligt efter vi gått. Såklart :p
Men jag o Jenny åpngrade oss inte ett dugg, såvägen hem tog vi en sväng genom Barnens Björnskog. Där satt björnar o pratade o sjöng. Jättemysiga backar..
När vi kom in i stugan satte vi på bastun och bubbelbadet medan vi bytte om till bekini och öppnade en flaska vin.
Efter några timmar kom dem andra insläntrandes, fulla o glada. Dena dag var det Johanna o Stisses tur att laga mat.
Det blev färsk naturell pasta, m en parmaskinksås och ruccola därtill. Jättemumsigt det med! Duktigt Daniel!
Efter maten blev det dags för kastrullorkestern, haha. Men det talar vi inte mer om, What happens in Åre stays in Åre ;)
Det var en underbar kväll! Alla släppte loss, o då menar jag alla! ;)

 Daniel o Johannas mat
Ägg-shot till dessert! :D
 Sen började festen..haha :D 
 Tillochmed Johanna släppte loss ;p

Tisdag, Zipline o Wallmans

Tisdagen, nog den bästa dagen på hela resan..

D
agen började som alla andra m frukost tillsammans m allihopa. Fil, müsli, kokt ägg, te, juice och rostad macka :) En rejäl frukost så att man orkar med hela dagen i backen. Men denna morgonen var speciell..jag, Jenny, Niclas, Ida o Fredrik skulle åka zipline :D någon som hört talas om de förut?
Det är, som dem själv förklarar det på hemsidan http://www.campåre.se/  ..

"Flyg 60 meter upp i luften över bäckar och raviner, med farter upp till 70 km/h. Zipline är en linbana där du fastspänd i en sele svischar fram över Åreskutans vackra natur med känslan av att du flyger. Zipline är inget för fegisar. "

 Första avsatsen, som var 370 m lång och 60 m ovanför marken.

Well well well.. om jag säger såhär, jag trodde aldrig att jag skulle ta steget ut över avsatsen. Va nära på att be mina vänner putta ut mig, för jag hade verkligen bestämt mig för att göra dehär! Jag skakade i hela kroppen o var nära på att börja gråta. haha, nej kanske inte riktigt men det såg sjuuukt overkligt ut när vi stod på avsatsen med bara en sele runt oss och skulle slänga oss handlöst ut över en ravin. But i did it :D
Men gud, det var heelt underbart när du väl hade kommit 2 meter ut från avsatsen kändes det som att du flög fritt som en fågel. Den första banan vi åkte var 370 m lång och även den högsta, 60 m ovanför marken.. Till er som tror att ni vågar, jag rekommenerar det varmt! Ta chansen när ni ändå befinner er i Åre, det kostar 600kr/person och varar 3 timmar, man åker 4 olika banor och får både historia och allmänbildning om Åre och dess natur på köpet. En härlig upplevelse och idag säger jag att jag hade gärna gjort om det! Anläggningen för Zipline i Åre är den största som finns i hela norra Europa.

  
Ida o Fredrik      ....               Jag                      .....        Jenny o Niclas


Hela gruppen.. Är vi inte fina? ;)

Tisdagkväll.. Det var bokat bord för 3 på Wallmans Salonger. Mig, Jenny o Niclas. Fast vi har Wallmans även i Helsingborg så har jag aldrig tagit chansen o gå. Det var ju bara hur trevligt som helst!! Fantastiska showare och underbar mat. Betyg 5 av 5, Toppen, toppen! Även dehär rekommenderar jag varmt, Wallmans Dippan i Åre! Boka bord redan nu till er nästa skidsemester!

Måndag.. Simon som guide

Måndag, vi var ute o åkte tsms allesammans. Orkade inte kolla pistkartan..hade blivit bortskämda av gårdagen då Ck guidade oss igenom hela dagen utan att blinka (ja, bra för dem flesta iaf ;) )
Så jag ringde Simon o bad honom ställa upp. Han var inte sen att tacka ja. Vi möttes i Åre, vid den stora kabinliften.
Sen guidade han oss överallt och pistkartan låg snällt kvar i fickan. Tack Simon :)
Vi höll oss i Åre, Björnen området. Det var en perfekt dag för skidåkning, strålande sol o typ vindstilla.
Simon skulle egentligen o jobba vid 17 men bestämde sig för att skolka o följa med oss hem o äta tacogratäng (som verkligen var supergod, Jenny o Niclas) och titta på Madagaskar 2 o spela Skipboo sent inpå kvällen :)

Det var en superhärlig kväll med öppen brasa, god mat och många goda skratt. Jenny håller sina skräpkort hårt om hjärtat ;) undrar just varför dem fått ett sådant namn.. haha! Tycker om dig, Jenny <3

Söndag, Ck lurade ut Ida i svart backe

Söndag, jag var uppe med alla andra o åt frukost. Det var lite jobbigare för Johanna.. hon kom till frukosten sist av alla o efter den gick hon in o la sig igen. Och sov bort hela dagen..
Nej, om jag så had varit så bakis att jag hade spytt så hade jag aldrig kunnat ligga stilla i en säng en hel dag, speciellt inte när man är på semester! Men alla gör vi som vi själv känner för!

Vi mötte upp Ck i backen, han skulle lämna Åre samma dag. Åka hem till sin kära hemstad Helsingborg m all dess charm. Typiskt att han bokat in det just denna veckan.. Men fick en hel dags åkning tsms iaf. Det var härligt!
Något som var mindre kul, men nog välplanerat från hans sida.. var att han lurade ut mg o Ida i svart backe. Haha, jag tog mig ner relativt bra men Ida trillade ett antal gånger o sen gav hon upp o kasade ner på rumpan. Stackars Ida..jag tror faktiskt att det förstörde hela hennes dag.

Väl hemma, vid 4-5 tiden låg Johanna fortf i sängen o mådde inge vidare. Sen vet jag inte om det bara var utgången som åstadkom hennes tillstånd men det var iaf vad det kändes som.. Vatten för hennes del den kvällen.
Vi andra drack vin o åt chili con carne, som Ida o Fredrik hade kokat ihop. Jättemumsigt.. :)

Lördag, hjärtlig återförening

Lördagmorgon, vi kom till vår lyxvilla och lämnade av våra saker. sen begav vi oss ner till "björnenbyn", skulle hyra skidor, pjäxor o stavar, köpa liftkort o något att äta. Liftkortet kostade 1700:-, pjäxor o skidor blev 1500 :- har jag för mig.
Det blev ingen billigt resa, men som jag brukar säga.. man lever bara en gång ;)
Dem andra hade bokat liftkort o skidor på internet så deras var inte färdiga att hämtas ut ännu. Det var bara jag, Daniel och Johanna som kunde åka redan samma dag om vi ville. Såklart ville vi det :D
Vi åkte runt lite i Björnen området o kikade. Det var jättehärligt väder med strålande sol och princip vindstilla.
När vi kom hem skulle dem andra ut o åka, kvällsåkning i Duved. Hade jag inte varit så hungrig o sugen på att gå ut så hade jag nog följt med. Ck o Runken hade nämligen frågat mig tidigare på dagen om jag ville komma till Duved där dem jobbade o hälsa på. Visst ville jag det :) Så det blev snabbt hem, duscha, äta och byta om. Sen gav jag o Johanna oss ner till Björnen och tog skidbussen bort till Duved. Tog 45 minuter :D
Väl framme mötte Runken oss vid en statoilmack och följde oss till deras hotell som dem jobbade på.
Sjukt mysigt ställe..verkligen hur härligt som helst. Inte alls vad jag trodde var varken Ck's eller Runken's stil men..jag blev ju glatt överraskad iaf :)

Efter några glas vin inledde jag, Runken o Jesper en het diskussion. Dem tyckte att det var löjligt att jag skulle till Magaluf o jobba som bartender. Det jag lärde mig där under tre veckor kunde dem lära mig på 5 minuter.

Det är bara såna som inte vill bli något som gick där o bla bla bla.. Tror ni jag blev skogstokig eller? Så säger man inte till mig ostraffat. Victor tyckte att jag skulle lämna hotellet o Jesper bad om ursäkt.

Tillslut gick det att prata med Victor och han förstod varför jag reagerade så som jag gjorde.
Även Johanna fick sig en avhyvling. Hon satt o sa hur roligt det skulle bli för mig o sen när dem drog upp dehär så följde hon dem helt i deras spår. Så gör man inte! Men även hon bad om ursäkt..

Christoffer..Ck i egen hög person. Det var många år sedan jag träffade honom.. 2-3? Det var iallafall hur kul som helst o träffa honom. Prata om stora förändringar där alltså. Nu jobbade han på ett hotell mer likt ett vandrarhem o bodde i en leksaksstuga på 20 kvadrat. Jag tyckte det var underbart o se. Även han har kommit till insikt..att det finns viktigare saker i livet än ytlighet o sex. Visste att du fanns där någonstans inne..annars hade jag aldrig fallit för dig i första stund. För gammal kärleks skull <3

Vi tog oss bort till Åre centrum, där vi gick in på Dahlboms. Var inte mycket folk o inge vidare kul heller. Mycket bättre på hotellet. Vi åkte dock inte ner förrän 1 heller. Hemåt med taxi blev det vid halv 2 tiden. Men det var en härlig återförening :)


 Johanna i Duved
 Ck o jobbekläder :)
 Ombytt ;)  O här har vi Jesper :)


Fredag, Vi lämnar Helsingborg

Fredag, vi möttes kl 8 på knutpunkten. Min älskade granne Martin hjälpte mig ner med väskorna till knutpunkten.
Tro mig, även om jag inte bor längre därifrån än 200-300 meter så hade vi bekymmer, haha. Jag trodde nog att jag skulle flytta till Åre, jag. ;p
Efter en stund kom Jenny o Niclas. dem hade en massa packning dem med (elr iaf Jenny ;) )
Efter ytterligare en stund fök Johanna o Daniel upp.. Nu har poletten trillat ner för mig, jag förstår varför Daniel kallas "stisse", haha, han var verkligen nervös o trodde att vi skulle missa tåget redan efter 5 min. O då var det en halvtimme till avgång. Ida o Fredrik var lite väl sena, så när vi stått o hörtt på daniels tjat i en kvart bestämnde vi oss för att gå ner till perrongen dit tåget skulle anlända. Ida o Fredrik kom 10 min innan avgång, precis perfekt ju. Haha. ;)

Väl på tåget var det upp med spanskaboken och läxläsning. Efter 20 minuter var jag spyfärdig och orkade inte mer.
Brukar ha svårt för att läsa när jag åker bil, men trodde det var annorlunda med tåg. Tydligen inte.
Jenny fixade så att jag fick plas längst bak i tåget, så att jag kunde titta ut. Där var lite svalare med, så efter ytterligare 20 minuter mådde jag hur bra som helst igen :)
Vi satt förresten i första klass, SJ hade råkat dubbelboka våra platser så som kompensation fick vi nya platser där.
Helt okej för min del ;p

Byte i Göteborg, 22.32. Daniel sprang av o rusade bort till nästa station där tåg nummer två skulle avgå 20 minuter senare. Det gick bra, klumpigt med all packning men det gick bra :) 
Jenny ville så gärna måla min naglar på tåget så det fick hon lov. Blev lila med stjärnor på ena handen o rosaglittriga på andra. haha. Test-bunny number one :D
Vi var ganska trötta så hoppade i säng efter en stund. Jag sov hur skönt som helst, den vaggande tågrytmen gjorde så att man blev sömnig och det kluckande tågljudet kändes skönt o lyssna på. Jenny var uppe i ottan o gick en sväng på tåget. Hon kände ju dem som jobbade, även där. Någon halvtimme senare bestämde även jag mig för att gå upp o bege mig till bistrovagnen. Där satt Fredrik o Daniel m varsin kaffe.
Det blev en mysig morgonstund m frukost o kaffe m alldeles vita vinterlandskap utanför fönstren.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!