Snabbt inlägg

Hejhej, tjingeling o allt dedär.. förlåt mig för att jag varit så himla dålig på att uppdatera! Men ska jag var helt ärlig så har internet där ute i skogsmullen inte varit sådär himla bra. Tro det eller ej, men vårt internet på dem skånska vidderna är bättre än i dem västerländska skogarna :)..

Vi hade iallafall supermysigt med MASSA mat o MASSA dricka hos Chrissys farmor o farfar i lördags.. Sötare grandparents får man leta efter :)  Oså hans söta familj..dem är så himla rara o goa, omtänksamma o välkomnar en alltid med öppen famn o värme. Tur man inte har det som i Little Fockers familj :p
I söndags hade vi heldag med familjen Järnhester då vi åkte på utflykt.. Emelie skulle spela innebandy match så vi följde med o kollade :) (bilder kommer imorgon) .. sen idag har vi varit o besiktigat Chrissys betsy, den gick igenom utan bekymmer! Och på Lager 157 o shoppat lite.. Sen inom hans mormor o fikade. Och lekt lite med dem små söta dagisbarnen hos Ann Katrin..och ätit middag o massor va plättar till efterrätt :) mums.

Nej nu spricker snart mitt huvud av huvudvärk, vi hörs imorgon.. nu kommer Chrissy med mcdonalds ;)

Helg!

Va mysigt vi hade igår, åkte hem till Jenny & Niclas o åt middag o spela spel! Tänk att jag vinner över alla i både spel o kärlek ;) Allefall, en himla mysig fredag..

Idag ska vi åka till Tranemo o Chrissys familj tänkte vi, fira hans farfars födelsedag. Och såklart umgås med Chrissys söta familj.. va längesen jag såg dem nu, ska bli kul :)


Söt bild från förra julafton, Chris syster o hans farmor..


Sweetie

Hello sunshines..
Nu har jag varit ute på en promenad, kände mig modig o vågade mig ut.. Det gick hur bra som helst! Vad skulle man gjort utan mina smärtstillande? <3 Jag skickade iväg min mintgröna klänning som jag fått sålt på Tradera.. och köpte en liter mjölk. Sen spatserade jag hem igen.. haha, inte så lång promenad kanske men ändå ändå bort till Oj på Söder! Lite creed får man ge sig själv!

Häromdagen hade mamma köpt sweeties, för hon undrade vad det var.. hon gav mig en att ta med hem o prova. Någon som smakat sweeties? Det ser ut som en grapefrukt.. Smakar som blandning mellan en grape och en apelsin, tyckte jag, ändå söt men med en besk eftersmak. Fast det säger dem om Pomelon också. Det är ju en släkting till grapefrukten, fast en sötare variant.. har dock aldrig själv provat.


Dagens frukost, sweetien kom väl till pass :)..


Sorry!

Förlåt för den sena updaten.. igår var jag alldeles vimsig o snurrig efter att ha gjort det som bara några av er vet om. Det blev därför inget blogginlägg. Men "Det" gick bra och jag är förhoppningsvis på rätt väg nu.. Hoppas att jag ska behöva slippa göra vad det nu än är jag tvingats göra fler gånger.. :/

Tack för ert stöd ni som funnits vid min sida, det betyder otroligt mycket..

C
hrissy har lovat att gästblogga inom några dagar så håll utkik ;) det kan bli mycket spännande!

Puss o kram till mina vänner o alla som jag känner <3

A' naturelle

Tjolahopp!

I
går blev det helt naturella naglar hos Emma, lite tråkigt jag vet men nödvändigt för dem kommande dagarna. Vilken jag inte närmre vill förklara. Så inte mycket att visa upp :p Dock har jag nu möjlighet att byta fransk manikyrfärg varje dag istället. Vilken jag tyckte vad jättesmart :) För jag köpte ju typ tio nya nagellack när jag var i USA så passar på att använda dom. Så idag har jag en ljuslila pärlemor manikyr.

Jättefint :)

Sämsta dagen.. men


Så jag hoppas på det :)


Learn to say NO!

Jagär för snäll, och borde lära mig att säga nej lite oftare..
titta på den här söta lilla babyn så kanske ni också hittar insirationen :)


<3


Godmorgon

Goodmorning
Hade svårt för att somna inatt, somnade vid 4 snåret.. Så var man tvungen o ta sig upp nu för inplanerad nageltid hos söta Emma <3 men vad gör man inte :)? Vill man vara fin får mna lida pin..

I eftermiddag kommer Danny på besök och förhoppningsvis hinner jag få iväg mina Tradera försäljningar med posten till sina nya ägare :)

Vi hörs om en stund, puss o kram på er.

Mellanmål!

Blev sugen på ett mellanmål.. det blev inte godis som jag först tänkte. Utan kiwi, gurkstavar och keso, ett perfekt mellanmål för dig som tränar o vill äta nyttigt men ändå vill ha något mumsigt i magen.


Har ni något tips på bra och god träningsmat?


Måndag.

Nu känner man att träningen bärjar ta fart på allvar.. mina armar känns som spagetti o benen är stela som styltor! Jag gillare! Idag blev det skivstång intervall, gosh.. det är knappt så man orkar lyfta armarna för att pela navelludd efter det passet. Dessutom en sinnes bra ledare, hon gör en så sjukt peppad! Jag orkade egentligen inte mina 20-22 kilo på stången men hon gjorde så jag ändå kämpade som en gris tills mina armar dog.. Så de ska va ju:)!

Sen blev det fika tsms m söta Caroline, vi babblade halvt ihjäl varandra eftersom vi inte setts på sååå länge. Hon är bara en så himla härlig tjej! <3 puss på dig!
Nu tänkte jag ta tag i att betala mina alla räkningar som ligger på hög efter min härliga utlands semester. Alltid lika kul att komma tillbaka till Sverige :)



Gammal bild. But me and sweet Caroline .v


Genväg!

Ni som inte hittar mina saker på Tradera kan klicka här ..

Jag är så himla glad att det varit ett så stort intresse :)
Nya saker kommer upp så fortf Chrissy är tillbaka o kan fotografera mig!

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans .v

Don't forget!

Missa inte mina försäljningar på Tradera!

N
i kan bland annat hitta sjukt heta helt oanvända Nelly klänningar.. som denna här nedan, ni ser prislappen är tillome kvar? Jag skäms nästan, men thats me.. Shopoholic number one.



Dem flesta autionerna avslutas imorgon så sista chansen nu, skynda skynda ;)
Lycka till allesammans <3

Nöjd

Eftersom man var duktig flicka och inte gick ut o festade igår kom man upp tidigt o kunde träna idag. Vid elva hade jag både hunnit träna en timme, duschat o ätit, diska gårdagens disk och satt i en tvätt. Hur bra känns inte de, eller? :) sjukt nöjd.

Vad dagen har att bjuda på vet jag inte än, men jag har egentligen väldigt mycket tråkigt som städning o uppackning som jag måste ta tag i.. kanske borde offra min fina söndag till det? Hmm..


Havregrynsgröt.. Bra skit.


Ugnspannkaka med svamp

Svar till Hanna
"Kan du inte lägga ut receptet på ungspannkakan med svamp? :D"

Jovisst kan jag väl det, gumman..

Gör en pannkakssmet som du låter svälla i kylen (tänk på att inte ha i för mycket socker då det ju ska bli matpannkakor och inte en dessert). Under tiden gör du en svampstuvning eller en tjock svampsås. I den kan du ha i lite vad du vill.. men vill du bara göra en enkel räcker lök o svamp. Jag brukar föredra champinjoner eller kantareller. För att göra den extra tjock kan du ta i lite maizena.
Sen tar du fram din pannkakssmet o steker helt vanliga pannkakor, som du sedan lägger upp på ett fat o därefter lägger i svampfyllningen. Rulla ihop pannkakan och lägg över den i en ugnsfast form. Sedan strör du över lite riven ost. In i ugnen tills osten fått en gyllenbrun färg, ungefär 15-20 minuter i 200 grader.

Lycka till ! :)

Det gjorde vi bra!

Goodmorning sunshines
Det blev ju en liten utgång tsms m Fia o Filippa igår.. vem kunde väl tro det? :p
Vi vart inom Lila en sväng, dock sådär stämning o väldigt mycket bönder så vi bestämde oss snabbt för att röra oss vidare. Blev Mogwai, hur skön stämning som helst o en massa folk. Men vi hittade ett bord, och hade en sjukt trevlig kväll! Diggar de stället lite, de gjorde Pramborn bra! Sen gick vi inom PL men vi stannade bara en stund sen vart vi så hungriga så det blev en äcklig kebab. Usch varför äter man alltid så dålig mat när man är ute o svirar? Borde ju finnas gurk o morotstavar-take away! Varför har ingen tänkt på de? :)


Me yesterday..


Weekend!


Äntligen Fredag!

Äntligen fredag! ..får man lov att säga så fast man firar fredag varje dag:)?
Ikväll ska jag träffa Fiaplutt, som jag saknat henne!! En kompis man alltid har vid sin sida fast man inte alltid ses, i ur o skur är hon där med sin värme o kärlek. Kärlek till dig, Fiasnutt .v

Shit va bra det gått med mina försäljingar på Tradera :) helt lycklig.. haha, trodde ingen skulle vilja ha mina udda grejer :p hih! Kommer lägga ut många fler saker nu när jag vet folk är intresserade :)


Bjuder på en skön låt, Alexandra Burkes nya "Don't Make Me Start Without You"


Bilder ifrån dagen :)

Några bilder från dagens skridsko åkning..


 

 
Bambi på hal is eller hockeyproffs :)?


Vi hade jättemysigt tsms i ishallen allefall :) <3


Bambi vs proffs?

Vilken underbar dag!

D
agen börjader med en rejäl frukost med linfrö o yoggi, till det två mackor med ost och en kopp te. Sen var det iväg till träningen, klockan 9 började passet som jag planerat in tsms m Jennypenny. Cirkelgym, skoja inte att det var fel för oss som inte tränat på ett tag att börja med. Men förutom lite kräk-känslor så gick det bra :)
Hem snabbt, en protein shake och in i duschen, föna håret och på med lite nya fräsha kläder (varma dock.. så det matchade eftermiddagens utflykt) . Sen blev det en 20 minuters promenad hem till farmor för fika. Jag har nog den sötaste farmorn i stan bara så ni vet :) .. sen inom pappis o säga hej (dom bor närma varann) och åt lite godis och julskinka :p! Sen åkte vi till ishallen, jag fick äntligen med mig Chrissy och åka skridskor m mig ! O Chrissen va ju GRYM på att åka! Shit alltså. Också har vi mig, lilla Bambi på hal is. I vilket fall så hade vi jätteroligt och hur mysigt som helst där vi åkte runt tsms m alla småbarn! <3

Bilder kommer ikväll, för just nu är vi hos mamma på middag..

Förbättring!

Vad tycks?

 eller  ?

Kyl & Frys

Goodmorning
Strax kommer dem med min nya kyl o frys! :) Ä-n-t-l-i-g-e-n!
Ska bli så skönt att kunna handla hem mat igen.. Bara haft det precis nödvändigaste då jag knappt kunnat kyla ner maten. Jobbigt när man är två! Dock får man väl se det som något positivt att jag i hallen har en sådär 14 grader. Så haft mitt smör, mjölk osv där sålänge.

Igår såg jag The Incredibles. haha, jag o mina barnfilmer.. men den va faktskt rolig :) se den.. jag såg även Circle, den va desto sämre..sådär lätt uträknad thriller.

Panncakes!

Mumma :) precis gjort pannkakor till mig o Chrissy. Jag var så himla sugen!
Sparade lite smet tills ikväll, så kan jag göra ungspannkakor med svampfyllning.

 
                                        Smarrigt värre :)

Bloppis!

Tjolahopp!
Nu har jag lagt upp en del av mina saker som jag vill bli av med på Tradera.. vissa väääldigt gamla grejer, fast helt oanvända. Och vissa lite nyare..

A material girl, living in a materal world.. That's me..

Ett par röda Don Donna skor tillexempel..
Köpes in för två år sedan tror jag, men aldrig använda.

 

och mycket mycket mer.. tryck här om ni vill gå in o kolla själva!

Fler kläder kommer in i veckan, bland annat en jeansklänning i stl Xs. Så håll utkik :).. 

Ps. jag har kompispris ;)

Inflyttning..

Ny vecka, nya äventyr.
Vi ska till Väla om en stund, jag o min älskling. Blir nog att gå där några timmar om jag känner oss rätt, lika mycket shopoholics båda två. :)

Sen ikväll blir det till att packa upp lite flyttlådor och resväskor, ska bli så skönt! Varit hemskt att tvingas bo i en resväska så länge. Och så skrynkliga mina kläder måste vara nu, gosh! :/ hm, inge vidare..
Jaja, vill man leva livet får man ta den lilla smällen ;) 

Denna veckan ska jag även börja gå igenom och sortera alla mina kläder. Har hur mycket som helst som jag inte använt på flera år. Sen blir det bloppis på Tradera. Behöver få lite plats i garderoben nu när vi är två som ska slåss om den. 

    Have e good day..                                    

Mys-söndag!

Dagen har varit underbar..spenderats med en av dem jag älskar mest på denna jord. Min Chrissy. Vi har varit på sjukhuset, hämtat hem pappa, hälsat på farmor, storhandlat, lagat middag och bara myst tillsammans. Va underbart det är att bara vara när man är med någon man tycker om. Allting blir så mycket mysigare..


Nu ska jag krypa ner under filten o fortsätta mysa, hoppas ni har en lika mysig söndag. Kram på er!


Bokad patutis

Gårkvällen tsms m Sarah var hur mysig som helst.. eftersom hon är vegeterian blev det inget kött till middag utan istället god bakad potatis med massor av goda grönsaker och ett vitt vin till det.

              Mmm, smarrigt :)

Imorse väcktes jag av Sarah som smsade o frågade om jag inte skulle mötas upp för en fika på stan. Jovisst, in i duschen, på med några nya kläder och lite makeup. 40 minuter senare var jag färdig att gå..
Vi möttes upp på Knutpunkten o gick tillsammans till Waynes Coffe, (som för övrigt har dem absolut bästa Chailattena i världen!) där vi fikade.. Sen gick vi inom H&M innan vi skiljdes åt. Hon skulle hälsa på sin farmor som fyllde år och jag skulle up o hälsa på pappa på sjukhuset.

Ikväll kommer Chrissybaby hem till mig.. så varit sådär himla glad o lycklig hela dagen :) Så ska vi hem till Jenny & Niclas o äta middag vid 20 tiden..

Hoppas ni också har en underbar helg..


Wake Me Up..


Greenday - Wake Me Up When September Ends


Tonight's gonna be a good night..

Hilou

I
kväll kommer sötaste Sarah till mig..
Vi tänkte laga lite mat o dricka lite vin. Ska bli så himla mysigt att ses, hon har ju sitt liv i Norge o jag mitt överallt utom hemma i Sverige det senaste. Så ska bli skönt att äntligen få träffa min lilla prinsessa igen.. känner jag behöver det just nu :/


Världens sötaste Sarah .v


Förvirrad!

Jag var uppe o hälsade på pappa på sjukhuset förut.. lite läbbigt vad morfinpillerna påverkar honom. Inte nog med att han efter uppvaket babblade en massa som han inte minns någonting av, haha, ganska kul faktiskt :) Han berättade om någon tjej som han "spunnit" på (ni vet äldre säger ju så när dem ska ha raggat på någon) .. detta samtalet har han inget som helst minne av när jag frågade honom idag.
Han skämdes lite.

Sen fick han ett till morfinpiller när jag var där, några minuter gick sen märke man att effekten slog in. Han började sluddra lite, fick svårt att hålla ögonen öppna o dessutom pratade han i nattmössan.. Sa att han jobbat på sjukhuset för att i nästa minut berätta att han trodde han var på SJ (jobbet han jobbade på när jag o johan var små, alltså för en herrans massa år sedan). Sen försökte han sätta sig upp, han bad mig hjälpa honom. "Vad ska du", sa jag? Han bara "jag måste ta pillret.." jag bara "vilket piller?" "Smärtstillande", sa han. "Men pappa, du tog ju det alldeles nyss?" "nej?" "Jo, pappa..det gjorde du. Du fick det av doktorn oså stoppade du det i munnen o svalde det för ungefär 10 minuter sedan." "Jamen det ligger ju där.." sa ha, o pekade bort mot den tomma muggen han haft vatten i. "Nej, det är den tomma muggen du drack ur när du tog pillret.."

Så det var ganska underhållande när jag var o hälsade på pappa på sjukhuset idag..han som alltid brukar vara så noga o ha full koll på allting. Stackarn, hoppas han får en lägre dos smärtstillande snart..kan inte vara kul o känna sig sådär förvirrad :/



Världens bästa pappa ♥


Jenny

Efter begravningen igår skulle jag återlämna bilen till Jenny.. vi möttes upp o hon undrade om jag inte ville ha något annat att tänka på (världens bästa jenny .v).. Jo, det ville jag ju :/ Vi åkte hem till henne o började laga mat, blev en lite nyttigae variant av köttfärsgratäng. Den blev himla god.. O skulle vi äta så skulle ju lilla Klumpen äta (hennes dvärghamster) så han fick en hel skål full med både vitkål, svamp o en massa gott.. han blev alldeles till sig o åt så mycket han orkade. Det var en glupsk liten hamster må ni tro :)
Sen blev det filmdags..vi tittade på Jönssonligan! HA! det var längesen..men lika roligt nu som då ;) det behövdes..

                                    Tack Jenny, för att du finns <3..


Vi fick låna en ängel..

Begravningen var så fin igår.. det kändes som att hans själ var där med oss i kyrkan. Han livsglädje och styrka. Som att han var en ängel ibland oss, det var så mycket värme igenom hela ceremonin.

Kyrkan var fullsatt, lilla Sebastian var älskad utav många. Vi sjöng hans favorit's sång, Snickerboa..och det fanns inte ett öga torrt när dem satte på bildspelet där lilla sebastian var full av liv. Många skid och bad-bilder, då det var hans favorit sysselsättningar :)..



Jag önskar du får fortsätta göra dina favoritsysslor i himlen, lille Sebbe.
Du kommer alltid att leva vidare i våra hjärtan som den stjärna du är..

Sovgott Sebastian.


Sebastians begravning

 

Godmorgon söta!
Min morgon startade med att min lilla älskling slickade mig i ansiktet (nej..inte Chrissy ;) ) Min lilla kise, gud va hon är mysig..pussas alltid o buffar, spinner o kelas. Hon är helt enkelt världens bästa kissemiss :)!
Sen var det upp o skrapa rutor, sen ge sig iväg för att hämta bror min på Knutpunkten. Han kom direkt från sin tjej i Falkenberg med tåg. Såg ut att inte ha sovit en blund på hela natten, men väldigt lycklig! Så det hade nog varit en bra natt ;) i suppose..
Sen åkte vi o hämtade bilen hos Jenny o sen direkt hem till mamma för mumsig frukost. Och lots and lots av kaffe..

Pappa ringde alldeles nyss .. ;( stackarn..
Han hade inte fått tillräckligt med smärtstillande, sjuksköterskorna vågade inte ge honom mer innan doktorn kom. Men gud, det är ju helt sjukt..att dem inte har bättre koll?! Sprutan som igår hade gjort att han inte kunde röra fingrarna, dvs fått hela armen att domna bort, började avta inatt vid 2-3 tiden..då vaknade han o sen dess har han bara fått mer o mer ont. När klockan var 6 imorse hade han 10 av 10 möjliga i smärtgräns. Doktorn var beräknad till 09.. så tre timmar led han något så fruktansvärt, att han tillslut inte visste vart han skulle ta vägen.. Åååh, gud det gjorde ont i hela mig när han berättade. Min pappa brukar aldrig klaga eller gnälla så jag förstod att han måste haft en fruktansvärd smärta.. Direkt efter Sebastians begravning ska vi åka o hälsa på honom på sjukhuset.



Begravningen är klockan 13 idag i Vikens kyrka..


Sveriges Mästerkock

Såg ni det nya programmet Sveriges mästerkock igår?

Det första avsnittet sände bland annat direkt från Helsingborg o Parapeten, dock inte så många ess ifrån Helsingborg men när dem däremot åkte vidare till Göteborg blev jag alldeles förtjust i söta Jennie Benjaminsson.. Går sista året på hotell o restaurang programmet i Göteborg. Förstår ni hur modig hon måste vara för att ställa upp på något sånt här? När jag gick i trean så kan jag säga att jag inte hade mycket kött på benen.. Och så duktig hon var dessutom! Lagade mat som om hon gjort det i 20 år, enligt juryn. Åhh, hoppas hon vinner hela programmet :) .. 

Se avsnittet här!

Han har dessutom en matblogg, Kalasgott ..


Papis..

Ringde min pappa som jag berättade att jag skulle igår, hur söt var då inte han? Fick prata med honom fast han var i uppvaket.. heeeelt borta var han. Började yra om nån tjej han hade raggat på som skulle ta hand om honom på sjukhuset o att han inte kände sina fingrar men var glad ändå. Haha, bara helt yr..men så söt!

Sen åkte jag hem till Jenny o pratade lite skit, saknat henne jättemycket när jag varit borta.. hon är världens bästa! <3 Allefall.. jag fick nycklarna till hennes bil för mammas är lite trasig, så fick lov att låna Jennys när vi ska till Viken idag. det är ju en bit att köra så lika bra att ha en bil som fungerar helt korrekt. Tack Jenny, jättesnällt .v!
Sen gick jag hem o kröp ner i sängen hos min kise för att läsa min bok jag är helt inne i för tillfället. Skymningsbarn heter den, passar er som gillar verklighetsbaserade berättelser om barn som haft lite otur i livet..eller som inte är riktigt friska.


En bild från i somras..


Pappas operationsdag

Idag har varit en lååång dag.. sov 3 timmar inatt, eftersom min rysliga jetlag fortfarande gör sig påmind. Jag var hos pappa 8 imorse, hjälpte honom med lite saker innan jag lovat honom att köra honom till sjukhuset. Pappa genomgår idag en stor operation i sin axel.. han kommer vara nersövd över 2 timmar o kanske tvingas stanna på sjukhuset över helgen, beroende på hur han mår. Jag vill bara att han ska ringa mig o säga att allting gått bra..

Meningen var att jag skulle träffa Sarah ikväll, men hon är barnvakt o barnets föräldrar kom inte på utsatt tid så vi bestämde oss för att skjuta fram det till fredag istället.. Ska bli himla mys, har saknat henne så mycket..

Väldigt tråkigt inlägg men jag kan inte fokusera mig, tänker bara på min lilla söta pappa. Ska nog ringa sjukhuset o kolla om dem kan ge mig någon information om hur han mår o hur det gått.. Im out.


Några bilder..


Här är några bilder från dagarna innan jag åkte hem från Miami..
Downtown Miami tsms m Chrissy

            

 
K
an man göra annat än förälska sig i Miami?


 

             Min sista kväll
åt vi på ett italienskt kärleksnäste på Espanola Way.

                        
                     Varm rekommendation, det var ett jätteromantiskt ställe..


Waiting for toonight.. oh - oh - oooh..

Ikväll kommer bilderna upp från den sista tiden i Miami.. helt underbara bilder, en helt underbar stad o en helt fantastisk tid av mitt liv.

Nu ska jag kila iväg o hjälpa min pappa lite. Han ska opereras imorgon.. :/
Jag är nog mer nervös o spänd än vad han är.. usch o fy! ;( stackars lilla papis..

Hörs ikväll, finingar .v


Godmorgon!

Godmorgon

N
u har man vaknat o ätit en god frukost, som egentligen är det vikigaste målet på dagen. Jag brukar dock vara ganska slarvig med det :/ ! Fast inte idag :) .. 

                             Yummy..

Strax kommer dem med min nya kyl o frys.. ska bli skönt att äntligen få bytat ut den gamla trötta, den har ju över 25 år på nacken. Dessutom drar den vääääldigt mycket el, så kanske hoppas man på en lite billigare elräkning i mars! :)
Jag är spänd på hur den kommer se ut.. jag minns när min mamma bytade ut sin blev hon ganska besviken, fick en häften så stor kyl emot vad hon hade haft förut. Hm, hoppas det inte blir så i mitt fall..
Vi hörs om en stund. Tjingeling.


Kyligt

Hejhejhej..

Idag vart okej o komma upp, var pigg o vaken vid halv elva. Trots att jag somnade närmre 4 inatt. Den där dumma jetlaggen har svårt att släppa taget.. :/
Sen vart det iväg med mamma, köpa begravningsbukett :/, o handla lite mat..eftersom både kyl o frys är tomma. Kyl förståss för att den är sönder, men frysen för att jag varit väldigt glupsk dem senaste dagarna :) ..

Dessutom ringde jag min älskvärda (not really) hyresvärd o bad om ny kyl o frys. Dem sitter ihopa så jag antar jag får bytt hela..även om dem har minst 25 år på nacken hade han mage att fråga vad som hade hänt. Uuuuuuhm, jaaadu lille gubben..dem är ganska gamla o trötta så det var väl helt enkelt på tiden dem gav upp. TRÖTT, vafan tror du??? Döööööhhh..
En stund senare ringde dem o bokade tid med mig för att komma o byta den imorgon, gosh de gick snabbt för att vara Matsan. Hm, undra just om han skärpt till sig..har han fått en stämning på halsen tro?

Well well well.. ni som undrar varför jag hatar min hyresvärd så mycket kan bara kolla på mina inlägg från ungefär denhär tiden förra året, då jag fick en oväntad elräkning på 5000 kr. Ringde upp honom o bad honom snällt att hjälpa mig betala den då värmen ingår i kontraktet (det var mina EL-element hade orsakat den höga elräkningen), vilket står svart på vitt i mitt kontrakt. Han skrattade bort det o bad "lilla mig" bara att betala.. Ooooouuuhhh, sen dess är han mycket hatad i mina ögon. Det blev droppen, frånsett att han är otroligt snål, obrydd o dålig hyresvärd i alla övriga avseende var det just det som fick mig att hata honom.. :) yes..

Tecknad film!

Halloj!

V
et ni vad jag sysslat med dem senaste 24 timmarna? Förutom sovit, vaknat.. sovit.. vaknat.. ätit.. sovit.. vaknat, sovit..vaknat.. sovit. Så har jag tittat på tecknade filmer! Jag verkar helt ha missat alla barnfilmer som kommit ut dem senaste 15 åren? I vilket fall.. haha, de har faktiskt varit skoj! Tycker dem är så söta..speciellt disneys filmer, dem kan man inte annat än att tycka om.
Faktiskt sjukt hur många filmer som jag hunnit med att se; Ett småkryps liv, Antz, Alpha And Omega, Bolt, Svärdet i Stenen, Despicable Me och Shrek 1, 2, 3 och 4! Hur sjukt är inte det, eller?
                                   
Måste säga.. absolut bäst var Bolt! Sjukt söt liten vovve..en film med drastiska vändningar. Jag gillade även Shrek filmerna, att en så ful grön klump kan få en att tycka om honom så mycket :) och såklart klassikern svärdet i stenen som aldrig verkar gå ur tiden.. Resten var ganska så tillintetsägande eller förutsägbara.. som barnfilmer brukar vara, i guess :p

Nehej, nu över til dem nya Wallander filmerna.. ha en fortsatt mysig söndag! <3


Shrek!

Heejee..

Phu, den här jetlaggen.. kan den inte försvinna? Gillar den inte alls :/ ..
Somnade 06.00 imorse o vaknade 12 o var helt utmattad. Ändå stannade jag mestadels inomhus o bara tog det lugnt igår? Så trots att det är lördag, känner jag nog att jag borde stanna inomhus, bädda ner mig under mitt tjocka duntäcke och bara titta Shrek hela dagen.. hihi, passade på att ladda ner alla fyra filmerna igår då jag bara sett ettan när jag var yngre. Tycker det är en så söt film.. 




Guuuud, va mysigt jag ska ha det :)
Vi hörs kanske senare, annars ha en trevlig lördag allesammans! 
Tjingeling .v


Hett tips! ♥

Någon som vill unna sig något fint efter julen?
Jag har det hetaste tipset.. för er som diggar Sex And The City ♥ , nu finns boxen i ny o väldigt snygg utgåva till sjukt bra pris på cdon.com! Hade jag bara haft råd hade jag klickat hem den bums! :) I'm a BIG fan! 


Ha så mysigt i filmmörkret!


Jetlag!

Hejsan..

Jag är tillbaka.. hm, både fysiskt o psykisk efter allt som hänt det senaste. Förlåt för det lilla uppehållet från bloggen, men kände det var nödvändigt för att inte bli alltför sentimental och ledsam med mina känslor..

Dessutom har jag hunnit komma hem till Sverige :) Vart en galet lång o påfrestande resa.. Lämnade Miami 05.00 den 5e januari. Miami - Toronto, väntetid: 6 timmar, Toronto - Köpenhamn. Inställda tåg pga snökaos. Hemma i lägenheten 11.30 den 6e januari. Sov inte en endaste blund på flyget :/.. Mycket turbulens, dessutom var vi nära på att tvingas nödlanda i Bryssel pga snöovädret. Som tur vad slapp vi i sista sekund :)! O öresundsbron stängde också precis efter att mitt tåg passerat över till svenska sidan! Så lite tur har jag ändå haft med mig.. 

Alldeles vimsig efter att ha varit vaken över 24 timmar i streck gick jag o la mig i mina stooora, mjuuka och mycket eterlängtade säng så fort jag kom in i lägenheten.. somnade bums o vaknade av solen som sken in genom fönstret, i tron om att det fortf var torsdag.. Det hade dock hunnit bli fredag o halv elva på morgonen. Jag hade sovit 22 timmar i streck. Snacka om jetlaggad..


Jag skänker en tanke..

Usch, hela dagen idag har jag kännt mig alldeles vemodig o ledsen.. konstig tillmods, liksom illamående.

Sorg. 

Efter en dags gråt och saknad har jag nu har bestämt mig för att ta all min sista styrka till att stärka mig själv för att kunna hjälpa min familj o släkt i denna svåra tid. Dem behöver mig..

Jag skänker idag en extra tanke till mina nära o kära, hoppas ni alla vet hur mycket ni betyder för mig och att ni alltid kommer ha en speciell plats i mit hjärta. Jag älskar Er, nu och föralltid.

B
åde Shirely, min faster och Hardy, min farbror har inom ramen av tre år mist sitt liv för cancern. En fruktansvärd sjukdom.. Nu fick lilla Sebastian offra sitt liv för den horribla svininfluensan, han blev bara 7 år gammal.

Ni kommer föralltid att finnas i mitt hjärta, vart ni än befinner er. Förhoppningsvis på en bättre plats, där ert liv går vidare utan smärta och ondo.. Ni var fantstiska människor alla tre. Shirley med sin värmande glädje och sin öppna famn, Hardy med sin humor och charm och lilla Sebastian med sin kämparglöd och livsgnista.. Jag tänker på er varje dag..och kommer göra det för resten av mitt liv. Ni lever kvar i allas hjärtan med er brinnande själ.



Må du vila i frid Sebastian ♥

Jag skulle berättat för er om mina fantastiska två dagar på det nya året.. men jag fick precis reda på att min kusins 7 åriga son gått bort i svininfluensan på nyårsafton..

Jag är så himla ledsen, världen känns så orättvis när något så hemskt drabbar en så ung människa ;( ..
Vi kommer minnas dig med kärlek, en sådan stark liten kille med så mycket vilja..det gör så ont att veta allt du tvingats vara med om. Trots din livsgnista och glöd, tillslut blev det för mycket för även dig. Din själ lever vidare inom oss, i våra hjärtan finns du alltid kvar.


Stackars lilla Sebastian ♥ .. du finns i våra hjärtan! må du vila i frid .


Min nyårsafton

Uuh förlåt för den låga updaten!
Men jag har faktiskt haft fullt upp med att fira in det nya året :)! Det har varit några helt fantastiska dagar.. vi kan börja med nyårsafton.

K
vällen började på Texas De Brazil, en brasiliansk restaurang där man får välja på ett brett utbud av kött och tillbehör. Dessutom äta hur mycket man vill! Köttet som bjöds var alltifrån fläsk och oxfilé till rostbiff och lamminnerlår. Det var helt underbart kött, nog aldrig smakat så gott i hela mitt liv.. (eller jo, om jag ska jämföra med något får det bli La Rueda i Mallorca..)


Middag på Texas De Brazil


Efter middagen blev det en o annan strawberry daiquiri i loungebaren..


För killarna blev det avslappning, cigarrer o ett antal Lynchbergers..

Efter restaurangbesöket tog vi oss till Clevelanders takvåning, såkallat C-level.. lite fyndigt namn då man ser "the sea" från taket.. Hmpf :) anyway, alldeles underbar utsikt och grymt bra musik. Dessutom placerat precis framför platsen där alla South Beach raketer skjuts upp varje år.  


Jag & Chrissy vid tolvslaget

 

Vimmel vid tolvslaget

Jag hade en underbar nyårsafton, hoppas ni hade det med!
GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS .v


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!