Glad:)

Ska strax iväg o handla med min söta lilla mamma, kanske blir det en solning på det.. men främst av allt så ska vi hämta mina tv kanaler :) :)! weee.. ska bli så skönt att slippa spela sönder tv3, 5, 6 play på datorn! Eller slippa laddan er alla möjliga sorters serier bara för att! Utan bara sitta o zappa framför tv för en gångs skull.. är ni inte lita glada för min skull? :$

Jo :)

Sen vill jag ju ha en ny mobil, någon som har något förslag? Jag pallar inte lägga ner flera tusen på o köpa en Iphone när det kommer ut nya modeller stup i kvarten.. dessutom har jag inte råd att lägga en månadskostnad på 600:- heller för att slippa betala telefonen kontant. Så något annat förslag, men ändå en helt okej telefon liksom?

Vi hörs senare. Hej svejs i lingonskogen.

Toalettjävel!

Guuuuud vad jag hatar när folk inte gör sitt jobb! Herregud, hur svårt kan det vara att laga en toalett? En kille har varit här tre gånger nu och försökt, en av gångerna blev det helt okej.. men sen kom han igen o förstörde det helt o hållet. Och nu är det bara så jävla störande..helt ärligt?? Ta o byt ut hela skiten istället, snålfan! TRÖTT BLIR JAG!!! :@


Typ bara sätt in en sån här i mitt badrum istället?


Söndagspigg!

Hej alla söndagspigga! :)

J
ag är faktiskt också pigg.. believe it or not ;) allefall hur trevligt som helst igår hemma hos pierre! Söta johanna och jag var på uppdrag, hahah! ett litet topsecret one. Det gick sådär att hålla det hemligt, men vi luskade allt ut en del..som egentligen var uppenbart för alla redan från början. Haha, vi ska nog inte leka detektiver fler gånger :p

Ska strax iväg o träna nu, hoppas Jenny också dyker upp. Sådär kul o träna ensam.. Fast hon kommer nog :) Fan va tråkig inlägg det blev dehär kände jag.. så jag bjuder på en bild på mig utklädd till Amy Winehouse!


Lika som bär?


Dagens shopping!

Tjingeling..
Stack ner en sväng på stan förut, kände att jag bara hade sommarkläder i garderoben och kände för något nytt tills ikväll.. letade efter en kjol, men med mig hem fick jag en hel del annat också..

  
En tunika/klänning i beige/brun, hur söt som helst för ynka 49:-..jag kunde ju helt enkelt inte låta bli! :) Här har ni också kjolen som jag fyndade hem, endast 49:- för den också ;)

Jag älskar att fynda!

Och mitt efterlängtade midjeskärp som jag tjatat om.. verkar som Gina är dem enda som köper in skärp i strl 65!? Och ett par tråkiga svarta leggings, som i princip är det enda jag använder på vardagar.. men så skönt juu?

 
Den nya kjolen till kvällens outfit! Vad tycks?

Fy skäms Akon!



N
eee... men vad är dehär?!?
Usch o fy, skäms på dig Akon..har du verkligen inget bättre o sjunga om? :/


Jaaaaa... eller?

Yäää, mina tv kanaler har kommit :) !!
Min stora fråga är bara varför i hela friden paketet skickas till Ringstorp när jag bor i centrum?!??!?

Skojar dem med mig??
Herreguud.. så trött man bliiiir..


Lördag

Ikväll ska johanna gå på fest.. fast vilken? Har ett alternativ där jag känner dem som bjudit mig men troligtvis inte resten. Eller en där jag känner dem flesta men som jag blev bjuden till senare än den första. Känns dumt att välja det senare alternativet då..? Men jag brukar inte vara rädd för att lära känna nya människor så det första alternativet kommer bli hur trevligt som helst! Visst? Eller vemvet, kanske hinner jag med båda :)?




H
o p p a s n i f å r e n f o r t s a t t u n d e r b a r l ö r d a g . .
 


Dermal Anchor

Uppe i ottan och tränade, phu helt slut.. Gick inom Gecko för Jenny skulle byta sina pluppar överallt. Hon har ju hur många som helst! Jag skulle aldrig fått henne att börja med det där :/! Men det gick bra iallafall, hon bytte färg på den i magen och tog ut den i högra handen, flyttade den till den vänstra och gjorde hålet mindre. Dessutom bytte hon den hon har nedanför halsen till en annan färg. Blev rosa i handen och på halsen och två vita i magen. Usch, hoppas bara dem håller sig ifrån inflammation nu..

  Nej, aldrig mer..

What If ?


Kate Winslet - What If


Fredag

I'm back :)
..för hur kul är det att läsa om när jag är ledsen? Nej då blir man ju bara deppig själv. O de vill vi ju inte :)! Så fredag idag.. ska åka hem till Caroline på fredagsmys .v innan dess ska jag hinna sola för jag är blek som en krita och kanske blir det ett träningspass. Men det tvivlar jag på :)

Såg en bra film igår, The Next Three Days.. om någon kanske ville ha filmtips inför helgen? Såg också Lindsay Lohans, I Know Who Killed Me.. ehm, ja en väldigt sjuk film. Se den om ni har lust med att se hennes armar o ben skäras av och blod spruta hit o dit. Den klassas ju trots allt som thriller och inte skräck, vilket jag tyckte va lite konstigt..

Hope you're having a wonderful weekend everyone!


I'm fine..

Usch.. förlåt för mitt lilla depp-inlägg förut!
Men tack för alla små söta älsklingar som hört av sig o varit oroliga för mig!
Ni kommer föralltid att finnas i mitt hjärta ♥ ♥ ♥ ♥ !!
Jag är okej, men alla får vara ledsna eller nere ibland.. så är livet. Kan man inte känna smärta och sorg kan man heller inte känna riktig lycka.


.

Ibland blir man bara förundrad över världen.. just nu vill jag bara försvinna.

Rastlös!

Söta Sofia gick nyss till jobb, vi har ätit långfrukost tsms.
Hon är ju bara världens sötaste människa ♥
Strax kommer Chrissy hem o ska berätta om hur buisness mötena som han nyss varit på har gått, kan bli en intressant historia :) haha! Sen blire en sväng på stan och handla underkläder.. dags för lite nytt, känner jag.

Jag funderar på vad man ska göra ikväll förutom träna, någon som har något förslag?
Kanske hälsa på lilla farmor? Eller hjälpa Jenny måla om lägenheten? Jag är sugen på att baka, någon som vill hjälpa till? Kanske åka en sväng till Malmö o möta söt Stephi som man inte sett på år o dar? Guuud va jag har spring i benen!!!! Jag orkar verkligen inte var arbetslös längre ;( ..


Jonna style

Men hur söt var inte denhär?
Typisk Johanna style :)

Det blir nog allt ett besök på H&M imorgon för att unna mig själv en liten present.


Söta lilla Agnes .v

Min lilla Solokatt har 8 små kattungar som hon är mamma till. Dock bor dem inte hos oss längre utan är placerade i nya hem. Min mamma tog hand om en av kattungarna, som hon döpte till Agnes. Hon fyller fem i juli..


Söta lilla Anges är väldigt blyg.. men hon gillar att smycka ut sig och göra sig fin :)


Jobbsök!

Gud vad drygt det är men allt jobbsökande.. sökt ytterligare 10 jobb idag. Och jag vet att man ska vara ute i god tid men jag vet också hur dåligt det går för alla affärer nu i januari/febriuari så känns så himla meninglöst. Jag är så otålig så vänta är det värsta som finns för mig. Men jag håller tummarna för mig själv och hoppas på det bästa!

Ingen som vet något om en ledig tjäns någonstans? :) Jag är öppen för förslag, dock är restaurangbranchen ganska nej tack just nu.


Nostalgi!



Jimmy Jansson - Flickan från det blå..
Nostalgi på hög nivå !


We did it!

We did it! :D We did it!
Yogan  var som vanligt väldigt givande för mig, Chrissy däremot som inte var så vig o mer musklig än smidig hade svårt för rörelserna och tänkte mer på att göra rätt än på andning och det själsliga. Men han tyckte det var spännande ändå, sa han :) sötaste pojkvännen i världen!

Nu ska jag iväg på nästa pass, medeljympa med rocktema. Jag gillar dock passen där musiken är mer i min musiksmak, men nångång får man offra sig :) Tjingeling.


Hur kan han tycka rörelserna är krångliga?


Yoga - eller ingen yoga?

Ingen Yoga. Chrissy var ute efter jobb och var hemma halv 7, yogan började vid 9 så.. blev inte riktigt som vi hade tänkt oss :p Men gjorde ingenting, blev mysig hemmadag igår istället med massa mys och kärlek. Jag tränade och han åt pizza. Så blir det ibland. Han brukar ju vara den som tränar 7 dagar i veckan annars. Helt okej o ha en ledig dag var tredje vecka liksom, bah! Fattar inte hur han pallar..

Anyways, idag hade vi tänkt pallra oss iväg på Yoga istället.. halv fem. Tror ni vi kommer iväg? :)


Lördag.. in my heart!

Hi sweetypies!
Hoppas ni alla har en underbar lördagskväll! Själv har jag tänt upp hela lägenheten med ljus och lyssnar på mysig musik. Strax kommer Johanna söta och hennes pojkvän, vi tänkte titta på Melodifestivalen tillsammans. Chrissy ska jobba på Bakom, så han kilar väl iväg vid halv elva snåret.

Kommer bli en fantastisk lördag.. hoppas ni har det med! Puss mina vänner .v

Solen är underbar..

Lördagmorgon.. och solen tittar in genom persiennerna och väcker mig med värme och glädje. Gud vilken underbar dag att vakna till! Min baby kommer och kysser mig på pannan och frågar om jag vill ha frukost.
Är jag världens lyckligaste tjej?

Idag ville Caroline jag skulle följa med ut, medan jag var mer sugen på ett glas vin eller två medan hon ville köra en fem i fem och det är jag verkligen inte sugen på! Speciellt inte i världens tröttaste Helsingborg. Nej nej nej..här händer samma sak helg efter helg och det har man sett några gånger nu..

Jag ser dock fram emot imorgonbitti..då jag o Chrissy ska gå på Yoga :) hahah! Nej inget skämt! Sjukt, trodde aldrig han skulle vilja följa med.. 
Det är ju inte jättetidigt men hans morgonhumör är sämre än något i denna värld så jag undrar om jag trots allt kommer få upp och med honom. Time will tell.. and so will I, imorgon kommer ni få veta hur det gck ;)


Till alla mina söta läsare..


                                        Cuz I know I will :)


Naglar

Här har ni bild på nageldesignen Emma gjorde på mig häromdagen..
Ett ljusrosa/aprikost glitter.


Sweet as a peach


Wee, fler kanaler :)

Godmiddag mina kära läsare!
Det ringde nyss på telefonen, såklart en vänlig telefonförsäljare som vill sälja på mig just vad jag velat ha o behövt länge - ett tvkanal paket! Hur kunde dem veta att jag bara har ettan, tvåan och fyran? :)
Som ni vet är jag ju ganska svag för telefonförsäljare..vet inte varför man jag vill inte slänga på luren och sen är jag fast! Hahah :) dum som man kanske är..

Men jag tyckte själv att jag fick en kanonbra deal :) Och efter att bara haft 1, 2 och 4 sålänge jag kan minnas, var det kanske lite dags en förändring :p
Vad jag mest var intresserad av var kanal 3 och 5 och dem fick jag, däribland många. Och dessutom till ett helt överkomligt pris! Så jag är helnöjd :)



I wish..


Yummy!

Jag o söta Fia fick för oss o göra amerikanska pannkakor innan..
Det blev supergott. Och vi blev supermätta.


Vispad grädde, sirap och några färska bär till det så är efterrätten fulländad .v


Mardröm!

Ååååhhhh guuuuudd...jag tror jag dör! Jag har nog aldrig varit med om hemskare mardröm i hela mitt liv! Vaknade helt skakig av att jag grät floder. Allting var så verklighetstroget så även om jag vaknat o förstått att det bara var en dröm kunde jag inte sluta gråta. Det var så hemskt! Undra vad som händer härnäst, kunde man liksom fått en sämre start på dagen?




Tur Chrissy var där och tröstade mig i sin varma trygga famn..


Remember this one? ;)


Ni får gissa om ni tror det varit min favorit en gång i tiden..


Spela spel!

Att spela spel är verkligen underskattat! Jag älskar spel, i alla färger och former! Helst spelar jag sällskapsspel, men oftast blir det datorspel. Vilket dock också kan räknas som sällskapsspel om man spelar det över internet.

Och som min mamma tillexempel, hon älskar att spela Bingo! Hur söt är inte hon? Hon vinner dessutom väldigt ofta! 150-200kr vinster är det lilla. Hon brukar för det mesta spela över internet. Hennes favoritsida är Bingon.com, där man kan både betala och har då chansen att vinna mer, eller spela gratis men ändå ha chans att vinna pengar. Jag sitter med ibland och får välja brickor, då brukar det i och för sig inte gå så bra för henne men huvudsaken är att vi har roligt tillsammans. Jag tycker absolut inte valet av spel har betydelse eller om man vinner, utan att man har en trevlig stund! Vad tycker ni? Någon av er som har tips på roliga spel eller härliga vinster?



Midjeskärp!

Jag behöver ett midjeskärp!!
Någon som vet en butik som säljer i strl 65? :$
I know, blame me.. Im missis TinyWiny :p

Hjälp mig :)


Jag vill ha ett jobb!

Gårdagen var fullsmäckad med grejer.. därav inget inlägg. Lämnade lägenheten 08 på morgonen, åkte hem till min mamma o skrev ut tiotsentals CV o personligt brev. Brev skitsnyggt :) Är verkligen supernöjd.. Fikade o sedan begav mig ner mot stan för att söka mitt drömjobb :) HA!

Jag har ju som sagt bestämt mig för att försöka lägga krog o barbranch åt sidan ett tag..min rygg börjar göra så himla ont. Allefall..började med Vero Moda, Gina, MQ (sjukt otrevliga!), Saint Tropez och H&M. Hälften av dem butikerna var chefen inte där han/hon skulle vara alltså fick det vänta, för jag tänker ju inte lämna mitt CV till någon trött anställd som bara slänger det soporna. Sen resten skulle man tydligen söka över internet, det är det "nya" nu..ingen personlig kontakt alls. Schysst. Eller inte alls.

Jag tycker helt klart att det traditionella "knacka dörr" systemet känns mycket bättre, för både jobbsökande och arbetsgivare. VAd säger ett papper om dig som person? Speciellt så mycket mygel det finns bakom folk CV idag.. bah! Jaja, thats the way it is here in Sweden nowadays..

Fortsatte ut till Väla, sökte på Cubus, Vero Moda, Only, Gina, H&M, MQ och BikBok. Dem enda som jag egentligen var intresserade av var Gina, Only och BikBok. Det var också dem enda där chefen var tillgänglig och/eller tog emot CV överhuvudtaget.
Ingen av ställena jag sökte på behövde dock folk för tillfället så dröjer väl en stund innan man får svar eller ett samtal. Men det är ju helt förståeligt iom att jag gav mig ut o sökte en av dem två sämsta månaderna inom handelsbranchen all year. Men man vill ju vara ute i god tid :)

Sen åkte vi inom Maxi för att storhandla. Hemom o byta om sen direkt till Emma för att göra nytt nagelset. Blev ljus rosa/aprikost glitter :) bilder kommer så fort hon lagt ut den hon tog igår på face så jag kan sno den :p ..


Happy Valentines Day..

Tjingeling
Helt superrolig auktion, jag köpte en Sara Moon tavla och en sockerskål med smultron på för under 100 lappen.. riktigt nöjd med mig själv :) mamma köpte inte ens något, jo..en servis tror jag hon köpte förresten!
Sen åkte vi o handlade lite mjölk o småplock, blandannat två små Valentine presenter till Chrissybaby :$ Jag älskar att överraska..så berättar inte vad det är här på bloggen ifall han läser :)

Mina överraskningar till honom..

Till min stora överraskning hade visst han också planerat något i smyg för när jag kom hem var hela lägenheten renstädad och upplyst med tusentals ljus. Sen stod där en STOOOR bukett röda rosor på bordet med världens finaste lilla lapp ♥ också hade han lagat en jättegod middag.


Chrissys Valentine-present till mig
 
Strax ska vi gå och äta en mysig och romantisk Alla Hjärtans Dag middag på Hjalmars Kök.. Hoppas ni alla där ute har en helt fantastisk alla hjärtans dag med massor av uppvaktning och kärlek,

Puss ifrån mig till alla ♥


1, 2, 3..såld!

Godmorning!
Jag har lovat mamma att följa med på aukton nu på morgonen. Ska bli skoj :) 
Någon av er som varit någon gång?

            

Är hemma om några timmar, då får vi se vad självaste Alla hjärtas dag har att bjuda på.. sitter o tittar på min älskling nu, han sussar så sött. Jag är nog världens lyckligaste flickvän ♥!

Skånefruar!

Tacka gud för Tv3play, tv4play och kanal5play! ♥ 



Hollywood i all ära, men för tillfället är det faktiskt Skånefruar som spelas upp på min dator!

Bara Vara

Tjingelling!
Har nyss kommit hem från en sväng på Väla tsms m älsklingen och inom mamsen på fika o solning! Phu, sola behövde jag verkligen!

Ikväll kommer Carrobaby, vi tänkte ta oss till Baravara för lite vin o mys. Chrissy ska tydligen jobba på Bakom ikväll tsms m Sammy. Kan bli en rolig kväll ;) Får se om man går inom. Men tanken är ju då att jag tänkte ta det lugnt ikväll, alltså ingen utgång..eftersom vi ju är bjudna till Ylvasötas examensfest imorgon, o då lär det som vanligt bli all in! Gud, börjar känna mig gammal..kan inte dricka två dagar i rad, haha. Hur sjukt är inte det? Här kommer man ifrån Mallis där det var all in 7 dagar i veckan o klagar för två dagar i rad en gång i månaden liksom.. Ja, det är galet! Årets i-lands problem.

Anyways, hoppas ni får en trevlig helg allesammans! Pusslove .v

Fuego!

Phew! Kom nyss innanför dörren, helt slut i kroppen.. Men varit en helt fantastisk dag, fått gjort massor och ändå hunnit med att umgås med dem jag älskar mest! :) Är det inte fantastiskt vilka lyckorus man får ibland?

Håret blev jättekort om ni undrar.. bild orkar jag inte lägga upp nu så får bli imorgon! Kanske lite väl kort lugg för min smak, men what to do? Jag är ändå helt okej nöjd :)

Sen testade jag på att dansa Fuego med Jenny idag också, det var ju hur kul som helst! :D För er som inte vet är det en latinamerikansk dans, lite salsastyle fast ändå inte :p Tydligen Friskis&Svettis eget svar på Zumban! I vilket fall.. testa absolut om ni får chansen!

Här nedanför kan ni se en video där en tjej dansar F.. hennes dansstil är dock en aning hårdare och mer agressiv är den vi provade på. Vi dansade med mer mjukhet och kvinnliga rörelser..men grundstegen verkar va demsamma. Skitroligt anyhow :)





Imorgon ska jag jobba på Olympia.. Blev glad när Annette ringde o frågade om jag ville, ska bli himla kul att servera igen! Inte serverat på över ett år nu ju.. Ja, jag vet att även om jag bestämt mig för att lägga restaurang och krogbranchen lite bakom mig får allt ha sina undantag :) Nån gång då o då måste man få återfall..o det kommer jag nog fortsätta få resten av mitt liv :$

Godnatt mina vänner, hoppas ni kommer sova gott inatt. Och alla andra nätter :)


Frissan!

Imorse vaknade jag av att Solo busade runt, va jättepigg o glad.. Efter att ha sett henne slö och hängig flera dagar var det jätteskönt att se henne energisk o pigg igen. Min lilla ängel .v

S
trax iväg till frisören nu, va ingen som vågade klippa mig så fick bli så!
Bild kommer ikväll eller imorgon :), fullspäckat schema hela dagen! Pusspuss.


På tiden!

Äääntligen!

Som ni vet bor jag i en uråldrig men otroligt charmig lägenhet ;).. O min kran i köket o på toaletten har stått o droppat drip drop drip drop drip drop så länge jag kan minnas. Nu äntligen kom dem o gjorde vid dem! Helt fantastiskt vad min hyresvärd blivit förändrad..känns nästan som han fått en stämning på halsen? Hmmmmmmm..anyway, I dont care :) Strax träning med Jennypenny nu.


 


Kattsnuva

Min lilla kissemiss har blivit sjuk.. Hon nyser hela tiden, är glansig i ögonen och alldeles hängig. Stackars lillla Solobebis.. Kattsnuva sa dem när jag ringde till veterinären :/.. men hade hon ingen feber så behövde hon ingen pennicillin, sa dem.. hoppas hon blir bättre snart.



Världens sötaste kisse..


Someone?

Någon som vill o kan klippa mitt hår?

Jag är lite pank för tillfället, så gärna priser under 350 kronor tack :)!  ♥


Yoga & Bowling

Uuh, lite ångest.. hade bestämt mig för att gå och träna nu vid 12. Men så vaknade jag av sådan fruktansvärd smärta.. TYPISKT! Nu fick jag ändra mina planer till Yoga i eftermiddag istället. Man måste ju tyvärr se till sin kropp i första hand :/ annars blir man aldrig frisk.. 



Ikväll står bowling på schemat, ska bli himla skoj.. Den enda sporten jag är bättre på onykter. Så blir väl att jag förlorar ikväll då eftersom jag inte tänkt dricka.. haha, men jag tycker det är skoj vilket som! Klart kul o piska killarna så dem tiger, men är absolut ingen dålig förlorare. Noway, tycker det är så tråkigt med sånt.. vinner man inte är man ju inte bättre, ellerhur?

Men wish me luck ändå, tihi :)

Dansande kattungar

Här har ni det sötaste klippet ever.. små söta dansande kattungar.


Söndagsmys

Mmmmm... igår åt vi den godaste på lääänge. Chrissy gjorde sin special kycklig som han vägrar att uppge receptet på, och jag en enkel men krämig och god potatisgratäng, till det en kryddig grönpepparsås.. det var helt fantastiskt gott. Desserten blev kladdkaka och glass. Kan man ha en mysigare söndag?


.

Helgerna är inte min specialitet o blogga på.. hm, men lovar att bättra mig!

Allefall.. i fredags, vi gick till Bakom o hälsade på Sammy. Han borde inte gett oss alla dem där drinkarna.. och cidersen.. och ölen.. och shotsen.. Phew, vidare till Tempel. Shots, men inge vidare skoj. Vidare till Cardinal. Det var skoj, som alltid :) Typ de enda stället kvar i helsingborg med lite standrad.
Förutom att jag vaknade i lördags med två brutna naglar och världens bakfylla.. mindre roligt. Så hade vi en toppenkväll! Thanks Sammy..


Min o Chrissys lördag..


Lovely!

Yum! Älskar denna låten!

Eliza Doolittle - Pack Up


Julklappar!

Phew..suttit och knåpat med mitt CV det mesta av dagen. Nu börjar det se helt okej ut faktiskt..lite stolt över mig själv, trodde ett tag att det var dömt att misslyckas. Men nej, hoppet är det sista som lämnar en så f-word ta den som ger sig! :)

Strax hem till pappa på fika o umgås, kanske dags att ta med julkappen hans? Hmmm.. Japp! Så får det bli.. fika och julklappsutdelning hos pappa ikväll! :)



?

Men oj, vad trött jag blir så småtjejer som sitter på Tradera o klickar hem saker som dem inte kan betala! Det är en tjej som köpt mina skor nu nyligen, äntligen igår fick jag ett mejl där det står att hon inte kommer kunna betala förrän den 15e. Helt ärligt..3 veckor efter att auktionen gjorts. Min första tanke var att anmäla henne till Tradera så hon åker ut, självklart, men sen i nästa stund tycker jag lte synd om henne..

Vad tycker ni att jag ska göra?


Första träningspasset!

Första träningspasset på ett tag, kändes bra. Men jag tog det ganska försiktigt..
När jag kom hem satt Chrissybaby o lyssnade på Teddybjörnen Fredriksson.
Uhm, ja..jag vet vad ni tänker. Men jag säger ingenting så har jag ingenting sagt..

                                                                                                                       :)


Serie-tokig!

Igår laddade jag ner det välkända Solsidan som alla babblar om, var väl tvungen kände jag.. Ett avsnitt är ju bara 20 minuter så jag såg typ hela första säsongen innan jag hann somna.. rätt så skojig serie faktiskt :) Så jag säger som alla andra, har ni inget bättre för er så är det absolut ett sevärt tidsfördriv!

"Vill du ha en bullfitta?"

Under tiden laddade jag ner senaste säsongen av Dexter, seriemördaren som jobbar som polis ni vet? Ganska rå serie, men jag gillar den för den utspelar sig mestadels i Miami.. man känner igen sig ganska mycket i omgivningen eftersom man gått på samma gator och ätit på samma restauranger osv. Även när dem spelar in i Coral Gabels och Coconut Groove. Fast den serien rekommenderar jag inte annars, antar det är flest tjejer som läser min blogg o de är en MYCKET blodig serie.

Då är Gossip girl och Cougar Town bätte :) o dem följer jag också.. haha, nu känns de inte som jag gör annat än o kollar serier om dagarna:p! Men det gör jag faktiskt :$


Skön låt :)!



Skön låt jag hörde på P3 häromdagen.. 
(inte för att jag lyssnar på den kanalen men Chrissy gjorde)
Adele - Rolling In The Deep


Världens sötaste pojkvän!

Åååh.. vet ni? Jag har glömt berätta något. Min sötnos till pojkvän kom hem dagen innan "det" skulle göras förra veckan, hade med sig en massa presenter till mig för att uppmuntra.. Hur underbar pojkvän har inte jag?

Här nedanför ser ni lite av vad han gav mig. Nya tabletter till borden, matchande till allt annat lila i det rummet även om han inte är så förtjust i den färgen köpte han det för min skull <3.. En tavla med inslag av lila men också av skyskrapor som han gillar, så en mix av båda. Ett lila blockljus..
Sen köpte han även 4 nya små dricksglas som jag behövde då dem flesta gått sönder eller försvunnit när jag hyrde ut min lägenhet. Små och med lila i botten! Åh dem är sååå himla finaa!
Sen köpte han ett diskställ till mig :) kände väl att de va dags.. hah nej men jag har aldrig haft ett så jag behövde det faktiskt väldigt mycket.

Jag älskar dig, världens allra underbaraste pojkvän .v


Sött ellerhur?


Bilder ifrån innebandyn

Vi åkte på utflykt med Chrissys familj till Mullsjö i söndags. Emelie, Chrissys syster skulle spela innebandymatch. Borås mot Mullsjö. Så vi åkte ända till Mullsjö, som var ett litet söt samhälle mitt ute i skogen nånstans. Mysigt.. 

 
Uppvärmningen för målvakterna såg rolig ut :)

                                
Tjejerna var duktiga.. Boråsarna vann med 8-1 mot Mullsjöarna :)
(Chrissys syster är nummer 13)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!