Do I look american?

Todiloou..
Varit en underbar dag på stranden idag.. Klarblå himmel, 27 grader och strålande sol hela dagen..det enda som är någorlunda likt hemma är den SNÖvita sanden ;)


Det kom fram en tjej till mig o frågade om vägen. Sen när jag berättade jag bara varit här 3 dagar, sa hon förvånad "Oj, men jag trodde du bodde här.."

Undrar om jag ser amerikansk ut, eller bara väldigt hemastadd redan? :)

 


In in Miami Bitch!

Hilou. Det blev lite stressig där innan jag skulle åka, hann inte blogga eller ens ringa mina vänner.. Förlåt Stephi, Tilda o Kittie :( Men hur kan de komma sig att jag ALLTID är i sista minuten med saker? Hmmm... wellwell :)

De första dagarna har varit hela underbara..kan typ inte beskriva med ord så tagit lite bilder ni kan få se istället :)

 
Första kvällen, 3 timmar efter landning. Jag o chrissy utanför American Airlines arenan. Ska se NBA basket, Miami möter Philadelphia..


Inne i arenan.. helt galen upplevelse, speciellt för jag älskar basket :)


Chrissy utanför Miami Ink, som ligger 15 minuter gångavstånd från vårt Hostel.


Dag 3, vi åker till Everglades o tittar på krokodiler :)

 

Och krokodiler..
  
 

Och en massa andra djur.. skunk, skorpinjon, padda, tvättbjörn mm :) Åk dit om ni har vägarna förbi!

Vi fick även chansen att hålla en liten krokodilbebis..

  

Också åt vi KROKODILKÖTT :)!! Galet..

Det är helt fantastiskt här..jag kan inte med ord beskriva hur mycekt jag trivs, det är bara helt ofattbart! Jag vill aldrig åka härifrån :) .. får ni chansen någongång att komma hit, så gör det utan tvekan! Det ärt värt alla pengar i världen! Helt underbart..

Idag har jag planerat in en välbehövd strand dag, känns som jag är blekare än blekast här :p .. Miami Beach is calling, hörs om några dagar. pusslove .v


Bad hair day?

Goodmorning sunshines!
Var uppe i ottan idag, haha halv åtta är som natt för mig :p Tog en kopp kaffe o sen var det dags att gå ut i snöstormen o skrapa rutorna på bilen. Brrrr..så kallt det var!! O tror ni då inte att dörren frusit fast för lilla mig? Joho, där står jag o sliter som ett djur för att få upp den o den sitter..fast! Uhm, klockan hinner bli 8:45 o jag ska vara hos frisören 09. Hmm...buss nu? Nej, nu jävlar ska jag få upp den jävla dörrjävlen! Pang, o dörren flög upp o jag med den :) Så där satt jag i snön o skrattade! Så startade min morgon, hoppas er var bättre:)?

Hos frisören satte jag i en violett toning och klippte topparna, skönt för bara på en månad hade dem hunnit bli alldeles frissiga! Usch o fy för alltför mycket användning av trippeltång!
Tycker dock fortf mitt hår är ganska sprött o torrt, någon som har något förslag mer än dem jag fick av frisörskan? Silkdroppar, värmeskyddande, INPACKNINGAR INPACKNINGAR INPACKNINGAR o såklart rätt schampoo..jag tycker jag har inte misskött mig på någon punkt, o ändå :/ Någon som har någon dunderkur som funkar?


Toppar listan av bad hairdays? ;) Skelögd också.. haha, men jag bjuder på den!


Jag är kär..




Var ju tvungen att fylla min mp3 med massor av ny musik nu till den långa flygresan.. men när jag hittade denna underbara skuttade mitt hjärta lite. Jag är kär..

Till Dig Chrissy ♥

Lyssna o njut, Nicki Minaj ft Chris Brown & Jay Sean - Your love
(finns i tusentals versioner men tro mig, denna är den bästa ♥)
dock lite dålig kvalle på youtube :/


Bästa dagen på länge!

Helt otroligt underbar o alldeles alldeles fantastisk dag idag. Bästa på hela veckan tror jag :) .. Jag har fått gjort så himla mycket som jag skullat o det bästa av allt; allt har gått som jag velat!

Fått köpt hårfärg o blonderat håret, hälsat på farmor, varit på forex o växlat in euros från mallis, köpt tre svarta ursnygga topar i spets från H&M (välbehövligt, jag lovar!), guldöronhänge (kunde inte låta bli, det var 75%!) och massa nya sexiga underkläder! Grrr..fast hoppas chrissy gillar dem :$ Åååååhhh....vet ni det bästa av allt? Jag har köpt mig en ny kamera, åh, jag ljuger inte om jag säger att jag vill förlova mig med den. Helt galet fin :)! Men faktiskt inte rosa alls, ens i närheten..utan turkos x)
Ska ta bild på den så fort jag, uhm..eller förresten, jag ber någon annan ta bild med sin kamera på den så ni får se :)!

Tillråga på allt var det snöstorm utomhus o bilen höll på att blåsa av vägen, men inte gjorde det mig någonting sålänge jag satt o lyssnade på dunkadunka i bilen :) hihi

Hann tillomed ta en fika hos pappa och hälsa på sötaste Jenny, som precis är hemkommen från tre veckor i just Miami. Helt underbart, har fått massor med tips på bra shopping o underbara turistmål jag lovat att besöka innan jag åker hem! Ljuvligt! Jag är så himla lycklig just nu!!!!!!!! Crazy:)


                     3 dagar kvar*

Underbart!

Gosh vilken underbar dag.. nog inte varit såhär lycklig på hur länge som helst :)
Allting bara går som jag vill idag, förstår inte, världen som brukar vara så emot mej..

Vaknade klockan 10, pigg som en lärka..redo för alla förberedelser som skulle fixas inför resan! Älskar förberedelser!
Nu, på bara 2 timmar senare har jag prickat av nästan alla punkter på dagens lista. Känner mig allt lite stolt! :)

    4 dagar kvar*


Biljetten är bokad

Wii :) biljetten till Miami är bokad..
Jag åker på fredaaag..

Viernes. Dievendres. Vendredi. Piektiena. Venerdi. E prempte. Vrijdag. Friday.


                                                      Nelly - Just a dream

5 dagar kvar


Going crazy

Heej..

S
itter just nu, lyssar på otroligt gammal musik på min otroligt gamla, trötta dator som jag har hmma hos min mamma..kan tänka mig att jag köpte den uhm 2002 kanske? väldigt trött men ack så liten o söt :)

Westlife - Amazing, Sister Hazel - Your Winter, Mr Big - To be With You, Britney Spears - Im not a Girl, Not yet a Woman, Mariah Carey - Through The Rain

Och filar naglarna..och petar nagelband! Väldigt viktigt har Emma, som numera gör mina naglar sagt. Då min förra, lilla Johanna har flyttat till Göteborg. Snart kan jag göra min egna, då jag tänkt gå nagelkurs nästa år :)..

Frida - Upp o Hoppa, Shakira - Whenever, Wherever, Kobojsarna - Sång Om Ingenting, Fairytale - Tills Natt bli Dag, Vannessa Carlton - Thousand Miles

Kollade flygresa igår.. vill verkligen bara komma härifrån just nu, no offence jag älskar mina vänner o min familj! Men jag HATAR kyla o mörker.. hade gått upp en del sedan jag kollade sist, men jag bryr mig inte! Kosta vad det kosta vill, för jag blir tokig här hemma! Dessutom har det gått 5 veckor utan min pojkvän nu..inte konstigt jag börjar krypa på väggarna..?

112 - Peaches and Cream & Dance With Me, Lutricia McNeal - My Side Of Town, Jojo - Too little Too late, Bomfunk Mc - Freestyler, Bubbles - Rock The World & My Boyfriend


Veckans sköning



Cheryl Cole - Promise This


Fars Dag

Godmorgon :)

N
ej jag skojar inte, jag vaknade nu.. hihi :) och jag var inte ens ute igår, det är ju helt sinnessjukt??
Wellwell..tror det är sedan Malllis, min lilla kropp vill inte riktigt vänja sig vid att sova på natten utan sover hellre på dagen. Lite jobbigt men lika bra, ska ändå snart till Miami! Så slipper man kanske den värsta jetlagen?

Hepp. nu har jag inte tid att sitta här längre, ska hem till min söta lilla pappa för att fira Fars Dag.


 Ni har väl inte glömt?

..

Hey alla partyanimals.

Nej, men det blev ju förstås inte att jag stannade inomhus igår..
Myyyyror i brallan :)..


Blev utgång tsms m Daniel, skutan styrdes till Tivoli av alla ställen. Inte varit där på över tre år, så jag tänkte "varför inte?"
Jag ångrade mig inte för jag hade sjukt roligt! :) Mötte upp galenpannan Fia och sen var festen ett faktum!

                                            Jag & Fia (gammal bild)


Ikväll är det fest igen, har dock inte bestäm mig om och vart jag ska närvara än :) men blir väl som vanligt att myrorna vill att jag rör mig någonstans.. så kanske ses vi ute i vimlet ikväll igen!

Nuss nuss .v

Ps. Ni som undrar avrför jag bara lägger upp gamla bilder, eller bilder som andra tagit är för att min kamera är sönder. Vet inte vad som hänt, men sedan Mallis har den inte fungerat ;( säkert badat i drinkar eller saltvatten! Men lovar att köpa ny tills jag åker till Miami! Någon som har något tips på bra rosa kamera :$?


Nu är det slut..

Årets sista träningspass är avklarat.. jag är lite ledsen :/ kommer sakna det, buhu. Nu när jag kommit igång vill jag inte sluta! Men köpte bara ett månadskort iom att jag åker inom 2 veckor.. Men blivit väldigt fit på bara en månad, vill jag lova..sjukt vad lite träning kan göra :)

Igårkväll hade Väla, ett köpcentrum i Helsingborg, öppet extra länge. Ända tills 23 :) Med massor av folk, underhållning och sköna erbjudande. Då blev Johanna som en liten flicka igen, kändes som julafton :) Jag ville bara handla hur mycket som helst. Blev inte så, försökte hålla i pengarna litegrann pga resan. Carro hjälpte mig! Men blev en ny jacka, himla fin.. ett par bruna leggings, en sjukt nice top/t-shirt loose fit i svart o leopardmönstrat (som ju är så modernt nu) och en supersöt rosa tunika och en välbehövd foundation.

Vad kvällen kommer att erbjuda vet jag inte än, men just nu känner jag bara för att bädda ner mig i soffan o mysa..för det är storm utanför fönstret. Ser träden som vajar i vinden, helt sjukt mycket. Och flaggstängerna som typ ligger ner!

 ..vågar jag ens gå ut? Jag kanske flyger iväg? :)


Krasslig

Godmorgon :)

Själv har jag redan varit vaken i 2 ½ timme..eftersom jag kände mig lite krasslig igår stannade jag inomhus under min varma filt o såg filmer o vilade hela dagen. Så nu är jag utvilad o pigg :)

Såg en film som heter The Back-Up Plan...sååå mysig romanstisk komedi med Jennifer Lopez, älskar henne som skådespelerska :) rekommenderar den varmt!
Så såg jag en film som va sådär, Rust heter den..ganska dryg faktiskt men bra handling om man orkar se den.
Ehm..sen såg jag Maffiabröder, sjuuukt lång film!! Typ 3 timmar eller nå.. bra film men också ganska dryg eftersom den va så lång. Sen är jag ju ingen actionfilm-tjej heller.. Förutom när det kommer till Angelina Jolie-action! Salt.. den va himla bra :) påminde om Mr & Mrs Smith, tyckte jag. Så gillar ni den filmen kommer ni garanterat at gillar Salt! :)

Och sist och absolut bäst tyckte jag Orphan var.. alltså jag har aldrig spänt mig så mycket i hela mitt liv. Jag var så inne i filmen at jag hoppade nästan två meter av minsta lilla ljud. Helt sjukt bra film, men kommer bara vilja se den en gång i mitt liv för den var hemskt läskig. Men en varm rekommendation av den filmen.

Se trailern här nedanför..



Monday Morning

Halloj alla nattugglor :)

Varit en jättemysig måndag med världens bästa höstväder. Alldeles klarblå himmel och solen lyste hela dagen, dock svinkallt o eftersom jag bor i Sundets Pärla slapp man tyvärr inte den vardagliga vinden längs med kusten. Men helt underbart i vilket fall! :)

Stannade över hos min pappa inatt, så man vaknade till nybryggt kaffe och frukost. Helt fantastiskt. Sen blev det raska fötter ner till träningen..tränade skivstång intervall, sjukt jobbigt :) Armar o ben kändes som spaghetti efteråt..men man är alltid lika nöjd efteråt!

Sen hem o duscha, äta o byta om för en fika på stan med sötnosen Fia. Blev en lååång fika o mycket prat om allt mellan himmel o jord, kändes som vi inte sett varann på tio år :) jättemys..
Nu ligger jag i sängen med datorn o famnen o är lite sömnig, ska somna strax o drömma om att jag är en fjäril som man flyga vart jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill..

Godnatt vänner <3



Melanie Fiona - Monday Morning :)

Weekend

Hej alla söta :)

S
om vanligt är jag lite dålig på updaten på helgen.. *skäms*
Fredagen, åkte ner till Malmö för att bowla med Tilda, Jerry, Ted o Emma på BigBowl. Huuur mysigt som helst. Får man lov att skryta? Jag vann 2 av 3 matcher :$ hihi, alltid skoj att piska killarna ;)..
Det blev utgång..Debaser, Mattos arbetsplats. Va lite lite folk o va var ganska trötta efter bowlingen så blev bara någon drink sen tog jag taxi hem till min bror. Somnade på en sekund.
Lördag, var bjuden på fest hos Malin.. men var helt slut i kroppen efter en hel veckas träning o två utedagar efter varann. Min kropp tål inte den svenska spriten längre ;) så mitt huvud strejkade o gav mig migrän, så blev en mysig hemmakväll med brorsan.

Tog tåget hem vid 12 imorse, sen hemom o käka lite. Direkt ner till träningen, för att få bort den värsta söndagsångesten :) sen joggade jag hem till min pappa, så här är jag nu o har precis ätit en god söndagsmiddag..mums :) Nu ska jag logga in på msn o prata med min älskling en stund, sen blire sängen bums :) puss


F-f-friday

Hilou

Gårdagen, hårdträning sen utgång.. Kändes ju som en klok blandning?
Men skoj att träffa lilla Johanna igen..väldigt längesedan. Blev det nya stället (eller de är kanske inte så nytt längre? haha) Lila helvetet.. var helt okej förfest crib, mysigt upptänt med massvis av ljus. de gillar ju jag så blev plus i kanten. Vidare till Tempel, träffade Tobbe på vägen när jag skulle möta Johanna så blev uppskriven på listan. Tur var väl det, för gud så lite folk! Max 80pers? Stannade en stund sen gick vi vidare till Zoo. Antagligen vädret som fick folk att stanna hemma, för där va heller inga.. tog en drink o hälsade på kändisarna sen tillbaka till Tempel. Eftersom Cardinal har lämnat sina torsdagar åt Tempel nu föväntade jag mig mycket mer, men nej..det hade inte hunnit bli så mycket mer. Stannade en stund till o dansade, för bra musik spelade dem iallafall :) Sen hemåt i regnrusket..skönt att krypa ner i sin säng sen!

Ska ner på stan för att möta upp Carro för fika om en stund..ikväll väntas bowling på BigBowl med Matilda

Take me away

Gaaah.. jag är så fruktansvärt trött på att bo en resväska..



Butterfly, please take me away with you..

Im soon leaving, but I just can't wait!


Lycka

Åååh.. måste skvallra lite om mina inköp - jag är så nöjd :)

♥ shopping

Två urläckra Bh'ar.. ett par riktigt heta stretch jeans i gråsvart.. en alldeles fantastisk superblommig tunika ♥.. ett par svarta benvärmare, tråkigt inköp men behövligt till mina sexiga boots jag nyligen köpt.. Ett par stoora guldöronhänge, looove.. 5 par supersöta öronhänge från gina, rosor i olika färger ♥ .. En supergullig blommig klänning, mumma.. Och sist, och absolut bäst - en fantastisk vit top med massor av volanger framtill ♥
                               Aaaah..jag är kääär :)                                         


Shopping med Matilda

Goodmorning sunshines :)

Vaknade klockan nio imorse av ett sjukhussamtal, alltid lika roligt. O efter det var det svårt att somna om, så gick upp o kokade 8 koppar kaffe. Nu har jag druckit hälften o känner mig relativt mycket piggare :)

              Älskar kaffe

Min söta Matilda kommer om en stund, vi ska shoppa lite tänkte vi :) Dock inte bestämt om det blir staden eller Väla än.. men jag röstar på Väla eftersom vädret ser ganska kallt ut genom fönstret. Brr..

På tal om Väla, var på nya IKEA igår..det har ju hunnit bli hur stort som helst medan jag varit borta? Men jag gillare :) Ni som ännu inte varit där - åk dit, det var jättestort o fint :)


Min idol ♥



Kommer aldrig att tröttna på Rihannas låtar.. Tillsammans med min pojkvän är hon min idol!

Tänkvärt..

Bättre     en      fågel     i     handen     än      tusen    i     skogen..


A'la helg

Hilou :)
Helgen har varit toppen! As usual.. Kanske inte överträffar min pojkväns, med backstage på Swedish House Mafia och VIP bord bredvid Chris Brown.. Uhm, men jag är nöjd iallafall :)

Fredagen spenderade jag hemma hos min söta barndomsvän Kittie som nyligen fyllt 23. Jättemysigt att prata gamla minnen, var ju en sisådär 8-10 år sedan vi sågs sist. :) Och mycket bebisprat blev det också, hon har ju världens sötaste lilla Nicole som bara är 4 månader :)

Fredagen, Jag & Kittie .v

Lördagen nalkade också födelsedagsfest, hemma hos sötaste Ylva.. Rocktema stod på inbjudan - till alla utom till mig! Hon förstod kanske att det var ganska otänkbart :p Men jag gjorde mitt bästa o blev iallafall helt svartklädd, dock inte så rockig ändå. Menmen, tanken som räknas :) Hade väldigt trevligt! Massa utklädda, galna människor ;) När småtimmarna närmade sig blev det utgång..






Hittade ingen bild där jag är med, så fick bli en på värdparet - Emil & födelsegrisen Ylva :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!