Long time, no see..

Förlåt förlåt förlåt..
Inte haft tid o blogga, det har varit en massa nu. Veckan började med praktik måndag o tisdag. Efter 2 timmar på praktiken frågade dem om jag ville ha jobb där. Jag blev överlycklig och kunde inte sluta le på hela kvällen. Jonna ska jobba på e4an i sommar :D

I onsdags och torsdags var det skola o jobb, sen fredag o lördag jobbade jag med. Dem ville gärna att jag skulle jobba idag med, men jag frågad snällt om jag kunde få fritt eftersom jag känner att jag måste ta tag i lite strul från sverige och kanske passa på o öppna skolböckerna. det börjar närma sig slutprov..på torsdag. och på fredag har vi avskedsmiddag på beachclub.
Vi hade ett litet läxförhör i onsdags med, de glömde jag nämna..ett oförberett. jag fick 39/52 rätt. Känner att jag behöver träna lite mer drinkrecept, vill ha fullpott som jag alltid vill..haha ;p tossiga jonna..

Jag har börjat sakna er hemma i Sverige lite..så kom gärna o hälsa på mig :)
En flygstol tur o retur till Magaluf är inte så dyrt..så bor ni i min lägenhet sen. Blir hur bra som helst..
Förresten, jag har lagt en en massa nya bilder på facebook, så kika in o kolla om ni vill :)

Puss o kram på er allesammans, ska försöka blogga igen imorgon.


Ps. mitt spanska nummer, 0034638404884! Lovade ju att skriva det.. Ds.

"Magaluf-style"

Såhär är det, alla mina härliga blogganhängare. Jag satt o försökte ladda upp bilder på bloggen i en halvtimme men tillslut orkade jag inte längre o la ner projektet .Lägger upp dem jag fick upp, resten finns på facebook i slutet av veckan. Det kommer komma tusentals fler bilder på facebook, alla taggar alla hela tiden. Redan nu har jag blivit taggad på ett 20 tal bilder.

    
Bild från barrundan           Chris ..o jag                        Nere på beachcluben

Idag har det varit en toppendag, (som alla andra?). Vi började med en fyra timmars lektion inne hos Zeke o Anders. Där vi fick lära oss om hur öl tillverkas och om olika ölsorter. Så fick vi såklart smaka skillnad på dem olika sorterna. Sen gick vi över till att prata om kaffe och gjorde lite goda kaffedrinkar. Cafe DOM, Irish Coffe med mera.. Sedan var det avsmakning igen. Sen fick vi lära oss o floata, dvs skikta på svenska. Lägga lättvispad grädde ovanpå irish och göra olika shots, B52 med flera. Sen var det avsmakning igen :) Anders faller lätt för grupptryck så han blev lite kamikaze. haha ;p Sen skulle vi lära oss hur man jobbade "Magaluf-style". Det var sjukt roligt, jag gjorde nog 4 olika drinkar på 2-3 minuter. För att aldrig ha stått innanför en bar förut tyckte vi alla att vi var supersnabba.. :)

Sen finns det vissa som redan funnit varandra..
 
(Dem sista två, det är inte som det ser ut men roliga bilder :) )


Sen lärde vi oss o ta betalt, många som aldrig jobbat med pengar vilket jag gjort en del. Mja, det var väl en lite summering av lektionen inne hos Zeke o Anders. Sen hade vi en timmes paus, då jag o steff gick o handlade en baguette och lite pålägg, sen gick vi hem till oss och åt. Det har nog aldrig varit godare med en helt vanligt baguette någonsin.. :)
Lektionen började igen klockan 17 och då var det working flair vi skulle utveckla. Det gick riktigt bra o är så jävla roligt! Vi har kommit så sjukt långt på bara en vecka i skolan, jag kan lika mycket om inte mer än många bartenders i helsingborg. Nu sa jag inte att jag är bättre än någon, men jag har mer kunskap. Vissa som jobbar innanför baren har ju inte ens någon utbilding.

(Anledningen till detta påhopp är för innan jag åkte ner till Mallorca fick jag höra från alla håll o kanter hur dålig, meningslös och helt värdelös denna utbildningen var..vilket gör mig sjukt besviken, för detta är en jättebra utbildning. Sen är det upp till var o en hur mycket man vill ta till sig o lära sig under utbildningens gång. Så är det ju alltid.. Samma sak fick jag höra när jag gick på rönnowska. Och jag är så trött på folk som pratar en massa skit utan grunder! Nästa gång..ta reda på fakta innan uttalande!)


Filip längst till vänster och Stefan med barskolantröjan är våra flairlärare

Nu sitter jag på E4an och kollar facebook och bloggen, ska snart gå hem till rummet där steff är o klipper andreas bjerkes hår. Lite nyfiken på ur de kommer o se ut när hon är färdig faktiskt.. ;p
Imorgon är min första praktikdag, jag är lite nervös men jag tror att det kommer gå jättebra. Haha, känns lite som att folk kommer sätta mig i skiten första kvllen bara för att.. många nya människor man lärt känna här nere har fått nys om att det är min första praktikkväll och ska komma o beställa en massa underliga drinkar. haha, men det är bara kul :) jag ser fram emot morgondagen..


Utsikten från hotellet :)

Ta hand om er allesammans, soliga o heta kramar från ett varmt Magaluf.

Magalufsjukan!

Allting är som vanligt här nere, heelt fantastiskt! Förutom att jag åkt på en släng av "magaluf-sjukan" :p precis som alla andra från barskolan, vi bara hostar o nyser allihopa. hesa är vi med hela bunten :) haha, men det är sånt man får ta i stridens hetta.

Idag fick jag praktikplats, på måndag och tisdag ska jag jobba på E4an. Ni som varit nere i Magaluf förut kanske känner till stället, ett ganska poppis ställe så jag är supernöjd :) Skulle ha mörka kläder och ett par ordentliga skor var kravet och jag börjar kl 22, får jobba hur länge jag vill. Även Tobias ska ha sin praktik där, bild längre ner. Jag ser fram emot det jättemycket! Håll tummarna för mig där hemma, :)


Tobias, killen som jag ska dela min praktikplats med :)

Igår var det härlig afterbeach och gratis drinkar mellan 16-19 på Grabbarna Grus. Det snurrade till där en stund men så powernappade man en timme sen var man på topp igen inför invigningen av Grabbarnas nattklubb. :)

 
Lite bilder från afterbeachen :)

Idag skaffade jag spanskt nummer, men det fuckar upp och vill inte alls funka för mig. :(
Jag får fixa med det imorgon, har varit en lång dag idag, kom nyss från skolan nu. Sitter faktiskt på E4an nu, dem är dom enda här nere som har bra trådlöst nätverk.

Lovar o uppdatera snart igen, med massor av härliga bilder! :)

Första inlägget från Magaluf :)

Resan har gått bra, jag mår bra och allting är allmänt helt underbart.. :)

Jag har träffat en jättehärlig tjej som jag redan efter första dagen kom jättebra överens med, Stephani, vi blev placerade i samma rum. Hon ska också stanna efter skolan, så imorgon ska vi kolla på vår första lägenhet. :D Det är en studio, dvs en "etta" så man kan bara sova två där. Vi får se om vi tar den, för en annan tjej, Matilda ville gärna också vara med o bo med oss. Sen är det ju alltid skönt med lite mer space också.



Här är vi som antagligen ska bo tsms, Stephani Matilda o jag :)

Dagarna här har varit intensiva, jag har knappt hunnit höra av mig till någon där hemma, jag är ledsen! Jag har inte ens hunnit köpa spanskt nummer, när jag gjort det o hinner till en dator så lovar jag o skriva numret här på bloggen.


Här är jag tsms m några från barskolan

Massa fler bilder kommer komma :) så håll er uppdaterade på bloggen om ni är nyfikna.

Imorgon åker Jonna till Magaluf :)



Imorgon..mitt tåg går från Helsingborg 12.10, framme på Kastrup vid halv 2.
Planet lyfter vid 16.35, och jag landar på Magaluf 19.35    :)

H
inner inte skriva imorgon innan jag åker så tänkte
att detta får bli mitt sista inlägg, på ett tag..
Ta hand om er allesammans, så ska jag också göra mitt bästa!
Håll ställningarna tills jag kommer tillbaka! ;)
Vill ni får ni mer än gärna komma o hälsa på mig!
Håll tummarna för att det ska gå så bra för mig att jag stannar..

Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan på facebook o här.

Puss o kram på er allihopa :) <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!