När raggningsreplikerna är slut..

Marcus Berntsson
  • Förlåt mig tusen gånger förlåt mig, men ja måååste fråga....

    Har du silikon tuttar? :P:P



    Vissa människor lämnade hjärnan kvar i mammas mage.. & jag bara suckar. Tillslut får man nog, o detta var nog ett av dem fallen. Sorry guys, nomore Missis nice girl.


Kommentarer
Postat av: Marcus Berntsson

Du e ju både tappad och förlorad Johanna. Frågan ja ställde var definitivt ingen "raggningsreplik", hur man nu kan få det till det. Frågan var seriös, ja undrade.



ofta man raggar på en före detta polares lilla syster :S Vem fan tror du att du är, och sen bara länka hälften av det ja skrev haha....



Ja undrar vem det är som är patetisk :)

2011-11-18 @ 17:17:57
Postat av: Kitte

Men shiiit , kan man inte ha snygga bröst utan silikon ?



Jag kan ju ge dig en komplimang: Du har riktigt fin kropp, och du klär dig perfekt för den :)

2011-11-18 @ 20:52:15
URL: http://kitteeliasson.blogg.se/
Postat av: Kitte

Marcus om du lägger fram det på det viset så undrar nog vi värför man lägger energi på en före detta polares lillasyrras bröst ?

2011-11-18 @ 20:53:12
URL: http://kitteeliasson.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha...Min kompis har oxå fått konstiga mejl tidigare från den killen som aldrig verkade ge sig...lite smått desperat kille kanske...

Gillar din blogg förövrigt! Jag & min pojkvän planerar ev att åka till USA över jul, men lutar mer åt New York just nu =)

Kram på dig!

2011-11-19 @ 00:17:44
Postat av: Lotta

Måste bara lägga mig i detta.. OFTA man kommenterar sin polares lillasysters bröst.. Herregud! Du får ju inte dig själv att framstå bättre genom att skriva det precis..

2011-11-19 @ 00:25:20
URL: http://kevlarsoul.devote.se
Postat av: Marcus Berntsson

Ser att du fortfarande bara länkar hälften av det ja skrev. Men du vill väl få det att se dummare ut än det i själva verket var antar jag. Billiga tricks det där, men du är kanske sån?



Kitte: Jo man kan ha snygga bröst utan silikon, har ja påstått något annat? Föredrar äkta framför silikon, om du nu ville ha svar på den frågan.



Ja tror faktiskt att det kvittar hur ja hade formulerat min fråga. Hon har bestämt sig för att hata, och alla hennes vänner med verkar det som, men ja antar att hon har en "tjejliga" som håller på henne även om det faktiskt inte ÄR som hon skriver, ja kan bara tycka synd om sådana människor. Sorry men ja förstår verkligen inte problemet i frågan ja ställde, om den nu var så farlig så kan man väl säga det, eller bete sig som en vuxen människa åtminstone? Tycker detta är så överdramatiserat och barnsligt så det finns inte.



Sen att hon börjar dra upp massa andra saker (som för övrigt inte har nånting med detta att göra) visar bara hur hon måste ta hjälp av andra saker för att hennes argument håller ju inte.... Saker som hon dessutom inte har nån aning om hur de ligger till. Ja menar, fine om det är nåt hon tycker var felaktigt skrivit, det är helt ok, men snälla håll det på en nivå så vi slipper använda spade och hink?



Emma: Ja det är ju lätt att skriva så, speciellt när du inte nämner vem din vän är. Låter inte ett dugg trovärdigt. För övrigt har du inte en aning om vem jag är eller hur jag är, så om du tar ditt förnuft till fånga, så inser du nog ganska fort att det är bättre att hålla munnen stängd, än att prata i nattmössan om saker man inte har koll på.

2011-11-19 @ 15:01:38
Postat av: Marcus Berntsson

Lotta: Jag har ingen aning om vem du är, och ja tror inte du vet vem jag är heller, det är nåt du bör hålla i åtanke när du riktar kritik mot någon som du inte känner.



Ja kommenterade inte hennes bröst, ja skrev inte att dom var fula, fina, stora eller små. Det handlade lixom inte alls om något sånt, utan om hon hade opererat dom eller inte.



Om man har känt en människa väldigt länge, är det verkligen så farligt att ställa en sån fråga? Jag vet att ni inte tycker det, men kör på med er lilla dokusåpa och visa hur goda vänner ni är som stöjder hennes lilla hat-kampanj till max :P Kör på det! Och sov gott.

2011-11-19 @ 15:06:14
Postat av: Sabina

Herregud detta är nog det mest pinsamma jag har sett. Hur kan du hänga ut Marcus så? Och framför allt skriva att det är en raggningsreplik. Jisses asså.. Isåfall borde Marcus ha raggat på mig en massa gånger med den frågan & nej jag hänger inte ut han för det. Utan kan det här med gränsen för raggning & vänskap! Men det beror nog på att jag är äldre än dig & du är totalt omogen :)

2011-11-19 @ 15:57:29
URL: http://www.bloggplatsen.se/binelina
Postat av: Josefine

Håller med Marcus, och jag förstår inte varför du kan tackla dett privat om du tyckte frågan som han ställde dig var "dum", vilket inte jag tycker. Varför ta detta offentligt på olika sidor? Är det något du vill visa upp eller? Om du nu har silikon så kanske du tycker att detta var ett bra sätt att visa för alla att du har det... det verkar iaf så! Marcus är en fin kille och ska inte behöva ta emot detta onödiga tacklandet för en helt normal fråga som inte alls var en raggningsreplik!

2011-11-19 @ 16:02:12
Postat av: C

Lite snabba kommentarer om denna ganska underhållande diskutionen =)

*Självklart ska Marcus få med hela sitt inlägg som avslutades "hoppas det är bra med dig". Vilket tydligt visar att focusen inte alls handlar om bröst. Eller du kanske syftar på äldre mejl där du skrivit "läget?" ett par ggr utan svar. Eller ev där du skrev "Ska jag ta det som jag inte är söt snyft?" och fick svaret "japp"....

hmm oklart vilket men det visar ju ändå du är en bra kille.



Och härliga sabina=), om man inte är vänner utan bekanta från förr, är det en normal fråga att ta upp bekantskapen med mer än focusera på hur livet går i allmänhet? Många i er generation (90-) har ju en lite annan livsuppfattning, mkt press på er som är svårt att leva upp till spec framhävd från media och vänner, och idagens snabbare informationsflöde blir det mer påtagligt än någonsin. Tyvärr ligger pressen ofta på utseendet ist för personligheten och tävla med era förebilder som bloggare & dockusåpa tjejer kan givetvis vara tufft! Där mkt av focusen blir på att gå ner i vikt för att bli "perfekt", supa ner sig & killar. Och då förstår jag att när killar skriver saker om ens utseende ist för personlighet eller karriärsmässiga prestationer då det är det man focuserar på själv att man får en kortvarig boost och form av bekräftelse. I dagens hårda objektifierade samhälle ses inte längre samtal om bröst, utseende & sex som konstigt. Men vissa tjejer ser hellre ett inledande samtal med någon man aldrig pratar med, med intelligenta kommentarer ist för komma med en kommentar om utseende. Men alla är olika och uppskattar olika saker. Kör hårt gumman & lycka till i din karriär!



Och mackan...fan ta det inte så hårt! Man får lätt en bild av att du är en snubbe som bott hela ditt liv i någon mindre by utan ett speciellt stimulerande uteliv, uppskattar bilar en skön keps & antagligen jobbar inom industri eller hantverk där man sällan träffar & hanterar mkt tjejer. Men jag kan ju ha fel....

& jag vet själv hur det är, man sitter efter jobb med en öl och surfar runt, kollar in lite brudar på fb och slänger iväg lite kommentarer. Att enbart syfta på utseendet ger ju ett rätt snabbt svar på om tjejerna är osäkra och man själv slipper jobba sig in i jobbiga smarta samtal. Men inte alla tjejer uppskattar det utan oftast lite äldre, världsvana som varit med om mkt måste man gå en annan väg för att få deras intresse. Ni känner ju faktiskt inte varandra speciellt bra?, Och kom igen, "det är en fullständig normal fråga att inleda en diskution med en person man inte sett på jätte länge" haha. Vad sägs om "hur mår du och din familj var jätte längesen vi sågs? Hur går det med jobbet, det verkar skit intressant?" osv. Om man nu är mer intresserad i en persons liv än bara intresserad av lite snabba utseendefixerade kommentarer.

Som tjej idag kan det vara lite tröttsamt och få massa mejl enbart i det ämnet. Kör samma sak med lite yngre tjejer som kommer du få en mer positiv respons! O glöm inte att utvidka ditt sätt att kommunicera med intelligenta kommentarer så kommer du få ett mer brett urval av tjejer att snacka med. Anpassa kommunikationen utefter tjejens livserfarenhet & intressen såkallad "rapport"...

Kör hårt och hoppas något spännande händer i ditt liv så du slipper gräva ner dig i en liten situation där "bröst snacket" inte funka!

2011-11-20 @ 17:51:17
Postat av: "En hemlig beundrare"

Hur jävla efterbliven får man lov att vara, dags att tagga ner med spriten innan din hjärna förtvinas Johanna!

2011-11-20 @ 18:23:18
Postat av: Marcus

Till C:



Du har skaffat dig en ganska så detaljrik och bred bild av vem du tror jag är. Du är lite ute och reser, men du ska ha eloge för att du åtminstone försökte se saken från bådas perspektiv.



Jag är inte intresserad av Johanna, jag försökte inte ragga på henne. Har känt den tjejen ett tag, en bröstoperation verka inte vara hennes melodi, därav tyckte ja det verkade konstigt. För på en bild jag såg, så såg det ut som hon ev. hade gjort det.



Blev konfunderad, ställde en fråga. That's it. Och nej ja brukar inte inleda konversationer med tjejer om de har opererat sina bröst, eller om bröst överhuvudtaget. Dessutom så var detta inte en inledande mening då ja känt tjejen i drygt 12-13 år ......



2011-11-21 @ 13:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!