Ugnspannkaka med svamp

Svar till Hanna
"Kan du inte lägga ut receptet på ungspannkakan med svamp? :D"

Jovisst kan jag väl det, gumman..

Gör en pannkakssmet som du låter svälla i kylen (tänk på att inte ha i för mycket socker då det ju ska bli matpannkakor och inte en dessert). Under tiden gör du en svampstuvning eller en tjock svampsås. I den kan du ha i lite vad du vill.. men vill du bara göra en enkel räcker lök o svamp. Jag brukar föredra champinjoner eller kantareller. För att göra den extra tjock kan du ta i lite maizena.
Sen tar du fram din pannkakssmet o steker helt vanliga pannkakor, som du sedan lägger upp på ett fat o därefter lägger i svampfyllningen. Rulla ihop pannkakan och lägg över den i en ugnsfast form. Sedan strör du över lite riven ost. In i ugnen tills osten fått en gyllenbrun färg, ungefär 15-20 minuter i 200 grader.

Lycka till ! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!