Jag vill ha ett jobb!

Gårdagen var fullsmäckad med grejer.. därav inget inlägg. Lämnade lägenheten 08 på morgonen, åkte hem till min mamma o skrev ut tiotsentals CV o personligt brev. Brev skitsnyggt :) Är verkligen supernöjd.. Fikade o sedan begav mig ner mot stan för att söka mitt drömjobb :) HA!

Jag har ju som sagt bestämt mig för att försöka lägga krog o barbranch åt sidan ett tag..min rygg börjar göra så himla ont. Allefall..började med Vero Moda, Gina, MQ (sjukt otrevliga!), Saint Tropez och H&M. Hälften av dem butikerna var chefen inte där han/hon skulle vara alltså fick det vänta, för jag tänker ju inte lämna mitt CV till någon trött anställd som bara slänger det soporna. Sen resten skulle man tydligen söka över internet, det är det "nya" nu..ingen personlig kontakt alls. Schysst. Eller inte alls.

Jag tycker helt klart att det traditionella "knacka dörr" systemet känns mycket bättre, för både jobbsökande och arbetsgivare. VAd säger ett papper om dig som person? Speciellt så mycket mygel det finns bakom folk CV idag.. bah! Jaja, thats the way it is here in Sweden nowadays..

Fortsatte ut till Väla, sökte på Cubus, Vero Moda, Only, Gina, H&M, MQ och BikBok. Dem enda som jag egentligen var intresserade av var Gina, Only och BikBok. Det var också dem enda där chefen var tillgänglig och/eller tog emot CV överhuvudtaget.
Ingen av ställena jag sökte på behövde dock folk för tillfället så dröjer väl en stund innan man får svar eller ett samtal. Men det är ju helt förståeligt iom att jag gav mig ut o sökte en av dem två sämsta månaderna inom handelsbranchen all year. Men man vill ju vara ute i god tid :)

Sen åkte vi inom Maxi för att storhandla. Hemom o byta om sen direkt till Emma för att göra nytt nagelset. Blev ljus rosa/aprikost glitter :) bilder kommer så fort hon lagt ut den hon tog igår på face så jag kan sno den :p ..


Kommentarer
Postat av: Kitte

Vad duktig du är, Jag funderar på att börja leta deltidsjobb.. får se :)

2011-02-16 @ 19:35:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!