Torsdag, middag på Wersens o sömnig utgång

Förresten glömde ju nämna vårt härliga bastubad från gårdagen.. det blev slänga sig i snön o sen dirr in i bastun :D
Det var ju verkligen hur härligt som helst. Trodde inte jag skulle våga men visst gjorde jag de. Alla vågade förutom Jenny o Johanna.. Jenny skyllde på förkyldningen o Johanna hon behövde nog ingen anledning..



Gårdagens snö-bastubad :D

Torsdag, nu är det bara 2 dagar kvar på vår lilla resa..
Det blev skidor även idag, dock var vädret en aning kallare, de blåste väldigt hård vind o vissa liftar var avstängda. Men vi åkte såklart ändå ;p Men vi hann även med en tur på staden denna dag, vilket vi knappt hunnit de andra dagarna. Kikade i lite affärer och fick inhandlat lite på systemet o ica :) väl behövligt.. haha

På kvällen hade vi planerat in en middag där vi alla var samlade, på Wersens, där Simon jobbar. Han jobbade dock inte denna kväll eftersom han blivit medbjuden att äta tsms m oss.
För min del blev det till förrätt, vitlöksbröd och en rotfruktssoppa m confiterat lamm, huvudrätt blev majskyckling, m chevre o potatismuffin, spenat o äppleragu samt en rostad majssås. Det var helt okej..men vissa små klagomål som simon skulle föra fram till köksmästaren när tid gavs. Dem andra åt röding, ankbröst, bouillabaise, sniglar, choucroute garnie, vänernlöjrom med mera. Alla var glada o nöjda när vi lämnade resaurangen för att bege oss till Dalboms för en snabb drink innan vi återgick till Wersens. Var tvungen att vänta på öppningen av 'dansgolvet' på ovanvåningen. Där spelades skivorna av Petter o Moneybrothers. Inte my cup of tea kanske.. men det blev vad man gjorde det till, as always. :)
Glömde säga att jag o Jenny var på väg hem vid middagsbordet, vi höll på att somna där o då. Men efter 5 koppar kaffe var o 2 redbull vaknade vi till liv igen o följde med hela kvällen.
Överraskning blev det också. Victor o Jesper kom dit, dem som lovat sig själva att stanna hemma o ha en vit torsdag. Så blev inte fallet o jag blev glatt överraskad. :) Tack för en härlig avslutning på kvällen Jesper ;)

 Middag på Wersens
 Drinkar på Dalboms


Taxi hem fick vi lite billigare för chaffisen blev förälskad i Ida, haha. You go girl! ;)
När vi kommit hem dök alla in i sina rum direkt o somnade bums. Morgonen därpå berättade Fredrik att det knackat på mitt i natten. Han öppnade o där stod två norrmän o frågade "har ni fest eller?"
Det var ju lite sjukt ändå. Klockan var ju en sisådär 3 på natten o dem bjöd in sig själv på fest. haha, härligt va..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!