Världens sötaste lilla flicka..Har ni sett något sötare?

Jonna har börjat blogga igen! :)

åh gud..så jag ska börja blogga igen? hmm, aa de ska jag :) dagen d har kommit, äntligen ;p

chrissi baby, jag saknar o längtar ihjäl mig efter dig..koooom hem snart!

h
m..tiden på mallorca har förändrat mig väldigt mycket som människa, jag har vuxit så otroligt mycke på bara ett halvår. mycket tack vare chris, min skyddsängel, som stått vid min sida genom allt. tack baby! du är mitt ALLT <3
det har varit otroligt kul..jag har träffat så ofattbart mycket människor och kännt att jag levt mitt liv till fullo varje dag. det var precis vad jag ville åstadkomma med resan, så jag lyckades ganska bra med mina mål!
på köpet fick jag världens kärleksfullaste och mest romantiska pojkvän! kunde aldrig ens drömma om att jag skulle få uppleva denna känslan igen..finns det något mysigare än att få vara nykär? det liksom pirrar i hela kroppen när vi ses, att kyssa hans vackra läppar gör mig alldeles varm och mina knä viker sig när han är i min närhet. längtar tills vi ses igen, älskling, jag kommer slänga mig i din famn och aldrig släppa taget!

tisdag idag..har varit johannas "rå om sig själv dag", har målat tånaglarna, gjort ansiktsmask, hårinpackning o massa mer..de har varit supermysigt! nu sitter jag o dricker te och mumsar på min kladdkaka, mmm..man borde verkligen unna sig massage och sådär oftare än man gör, istället för att gå på krogen och förstöra sin lever hade man kunnat spara ihop till en helkroppsmassage. hum, jadu..får bli mitt nästa projekt :) men just det ja! jag o jenny har ju faktiskt bokat ansiktsbehandling på njuta den 8e..åhh, va GLAD jag blev nu, det hade jag nästan glömt! :D

skriver mer imorgon! puss o kram älskade vänner!

Tankar..

Såhär vänner..

Det första jag får höra när jag kommer hem (av vissa, absolut inte alla).."åh, du har varit på mallorca..mycket sex o sprit eller?" jag svarade.. "sprit, jovisst.. men nej, jag har faktiskt hållt mig till samma kille hela sommaren." "haha! vadå en bartender eller?" mitt svar.. "ja, barchef på grabbarna grus" gensvaret blev "men snälla johanna, vad tror du egentligen? va inte så naiv! bartender på grabbarna grus, tror du dig är den enda han varit med i sommar? det förstår väl vemsomhelst att han inte varit, du är bara en i mängden.."

Förlåt mig, men respektera att vi faktiskt haft och har ett förhållande. för er som har svårt o tro på det..nej, men låt bli då! jag lägger mig inte i ert liv så snälla låt bli mitt. även till er som kommenterat mina inlägg här. anonyma kommentarer bara älskas, vågar ni inte ens stå upp för o säga vem ni är så tar jag inte ert skitsnack på så mycket allvar.

Anonym som skrivit "hej. snubblade in på din blogg från facebook... och förlåt sötaste lilla tjejen men han har fler brudar på gång. just telling you. sno hans mobil el nått nångång så ska du få se. men han kan ju ha ändrat sig den senaste veckan.... vem vet hur killar tänker. (inget elakt alls utan jag är bara ärlig mot dig du borde va lite smartare och veta om mer än du verkar göra) kram"

Du verkar verkligen vara jättesöt o mena väl, men vännen..jag vet vart jag har chris och är inte alls orolig!
vi har klarat av o ha ett förhållande en hel säsong på mallorca, vad är oddsen för det? en på miljonen? det måste ju betyda någonting..jag uppskattar att du berättar om du vet något, men säg gärna då vad du heter, vem o vad som har hänt, annars kan jag tyvärr inte lyssna mer på dig än på någon annan som försöker förstöra mellan oss.. det har varit många under 4 månader vill jag lova.. hoppas att du förstår min situation.

Och ska jag vara helt ärlig..gör han någonting med någon annan kan han ångra att han någonsin träffat mig!
För om han så hade varit brad pitt så är han lika mycket värd i mina ögon som någon annan, man är inte otrogen mot mig. punkt slut.

Puss o kram!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!