* * * *


Colourful

Nu är det dags för lite nytt fräscht nagellack på mina små naglar..
Jag känner för rosa eller lila idag, och här är dem jag har i den nyansen.
Vilken tycker ni jag ska välja?
¨
Alla inköpta i Miami, där dem har världens bästa och mest hållbara nagellack!
Dessutom kostar dem endast 2 dollar styck! Kan ju inte bli mycket bättre :)

Det finns ju värre straff, men..

Ge mig lite tips på några toppenbra tjejfilmer är ni snälla så ska jag plåga mitt sällskap med dem, eftersom han aldrig och någonsin kan göra som jag vill.

You must be kidding..

Seriöst.. vad är det för fel på människan?
Henne borde man ju bara låsa in o kasta bort nyckeln..

Vårfärger

Jag tycker vi börjar denna dagen med lite vårkänsla ♥
O vad är mer vårigt än tulpaner?

Öööööla migDenna vill ju jag smaka? :) Någon som smakat?


You're perfect just the way You are


Jag saknar dig

Jag saknar dig. Jag säger bara jag saknar dig, så jävla bra.


Jag tycker alla borde se den!


Min lilla tossekatt!


Godmorgon på er allihopa, 
hälsar jag o min lilla älskling ifrån sängen! ♥


Sovsött..

Nu ska jag krypa ner i säng, men denna mysingen i mina öron..
Natti natti mina kära vänner ♥ o glöm aldrig att ni är fina precis som ni är! Xx.


Chris Brown ft. Justin Beiber - Next to You


Hemmamys!


Åh! Jag har ju glömt o visa er mitt allra finaste och sötast bokmärke som
någon speciell gav mig förra veckan när jag låg hemma och var sjuk!
Hur mycket bättre kunde det komma till pass, eller?

Tack du fina människa ♥


Dagens outfitJag idag, och påväg till Väla! Puss på er! ♥


Bok-tokig!

Satt o klickade hem några pockets från Adlibris i förra veckan, o jag som älskar verklighetsbaserade böcker och självbiografier fick lite hybris. Så fem böcker senare tänkte jag att nu får de kanske vara nog :)

Trasig:
”Jag föddes och trasades sönder i Birkenhead. Oönskad, misshandlad, såld, bortbytt, fotograferad, filmad, lämnad att dö, fördärvad, skuldbelagd, sviken och förbigången. Men jag föddes även med en brinnande eld inom mig. Jag kallar den för min Fenixeld. Jag är inget offer – det ordet beskriver bara vad jag råkade ut för. Inte heller är jag en överlevare för det antyder att jag kommit över allting. Jag är en Fågel Fenix och det pågår en ständig process inom mig. Detta är min berättelse.”

Orden kommer från Shy Keenan. Under hela sin barndom blev hon systema­tiskt våldtagen av sin styvfar. Och hen­nes mor misshandlade henne så svårt att hon hade både nedsatt hörsel och syn den dag hon började skolan. Vid 10 års ålder var hon nära att dödas av en grupp pedofiler som hon blivit såld till.

Mig äger ingen:
"Pappas plånbok är stor som en handflata, svart och lätt böjd efter ett liv i bakfickan. Den har börjat ge efter lite i sömmarna och är tung, trots att den nästan är tom. I sedelfacket ligger ingenting, i myntfickan arton kronor och femtio öre. Bakom patientbrickan trängs ett checkhäfte från Nordbanken och ett medlemskort för Metall avdelning 20. Ett skrynkligt tidningsurklipp med statistik över Västerås Sportklubbs bandyframgångar, ett ensamt frimärke med kungen på. I ett av facken gömmer sig ett splitter nytt bankomatkort, inlindad i en lapp med ordet lall och en sifferkod. Det är 99 kronor på kontot. När pappa dog hade han elva dagar kvar till nästa a-kassa. Där ligger också ett litet noteringshäfte för bankärenden som pappa antecknat telefonnummer i. På den första raden står det Åsa och mitt hemnummer. Under med lite kraftigare filtpenna har han skrivit "Sprit" och ett telefonnummer han fyllt i flera gånger. Därefter följer hans storasyster Majken och de andra syskonen, även dem han aldrig skulle fått för sig att ringa. Bästa vännerna Börje och Berit. Sedan en lång rad nummer till Smolken, Skallen, Buster, Ormen, Hoffa, Babben, Blomma, Bella, Britta med rattarna... Lika prydligt antecknad står mammas syster Nina han inte träffat på många år. På ID-kortet står det Leif Boris Andersson, född den 15 februari 1941. Fotot är bra, jag ser att det är han."

3096 dagar:
Den 2 mars 1998 blev tioåriga Natascha Kampusch överfallen och bortförd på väg till skolan. I över åtta år hölls hon inspärrad i ett specialbyggt ljudisolerat källarutrymme hos en man vid namn Wolfgang Priklopil. Fullkomligt utlämnad till förövarens nycker tvingades hon utstå såväl fysisk som psykisk misshandel, utan att veta om hon någonsin skulle bli fri igen. När hon som artonåring slutligen lyckades fly var hennes barndom över.

Maskrosungen:
Redan när Sandra föddes var hennes mamma psykiskt sjuk. När Sandra växer upp glider mamman allt djupare in i sin sjukdom och dessutom alkoholmissbruk. Hon pantsätter Sandras saker för att ha råd med vin och cigaretter. Det är Sandra som så gott hon kan ansvarar för hushållet, medan hennes mamma låser in sig i sitt rum och eldar upp brev och pratar med sig själv. Ofta finns ingen mat i huset, de pengar som finns går till mammans missbruk. Sandra får mat av sina kompisar, som smugglar ut smörgåsar till henne. För dem är det ett spännande äventyr, men för Sandra handlar det om överlevnad.

Situationen blir ohållbar, och hon flyttar hem till sin pappa, men inte heller där ordnar saker upp sig. Även pappan är alkoholist, och Sandra får ta hand om sig själv medan han sitter på krogen.

17 år gammal träffar Sandra sin blivande man. De kämpar för ett bra liv tillsammans, gifter sig och får två barn. När andra barnet är fött briserar ännu en bomb i ett liv som bara behöver lugn och ro. De får beskedet att maken drabbats av MS.

Vår lilla hemlighet:
Toni Maguires perfekta barndom med hus på landet, husdjur, en omtänksam mor och charmerande far, gömde ett skräckscenario som nästan tog hennes liv.

När hon var sex år gammal började hennes far att förgripa sig på henne, och sa till henne att det var deras lilla hemlighet. Toni var ändå modig nog att säga vad som skedde till sin mor, eftersom hon var säker på att hon skulle se till så att han slutade. Men istället sa hennes mor till henne att aldrig någonsin prata om det igen, och år av sexuellt utnyttjande följde.

Vid fjorton års ålder blir Toni gravid, och pappan till barnet är hennes egen far. Då berättar hon sin fasansfulla hemlighet igen. Hennes far sätts i fängelse, men själv blir hon förskjuten av vänner, lärare och sin familj. Efter en dåligt utförd abort är hon nära att dö. Tvingad in i en värld av depression och desperation, har Toni bara sig själv att lita till för att kunna bygga upp ett lyckligt liv för sig själv. På ett mirakulöst sätt lyckades hon överleva sin hemska barndom. Detta är hennes egen historia om sin resa och sin triumf.Nu blir det läsning som om det inte funnits någon morgondag! Wee :)


Ving i mitt ♥


Kan man göra annat än o älska Vings reklamer?
Speciellt denna låten får mig o bli så glad :) Mm, happymoment!

I just wish I was there..


Monopol är underskattat!


Speciellt om man har en tendens att vinna hela tiden ;)


There's only one lesson to learn

I did it! I really fucking did it! Finally!
 And there's no going back now! Nofuckingway!
¨ ¨ ¨
Lesson nubero uno;
Nobody messes with Me!


Come Dance With Me

Ibland behöver man uppmuntran, och idag är just en sådan dag..
Därför lyssnar vi på en låt som gör mig glad! Denna får mig att minnas tillbaka till Club Play och grupp 2 i Miami, då jag o sötaste Annie dansade sönder våra liv! :) ♥


Shakira ft Pitbull - Rabiosa


-


På bättringsvägen!

Godmorgon höll jag på o säga, för de känns som jag sovit sedan i söndags. Vilket jag typ har gjort, eller iallafall tillbringat mina dagar i sängen eftersom jag inte kunnat röra mig.. Vilken tur man har trevligt sällskap som tar hand om en då :)! ♥

Ville bara säga att jag lever! Eller iallafall överlever.. tror jag :)


Tack för den Göteborg!Hej. Jag är döende, och jag skojar inte. Jag kan inte andas för min näsa är full av äckelpäckel. Och hostar gör jag tills jag blir blå. Febern känns som hela min hjärna ska sprängas. Hela min kropp känns som ett enda stort blåmärke som smärtar varje gång jag rör en liten fena. Och som att det inte vore nog har jag då också fått en fet ögoninflammation på mitt högra öga.

Tack för den Göteborg!


Lovely Saturday!

Det var askul igår, vi kunde inte bestämma oss vart vi skulle gå så det blev alla tre ställena. Började med o hälsa på Hästman o shottade på Berså sedan till Peacock för fler shots och avslutade kvällen med dans med Kartan på Park Lane o ännu fler shots, där vi faktiskt hade allra roligast. Det var såpass roligt att floppen på nyår nu är glömd :) Men aldrig mer Peter Siepen o hans jävla bumbibjörnar! Det säger jag :D

Hoppas ni hade en lika lovely helg?


Tagga med ooooss!!!


Nicki Minaj - Super Bass


Girls Night Out

Påväg till härliga Göteborg för lite tjejkväll tsms m Jenny o Emilie, först middag hemma hos Jenny sen utgång Mallorca style. Ska bli mysigt o träffa sötnosarna igen! Får se vart kvällen leder oss, men lär bli någonstans där vi är uppskrivna, vem orkar köa när det snöar? ;) Lite rim såhär på en lördag kändes klatchigt!

Så vad tycker ni.. Berså, Peacock eller Park Lane?


...

Jag vet att ni saknat mig

..men jag har bara behövt lite tid för mig själv för att få perspektiv på saker och ting. Inte för att jag skriver i min blogg för någon annans skull än min egen, men för att det jag skrivit där har satt käppar i hjulet för mig själv. Vissa personer läser min blogg som inte borde det och försöker sedan uttnyttja det emot mig. Jag visste inte att det fanns så elaka människor, men där fick jag för dum blondin.

Jag har iallafall kommit fram till att jag ska försöka skaka av mig det och inte bry mig, för är det så att dem lyckas göra livet surt för mig så lovar jag att någongång och någonstans kommer dem att få tillbaka med samma mynt..


-


Ett tips om ni vill åka kollektivt....boka aldrig era resor med SJ, för dem suger fet balle! Punkt!


What doesn't kill you makes you stronger


Kelly Clarkson - What Doesn't Kill You makes You Stronger


No worries!

Att laga hål gjorde ju inte ett dugg ont! Man behövde ju inte ens bedövning! Haha, era små blekfisar som inte tål de, de isade ju bara litegrann! :p Iofs hade jag ju kanske inget bauta hål men.. Då skulle ni känt på smärtan jag kände när jag var typ 10-15 år o drog ut typ 3 stycken permaneta (dem tänderna kroppen skapar för att man ska ha dom hela livet) tänder! Uuh! de kan jag säga er, de kändes! Rötterna på en sådan är inte att leka med! Mja, ni som dragit ut visdomständer vet nog vad jag pratar om..det är väl typsamma smärta kantänka!

Anyway.. ta hand om era tänder! Inga hål är alltid bättre än tre ;) ♥ puss!

Slut på tålamod!

Jag var ung o dum, mem vad har du och skylla på?


Laga hål

Aaargghh!! Jag ska strax till tandläkaren o laga ett hål för första gången i mitt liv, är lite rädd faktiskt. Inte gjort något speciellt hos tandläkaren förutom vanlig rutinkontroll på flera år. O innan dess var jag där ofta, drog ut tänder titt som tätt, både permanenta o mjölkisar! Dessutom har jag haft tandställning o allt möjligt! SÅ egentligen borde jag ju inte vara så orolig, är ju ganska van vid att ränna hos tandläkaren.. Men när man har en kille här som skrämmer upp en är det inte så lätt att inte vara det. Speciellt eftersom man aldrig gjort det förut.

Men att dra ut en tand borde ju vara lte värre än att laga ett hål? Eller?


Just so you know..

Lite låg uppdatering framöver. There's someone I want to spend my time with..


* * *


Tonight is my night

Förlåt ingen update alls dag, haft fullt upp.. Men egentligen vet jag inte om jag vill dela med mig av mitt liv längre, dem flesta uttnyttjar ju bara infon för att kunna sticka en kniv eller en hel machete i ryggen på mig. O jag som var glad över att jag hade så många läsare :'( ..

Anyway, jag ska ha besök ikväll. Och jag hoppas ni önskar mig lycka till.Katt på katt

Med denna söta bilden på min söta Solokatt vill jag
önska alla mina läsare en riktigt god morgon! :)

Helgen är nu officiellt invigd!

Skål på er, mina vänner! ♥

Övning ger färdighet!

Nu är det dags att ha den lilla linsen inne i ögat fem timmar istället för fyra! Whoups, jag som haft det sex varenda dag.. Meehnååh, så de va DÄRFÖR de va så svårt att plocka ut dem! Doh.
Men jag älskar verkligen mina nya linser! I can see the worlds true colours again!
Så har ni synfel - gå o fixa linser dirr! Lätt värt varenda krona! :)

Mitt nya beroende!


Förökning på gång!

Hejhopp! Är i full gång o gör blommor :) tihi!
~  ~  ~  ~  ~
Här är en blomma som växt ur sin kruka,
så håller på o plantera om den till två nya :)

Tur jag har mammis som hjälper mig!

Här är små söta blombebisar som ska
planteras om o bli nya stora blommor en dag :)

Godmorgon!

Nu har jag sovit middag som värsta old lady eller little baby men jag var ju faktiskt uppe klockan sex imorse och sprungit runt som en duracellkanin o fixat o donat hela dagen! Då får man lov! Sådeså! :p 

Jag vill bara säga att jag är superglad så många har hittat till min blogg, o uppskattar alla era kommentarer! Även om man blir lite frustrerad på folk som är anonyma eller under falska namn ibland! Så blir man ändå så pepp på o blogga mer, mer o mer :) pusss på eer!


Dream of Paradise

Hatar videon, men vad gör de när man älskar låten?
Para para.. paradiiseee.. Ooouh oouhhh..
Coldplay - Paradise

Svar till "Rosa"

DAGENS FRÅGA:
Postat av: Rosa
vad hände med dig och cris egentligen? dumpade han dig?
MITT SVAR:
Vill börja med att fråga varför personen som ställer denna frågan inte vågar stå för sitt riktiga namn? Dålig på att stava o dessutom befinner sig i Thailand, kanske inte så svårt att lista ut iofs. Undrar dock varför personen börjar bry sig nu för de har hon aldrig gjort innan?
'
Och då till mitt svar. Nej, C(H)ris dumpade inte mig :)!
Vill du ha ett mer utförligt svar så får du gärna också stå för vem du är. Pusspuss!


Trött som en sengångare

Wakeypakey! Nu är det  dags för Jonna att stiga upp! Det kommer nämligen (ÄNTLIGEN!) en kille o kollar på mina vattenelement, för att se varför dom inte ger ifrån sig värmen dem borde göra. Nej men tjena, det har dem ju inte gjort sedan jag flyttade in för 5 år sedan!? Just nu är det 16 grader (!) i min lägenhet. Ja, inomhus ;)
HA! Man måste ju bara älska min hyresvärd!


Men vad säger man, bättre sent än aldrig?

Fan inte roligt..

Uuuuhhhh! En jätteläbbig sak hände mig idag på Väla !!! :'((((
'
Någon slusk i 50 års åldern kom fram o erbjöd mig "jobb", han sålde tydligen jeans o tyckte jag hade 'fin o välsvarvad kropp' och undrade om jag ville modella för honom.. Jag tackade vänligt men bestämt nej. Han sa att han väntade på mig på ett café längre bort ifall jag ångrade mig. Med ett snabbt nej gick jag därifrån, motsatt håll från honom förståss, o gömde mig bland underkläderna i andra sidan butiken. Jag låtsades prata i telefon o vara jätteupptagen för att under tiden smälta vad som hänt. Eftersom jag för en gångs skull var helt ensam på Väla kände jag mig lite otrygg o började fundera på hur jag skulle komma hem, jag som egentligen tänkt ta bussen (man ska helst inte köra med nyinsatta linser).. Då, helt plötsligt och från ingenstans så smyger han sig upp bredvid mig, ger mig en lapp med hans nummer på o ber mig höra av mig, sen tar han tag i min hand o jag ryggade tillbaka. För chockad och äcklad för att kunna säga något. Han slängde en snabb blick över axeln på mig, sedan ursäktade sig o försvann snabbt.. Jag vänder mig om och där står min räddande ängel, en anställd. Jag frågade henne om hon sett vad som hänt o sen berättade jag att det var inte första gången han gett sig på mig. Hon tyckte vi skulle ringa på vakterna o jag höll med henne. För troligtvis hade jag precis mött en pedofil.

Vakterna kom o jag fick lämna signalement och så mycket jag mindes av händelsen. Dessutom såklart gav jag dem lappen med hans nummer på. Förmodligen har han väl bara en kontantkortstelefon, men det var värt ett försök.
'
Usch! Jag blev alldeles skärrad efteråt. Men tänk, ännu värre.. om han ger sig på en liten flicka på 12-13 år, som inte förstår vad han är för hemsk människa - o kanske tillome följer med till hans bil, och.. UUUUHH! NÄÄÄÄ! :'( Jag är glad jag gjorde vad jag kunde för att stoppa det svinet.. BLÄÄ!!

Yum!

McDonalds, Max o BugerKing i all sin ära,
men hemmalagad hamburgare slår faktiskt allt!
¨ ¨ ¨
MUMS!

Hit the lights!

Nu ska jag strax ta mitt pick o pack för att åka till Väla Optik o prova o hämta ut mina linser som jag beställde förra veckan! Ska bli jättespännande :) Har ju aldrig haft en lins i mitt öga någonsin!
Osen om några timmar anläder Chrissypojken till Sverige.. men först innan dess måste jag absolut ta o röja lite i min lägenhet, för pappa o jag ska hämta ännu fler flyttkartonger som jag haft gömde (suck, de hade jag glömt..) i både pappas o mammas lägenhet! Att mina saker aldrig tar slut, hur mycket kan man äga egentligen? :)

Filosoferar

Godmorgon! Här sitter jag med en stor kopp kaffe och filosoferar på vad jag ska göra med livet. Hm, vad är egentligen mitt drömyrke? Hur ska man kunna veta de egentligen? Jag har ju alltid varit en restaurangmänniska, o tro mig det är som ett gift.. hur ska man någonsin kunna sluta? Betyder detta att jag har ett beroende? :)
Nej men jag har funderat lite, jag älskar ju människor. Och jag älsakr o umgås o prata framför allt. Borde då inte kurator o socionom vara något för mig? Funderade ju ett tag på chef.. haha, men allvar? Kan ni se mig som chef? Jag kommer ju va världens bitch :D! Inte för att de skulle vara meningen eller så, men de hade nog bara blivit så tyvärr..
Ja, herregud.. nog snart dags o ta tag i sitt liv, känner jag. Suck.

¨ ¨ ¨


Klipp till mig?

Gud, jag behöver VERKLIGEN klippa mina toppar!
Någon som kan klippa hår o vill klippa mig? :)

You Da One

Är det bara jag eller är det inte väldigt mycket Lady Gaga över denna videon?

Rihanna - You Da One

Hmm..

Dr Phil är ju rätt smart egentligen..

Sveriges Mästerkock!

Premiär av Sveriges Mästerkock nuuu! Sitter spikad framför tv'n!
Sen är det Hinsehäxan på 1 an! Iih, super tv-kväll för Jonnis :)
Over! ♥

Dagens snackis!

Dagens diskussion idag från FB.. Min tjejkompis Z's status , jag är J och dem andra är hennes vänner.

Z: Förstår inte hur vissa människor tänker?! Så jäkla negativa till livet och allt det har att erbjuda. Vad är det som får er till att inte försöka?

  • F: tur att vi finns då sötnos som är posetiva o galna ;)
   för 22 minuter sedan ·  ·  1
  • Z: Ja fö hälvätte! Tur jag har dig som inte gnäller på allt! ;)
   för 21 minuter sedan · 
  • F: haha men ibland har man ju en dålig dag o då får man gnälla lite ;))
   för 20 minuter sedan · 
  • Jon: jobbigt att försöka? lättare att bara skita i det, följer mitt motto "If something's hard to do, it's not worth doing" ;)
   för 19 minuter sedan · 
  • J: Gumman, jag förstår vad du menar! Många gnäller om småsaker, när andra människor i andra delar av världen inte ens har mat på bordet eller tak över huvudet! Men sen så tycker ju också alla människor att deras bekymmer är dem största i världen! Så kommer det alltid att förbli.. människan är en självisk varelse :/
   för 18 minuter sedan ·  ·  1
  • Z: Haha ja var inte sånt gnäll jag mena. Bli bara så trötta på folk som snackar att dom ska göra ditten och datten och sen aldrig gör det för att dom bara ser allt som kan gå fel istället för vad dom kan vinna på det.. :)
   för 18 minuter sedan · 
  • E:  tur att alla är olika, annars hade livet inte vart lätt.. men små gnäll för saker kan man ju va utan, därför är man positiv :D
   för 17 minuter sedan · 
  • J:  Men folk kommer alltid förbli rädda för att "tänka utanför boxen".. Det är lättare att bara göra allt som man alltid har gjort.. Utan förändring o utan problem. Men då ska man fan inte klaga heller..
   för 16 minuter sedan · 
  • Z: Johanna, det var precis så jag tänkte oxå! Och varför kan inte vissa människor glädjas åt andra, det är oxå en sak jag inte kan förstå och som jag skulle kunna diskutera hur länge som helst!
   för 16 minuter sedan · 
  • Z:  Precis, så länge ingen klagar skiter jag fullständigt i om man lever Svensson liv eller bor hemma hos mamma resten av livet. Det är just gnället och bitterheten som stör mig.
   för 14 minuter sedan · 
  • J:  Mmm.. där kommer den svenska avundsjukan fram, och det är sverige i ett nötskal och kommer alltid att förbli. Men vet du, jag tänker såhär - "ingen kan göra allt men alla kan göra något" så därför har jag bestämt mig för att aldrig bli en sådan person, utan istället försöka leva tväremot och omvända så många jag kan. Om det då inte går, nej men då är dem inte heller värda din uppmärksamhet!
   för 13 minuter sedan ·  ·  1
  • Z: Bra johanna! Och kul att du säger det för det var precis så jag trodde du var när jag träffa dig första gången. Det är sånna människor jag vill ha fler av! :)   Vad är eran åsikt i denna frågan?

Am I only dreaming?

Please then, wake me up from this horrible Nightmare,
'cuz I can't do this anymore...

Questions

Det finns saker som inte går att ändra på. Människor gör misstag. Vissa med flit och andra inte alls. Sen finns det den vita lögnen. Och den stora, medvetna lögnen. Jag tror, att är man en gång kapabel så kommer det alltid att förbli så. Så varför förlåta något som kommer hända igen? Och igen och igen? Och som redan har hänt tusentals gånger? Livets stora gåta, älska glömma och förlåta..
Min stora fråga är, kan man förändras? Och bli bra när man en gång varit dålig?
Mitt hjärta brister snart, jag vill inte tro att jag vet svaret på denna frågan.. Även om jag nog tyvärr redan gör det :'( and maybe it's for the best..

H is for Hangover

Man skojar inte om min bakfylla igår, de va den värsta på jäääääävli länge.. Tror de va för jag blandade aaalldeles för mycket saker! Vin, cider, drinkar o shots i ett himla virrvarr! USCH säger jag bara! Fy o blä!
Nu blir det inte att dricka på ett tag.. eller ja, iallafall fram tills nästa helg :D haha.. usch är fortf trött, även om jag sov typ 24 timmar igår, helt sjukt..

Katie Piper, mammas lilla skönhetsdrottning

Åh såg nyss en fruktansvärd dokumentär om en tjej, Katie Piper, som fått hela sitt ansikte bortbränt av frätande syra.. Usch, den dokumentären berörde verkligen mig på djupet! Det verkade vara en så himmelens underbar tjej, som hade hela sitt liv framför sig och som bara ville alla väl.. oså kommer en idiotisk, svartsjuk o riktigt störd kille o förstör hela hennes framtid bara för han inte fick precis som han ville just när han ville det! Det är skrämmande hur sjuka människor som faktiskt finns där ute..
¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨
Så ta hand om varandra o var försiktiga allesammans!! ♥

Sanningen är hård

Män är som blandfärs, hälften nöt och hälften svin.
Suck!

Which one?

Vilken tycker ni är bäst? Jag tycker absolut Pitbullen! ♥
-så jävla ball LIVE dessutom!
Pitbull - Bon Bon
Yolanda Be Cool - We no speak Americano

Skadeglädjen är den bästa glädjen!

Goodmorning sunshines! Jag är såå glad att jag inte gick ut o festade igår, är så pigg o vaken idag! Redan hunnit sätta i ricinolja i håret och druckit en kopp kaffe. Nu kommer strax min bror o hans flickvän på besök från Malmö, ska bli skoj! Älskar hans nya tjej! Hon är så nere på jorden o bara härlig rakt av! Diggade henne från första stund! :) 

Nehepp om man skulle ta sig en macka kanske :) puss på er, o hoppas ni har jättemycket huvudvärk! :p

* * * * *


Kräftan, mitt stjärntecken

Kräftan är känslig och mottagliga för intryck. Deras mottaglighet gör att deras sinnestämningar kan växla snabbt. De är samtidigt reserverade och ibland rädda för att vissa upp sitt stora känsloregister. De har ett stort behov av att ta hand om andra, de bryr sig och fäster sig lätt vid andra, är försiktiga och mjuka. De är ofta beroende av bekräftelse på att de duger och de har ibland problem med självförtroendet eller att de tar sig själva på ett lite för stort allvar.

Kräftor behöver trygghet och skaffar sig det genom att ha ett ombonat hem, omger sig med mycket saker eller håller fast vid gamla minnen. De älskar god mat, är oerhört fantasifulla och de är fulla med idéer och inre bilder. De har mycket gott minne och har svårt att släppa ifrån sig vare sig vänner, älskade, saker eller en idé.

Kräftan kan ofta visa sig upp ett kallt och hårt yttre men detta är bara ett skal och innerst inne flödar känslorna, den känsliga kräftan är bara rädd för att bli sårad eller för att känna sig otrygg. De tar sällan första steget utan avvaktar och väntar på att den andre skall ta initiativet. Trots reservation och blyghet så gillar kräftan att stå i centrum. Om den får rätt uppmärksamhet kan kräftan då krypa ut ur sitt skal och blomma upp, skratta och visa upp en mycket spontan sida.

Kräftan är mycket romantisk, godhjärtad och oftast en väldigt bra förälder. Kräftan är försiktig i kärlek för att inte bli sårad. Kräftan söker efter ett varaktigt förhållande och när de väl inlett ett förhållande gör den allt för att hålla fast vid sin partner.yes or no?

Frulle!

Yoghurt med varma hallon, yum!

It's okay not to be okay..

Jesse J - Who You Are

Fyra händer är alltid bättre än två!

ÄNTLIGEN färdiguppackad! Det tog 2 TIMMAR! Hur lång tid hade det då
tagit om jag varit ensam? Vågar inte ens tänka på det!
¨ ¨ ¨
Gud, va mycket kläder man har samlat på sig egentligen.. Mja, kanske inte alla - men jag har uppenbarligen! Totalt tre resväskor fulla (!) varav en handbagage, två garderober och minst fem flyttlådor

Hur sjukt är då inte det? Jag hade ju lätt kunnat öppna min egna klädesbutik :p

Det finns bara en av mig, så..


Dooh

Nej men om man skulle ta tag i sitt liv o börja packa upp sina resväskor? :)

Tree of life


Invecklat

Okej okej okej.. de va inte vad jag förväntade mig! Hade väldigt mycket sämre syn än jag trodde - fast bara på ena ögat! Mitt högra var det sämstaste, var översynt och hade grovt brytningsfel medan jag på mitt vänstra bara var lite närsynt. Hur sjukt är då inte de? -0.25 på vänster och +0.25, -1.25 och 180° på de högra! Ni med linser eller glasögon förstår säkert vad jag menar ;)
För att de va så knasigt o kruxigt så fick dem specialbeställa mina linser och alltså fick jag dem inte med mig hem idag, utan har bokat en ny tid för provning o tillpassning. Men det är nog läge att jag faktiskt har på mig mina glasögon fram till dess! :p
Nu blir det pasta carbonara! Sen teledejt med söta Malin! Tjingeling!

Bästa på länge!

Just like you

Chris Mhina - Last Dance

Linser!

Godmorgon! Nu ska jag äta lite frukost tsms m min mamma sen ska jag bege mig till Väla Optik för en linsundersökning! ÄNTLIGEN! Bye bye headache! O jag med min dåliga syn.. gud va skönt de ska bli o få se igen! Alltså jag har ju glasögon, men jag är inte glasögon-typen riktigt så dem ligger fint i sin låda :$..
Kanske man skulle prova färgade linser?
Vilken färg tror ni jag skulle passa i?

Emil är här..

Så håll i hatten!

Bilderna är tagna här i Helsingborg..
Brrrrr.. bäst att hålla sig inomhus!

Spakväll!

Spakväll ikväll.. ansiktmask, fotbad, massage, peeling, avkoppling..
Mmmm, detta behövde verkligen jag!

Vad jag fick testa för första gången var ett alldeles unikt fotbad från Gelicity.
Man häller i ett sorts pulver i sitt fotbad oså blev hela fotbadet alldeles tjockt och som typ gummi.. Så verkligen testa det om ni får chansen! Så jävla underlig men härlig känsla! Min bror o hans flickvän köpte det till mamma i julklapp fast jag vet inte vart!
Här har vi söta lilla mamma som tar på Sauna ansiktsmask! O min lilla kissemiss i bakgrunden! Inte ska hon behöva vara ensam hemma när jag är o hälsar på hos mamma inte! ♥ fast hon fick ingen spa-behandling..

Tur att inget hjälper..

Efter en heldag tsms med älskade pappa då jag har hjälpt honom att rensa ut hela hans garderob o någon datorgrej som han inte förstod, dessutom fylla i lite papper som jag var bättre på att formulera än han (tydligen?).. Så hjälpte han mig också med att fylla i mina äckliga försäkringspapper som (förhoppningsvis) för sista gången skickas. Trött jag blir på dagens försäkringsbolag! Dessutom provade jag att ännu en gång ringa min fittiga hyresvärd som vägrar göra vid min frysbox till lägenhet. Snart finns det inte mycket mer jag kan göra än o gå upp i rätten.. Tyvärr..

Anyway, nu ska lilla superwoman ska nu hem till mamma på myskväll o spamys i förhoppning om att bli lite mindre sur o tvär :) puss på er!

Svar på tal!

Fråga:

kitte
om My New Years Eve!:
Wow så snygg du är !! Ihhh blir alltid avis på dina kläder ..
Har du ingen bild på hela outfiten ? Puss
Svar:

Hej gumman! Har ingen när jag har den på mig, men jag har en när den hänger på väggen! Klicka på länken så kommer du direkt till inlägget! Puss ♥

My New Years Eve!

Heej! Äntligen hemma o tillbaka vid min kära blogg igen! Saknat att få skriva faktiskt, även om jag haft en supernyår o hur kul som helst! Först, åkte upp med tåget i fredags o söta Jenny mötte mig på stationen. Vi gick en sväng i Nordstan för att hitta en svart kofta o ett par genomskinliga strumpbyxor till kvällens outfit. Vi fick krupp på alla tok-människor så vi skyndade oss inom systembolaget för att sedan ta oss hem till henne. Väl hemma satte vi på hög musik, drack vin o laddade inför kvällen. Sminkade o klara åkte vi in till stan igen o till Restaurang Victoria, där det serverades trerätters middag, vin och champagne.

Förrätten
Varmrätten
Desserten

Yum! De va delicious! Dock fick min lilla mage en chock, för jag hade glömt äta på hela dagen så när den fick så mycket mat på en o samma gång blev den alldeles förskräckt! Men de gick bra sen :)
Efter middagen gick vi ner en våning o festade loss på vad som liknade någon sorts charterbar där personalen var fullare än både mej o Jenny tsms! Haha, gosh ni skulle sett killen.. No names no shames!
Vidare till Park Lane där Peter Siepen spårade ur.. och spelade världens sämsta (!) musik, stackarn.. han borde nog hållt igång när han var i sitt esse, men de var nog några år sedan nu.. Anyway, jag o Jenny lät oss inte påverkas av musiken utan hade istället roligare än någonsin! So this i my new years! Hur var eran?
Lite i efterskott, men..
SKÅL o GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!