Fredagsmys

Godmorgon :)

Å
h såg en film igår..sjukt bra va den! Inte helt ny så en del av er har säkert redan sett den, men Derailed hette den. Iaf ett hett tips för en mysig hemmakväll :)

Ikväll väntas födelsedagsmys hemma hos Kittie.. ska bli mysigt, vi har inte setts på väldigt länge. Vi var faktiskt "bästisar" när vi var små kom vu underfund med, hihi. Fast vi har också hittat på en massa bus. När vi gick i 5an fick vi för oss att prova tjuvröka (på skoltid, smart) och blev avstängda från skolan o fick utegångsförbud av våra föräldrar. Det positiva var att jag fortsatte aldrig röka, men hon gjorde :/..fast nu har hon bebis så hoppas att hon har slutat!

Saknar min Chrissy..

3 röda rosor

Hej alla söta människor! :)

F
ör någon timme sedan knackade det på dörren..där stod en tanig kille med ett stort inslaget paket, sa det var till mig och försvann som en vind. Jag förstod först ingenting, honom kände ju inte jag..han måste knackat på fel dörr. Hann dock inte stoppa honom så öppnade paketet och läste på kortet, åhh..min lilla ängel hade skickat blommor med med bud!

Sötaste pojkvännen i världen! ♥

 
Älskar dig så mycket, Chrissy ♥ Världens finaste..
Du betyder allt för mig, saknar dej så otroligt mycket!!

Please don't leave me..



Andreas Wijk, Sarah pojkvän ;) med en cover på pinks please dont leave me..

Capoiera?



Dem har nybörjar kurser på friskis idag..
lär dig Capoiera, uhm tänkte jag.. det låter skoj.
Men kan ni se mig göra såna här rörelser?
Nahh..tror jag hoppar de o tar min tant gympa istället ;)

Stearin i håret?

Min helg har som vanligt varit alldeles alldeles underbar :) .. dock börjat sakna min Chrissy väldigt mycket. Varit ifrån varandra 14 dagar idag, det känns mycket längre än vad det kanske låter. Usch o fy, gillar inte alls!
<3
Min fredag spenderade jag tsms m Emma o hennes danska vänner på nattklubben Retro i Helsingör.. Uuh, många helrör blev det! Förutom en hel drink spilld över mig och stearin i håret hade jag sinnes skoj :) Men sjukt bakfull igår, så orkade typ mig inte ens upp ur sängen..förrän 19 på kvällen ;p så igår blev myskväll med godis och läsk o massa film!

Idag väntar ett efterlängtat besök av Sarah som kommer till Helsingborg, min lilla Sarah sötaste!
Saknat dig babygirl <3
Efter de blire som vanligt lite träning som får söndags ångesten att kännas lite bättre :)

Carpe diem, puss


No more drama..


..

Uuhh..ja, lite depp var det sist. Men nu är det mycket bättre :)
Haft en underbar vecka hittils..men den har gått himla snabbt för jag har sysselsatt mig über mycket. Typ inte haft tid att göra något annat än det jag gjort (haha, varför lät det så korkat?)..

Måndagen bestod av trääääning o farmor, kommer ha spaghetti armar o ben stela som styltor hela veckan :)

Igår var bästa dagen på hela veckan, träffade min Stephi sötnos som bankade vett i mitt huvud.. gosh va jag tycker om dig gumman, du är världsbäst ♥ ♥ ♥ ♥
Efter massa fika var det dags att åka hem till bror min och fira att han blivit 25 år. Wonderful :)..det blev middag, film o presentöppning sen somnade vi båda två i soffan. Klockan ringde 05.30 då min bror skulle gå upp för att ta tåget 07.08 mot Göte la borg..jag vaknade och skulle ändå vara hos frisören 10.00 så följde med honom på tåget.
Aldrig åkt så mycket kollektivt på en o samma dag som idag! Först Malmö-Helsingborg, sen Helsingborg-Frontgatan hem till mamma o äta lite frukost, Frontgatan-Knutpunkten till frsörskan, Knutpunkten-Närlunda fika hos farmor, Närlunda-Knutpunkten träffa emma, Knutpunkten-Frontgatan hem till mamma igen.. Phuuuu, jag är verkligen helt slut just nu. Men måste hålla mig vaken några timmar till - bestämt med min lilla ängel på msn 00.00. Vad bettar ni på att jag kommer somna? Får kanske ta o koka lite kaffe nu.. mums.. ja, det ska jag göra :)

Imorgon har jag faktiskt ingenting planerat överhuvudtaget! Tanken var att jag skulle åka till Yohanna i Arvika men eftersom min resa till Miami troligtvis blir förr än senare så var jag tvungen att avboka för att hinna fixa med allt innan jag åker.. Surprise surprise when men jag kan avslöja att det kommer bli snart snart snart :)

Ta hand om varandra, puss ♥

Depp söndag..

Ååh, vilken underbar helg det varit..
Massagen idag kändes som himmelriket.. jag rös från min minsta lilltå till mitt yttersta hårstrå på huvudet. Så det rekommenderar jag verkligen, Söndagsmys på Njuta Spa på Storgatan i Helsingborg.
Fick reda på att jag tydligen var väldigt spänd i axlar och nacke och borde gå på massage minst en gång i månaden och använda spikmatta innan jag går till sängs.
Hmm..inte visste jag att det var så illa :/ men iofs så säger dem kanske så till alla..?

Även om det varit en underbar helg så börjar jag verkligen längta härifrån nu, känner mig inte hemma här längre :/.. Klart att man kommer sakna vissa (ni vet vilka ni är), men dom flesta faktiskt inte alls. Och iskallt är det, brrr.. Nej just nu räknar jag bara dagarna tills jag åker ner till min vackra pojkvän, saknar honom så det gör ont i varenda del av mig.


Du är min ängel, Chrissy <3


Bara massa mys..

Igår var mysfredag ♥ ..
Ett ångande varmt bad med massa skum o bubblor, fullt med stearinljus i hela badrummet. Choklad ansiktsmask och kroppspeeling. Ett glas iskallt rosévin med smak av hallon och blåbär. Mmmm..helt underbart.

Åhh o vet ni? Idag har jag bestämt vad jag ska få i julklapp :) ♥ :) ! Av pappa, en alldeles underbar mjuk o gosig vardagsrums matta, som passar helt perfekt till min lila fondvägg! Åh den var så fin, så fin..
Av mamma, det vackraste överkastet jag någonsin sett..det liksom skimrade och glänste i siden. Sexigt mörklila på ena sidan och oskyldigt änglarosa på den andra. Åhhh..ni måste se det - ett riktigt Johanna överkast :)
Av min bror så får jag mitt efterlängtade Thomas Sabo armband (mellersta storleken är finast) som jag så länge velat ha men inte unnat mig. Har redan halsbandet och ett antal berlocker så det kommer bli så fint tillsammans!

Imorgon väntas Söndagsmys på Njuta spa (om det finns några lediga tider).
Det är rygg och nackmassage med varma stenar..verkar så himla skönt.
Och efter det yoga med Jenny ♥..


Änligen fredag..

 Mmmums :)

Vilken underbar dag!

Godmorgon :)

V
ilken underbar dag att vakna upp tilll, kallt som vinter men sol och klarblå himmel som om de vore sommar.
Jag älskar hösten.. så vackra färger och man kan krypa ihop under en filt i soffan med en varm kopp te..

Idag måste jag åka hem till min lägenhet o fixa lite, som jag ju för tillfället hyr ut för att jag ska åka till Miami inom en snar framtid. Sen ska jag göra någon som jag egentligen inte vill.. gå till hårfrisörskan! Jag är tillome lite rädd :$.. Håll tummarna för mig alla som vet hur jag känner.

Hmm..sitter o funderar på vad jag ska göra till helgen, gosh, det är ju imorgon!?
Jag är inte van vid helger, på Mallorca var det ju helg varje dag! ;) Är lite sugen på att bara ta det lugnt o mysa.. Ta hand om o rå om sig själv lite. Någon utgång blir det iallafall inte tal om! Uuh, väldigt trött på fyllon :)

Trevlig helg allesammans, pussenuss.

Överkörd tant i Malmö

Oh my gosh!

..säger jag bara! Trodde jag skulle gå på tant-gympa igår..men vi hade visst kollat fel, så det blev cirkelfys iställe! Uuhm..skillnaden är väl att jag idag känner mig som en 80 årig tant som blivit överkörd av en ångvält! :) Men mig gör det ingenting! Bara bra så känner man att man lever! :)

I övrigt var dagen hur mysig som helst igår.. Malmö i all dess charm. Det blev en chailatte o massa skvaller på espressohouse tsms m Stephibaby, någon timme senare möttes vi upp av Matildasötnos. Därefter går vi o kikar i lite affärer och efter en stund fryser vi och bestämmer oss för att laga middag hemma hos Matilda. Mums :) Resten av kvällen spenderar vi framför tvn, helt utmattade båda två. Speciellt jag efter det fruktansvärda passet jag var på :p

Och ett litet ps.. är det någon som tycker jag sagt något olämpligt eller betett mig fel så kom gärna o säg det till mig istället, inte till mina närmaste vänner. Kom igen liksom! Jag kommer ta upp detta med personen ifråga inom en snar framtid. Hade uppskattat om personen som känner sig träffad kommer till mig först. Thanks :)


Årets comeback!

Godmorgon alla sköna människor :)..

Morgonpigg som aldrig förr! Kanske för att idag är dagen d för min comeback.. bara älska russingympa! första passet på väääldigt länge, klockan tolv tsms m Jennybaby. Ska bli skönt, känns som man behöver det mer än någonsin.. ah, pheww..varit en tuff sommar ;)

Sen blire tåget till Malmö för att möta upp mina små söta hjärtegull..
Stephi o Tilda <3
Men först blire en rejäl frukost så att man orkar gympa ordentligt sen ;) klem


Söndagsångest..

Pheeww..

N
u är jag tillbaka i Helsingborg för tredje gången denna veckan :).. men nu stannar jag iallafall en dryg månad..
Som sagt varit i Tranemo, och fått pussa hejdå till världens allra underbaraste pojkvän som nu är påväg till Miami.. Tänker på dig honey, och hoppas att allting ska gå bra tills vi ses igen. Saknar dig redan så att det gör ont..

Du och jag mot världen
<3 älskar dig

För trött för att skriva mer idag.. nuss nuss..


Chrissys sista dag..

Hilo..

Nu har jag hittat tillbaka till skogarna utanför Borås tsms m min lilla guldklimp till pojkvän. Var bara tvungen att få säga hejdå. Tog bussen tidigt tidigt igår, Bus4you.. (så otroligt bekväma bussar btw!:) ) 
Nu har vi 24 timmar tsms, innan han åker.. måste erkänna att det känns lite vemodigt just nu. Kommer sakna dig så mycket, baby..
Men inom en månad är jag också i Miami.. kommer bli underbart, jag ser verkligen fram emot det. Verkar vara en så härlig stad med så mycket möjligheter..




H&M's Home Collection :)..

Titta, bara titta och njut.. helt underbart..



Gjorde ett litet collage av H&M's Home Collection.. love it*


Min lilla katt..

Guud vad jag älskar min lilla kissemiss..

Imorse när jag vaknade hade jag sådan värk i magen. Då kom hon upp och började bädda, kändes precis som massage, där jag hade ont..när hon väl lade sig ner och skulle gosa hade värken försvunnit..



Älskar dig, min lilla tuss <3

Hem ljuva hem..

Hem ljuva hem..
trodde inte det skulle vara så skönt att komma hem som det var! Fast det är iskallt och hur blåsigt som helst, så trivs jag som fisken i vattnet (iallafall en månad till :) )..dock saknar jag min lilla Chrissyhoney mer än något :$ bara 5 dagar kvar tills han lämnar landet igen ;(

Idag har jag varit på sjukhuset och gjort rutinkontroller, som man behöver ibland. Reslutatet verkade inte så lyckat som jag kanske trodde att det skulle vara..men det är bara att bita ihopa och låta det som sker ske. Finns inte så mycket jag kan göra åt saken.

Jenny följde med mig, snäll som hon är :) Så efteråt bestämde oss ganska kvickt för att ägna oss åt något mer uppmuntrande.. Shopping när den är som bäst!
Jag gjorde väldigt fina inköp.. Ett par alldeles underbara boots och en jättefin högklackad stövel till höst och vinter. Eftersom jag inte hade någon väska fick jag köpa det, det blev en jättesöt svart med stor rosett på. Även några accesoarer blev det! Såklart :)

Nu ska jag äta hemlagad middag innan det blir att krypa ner under duntäcket..  
                           Loveyouall, puss .v


Hemresa bokad!

Hilou :) ..

H
ärligt att vakna upp till en alldeles grå himmel och inte skymten av sol sålångt ögat kan nå.. (eller?!)
Bokade alldeles nyss min biljett hem..imorgon halv sex på kvällen är jag hemma i härliga Helsingborg igen. Sinnessjukt billigt, 147:- borås-göteborg, göteborg-helsingborg med tåg..trodde inte mina ögon!

Puh o detox hit o detox dit.. jätteglad för alla förslag jag fått, men hittar inte ens hälften av dem på internet. Hur i all världen ska jag då hitta dem i hälsokostbuktikerna? Dessutom vill jag verkligen inte gå ner i vikt utan bara rensa ut alla gifter ur kroppen.. vilket kan vara en del efter en sommar i Magaluf..
Och gärna veta vad som är i innan jag sväljer ;)

Nej, klockan tickar.. nu ska jag umgås lite med det bästa som hänt mig..
Baby, kommer sakna dig så mycket.. Älskar dig av hela mitt hjärta <3

                          


Back to reality..

Medelhavet och Mallorca är fantastiskt!
Ni som ännu inte varit där borde verkligen ta chansen att åka dit och njuta.

Jag har dock saknat mina vänner och min älskade familj sinnessjukt mycket! Ska bli så underbart att träffa alla igen nu när jag kommer hem! Tillochmed saknat min blogg! I övrigt har min sommar varit den mest fantastiska någonsin..unnat mig att leva och njuta varje dag!

V
äldigt efterlängtat dock; Zoegas bryggkaffe, skånemejerier, grönt gräs, husmanskost, kranvatten, blandgodis, bil med tak ;) ..

Fast vad är grönt gräs jämfört med vita sandstränder?

Amen.

Dagen har varit fullspäckad av Borås-shopping <3 loveit. Ikväll ska vi laga en liten överraskningsmiddag till familjen Järnhester som tack för att vi fått spendera några dagar här. Med en liten present som dessert. Hoppas dem blir glada :) Senare kväll hade vi tänkt oss att åka in till Borås och mysa lite, kanske blir det XoY o världens fest eller också ett glas vin med våra närmaste vänner (som jag har saknat sönder mig efter dig, Roxybaby <3).. Vemvet? Kanske blir det Göteborg tsms m Chino o hälsa på Max, Ahnna o alla andra sköna Mallorca-lirare.. hmm, ni märker kanske att vi som sagt inte hunnit 'planera alls', kände jag nu.. haha :) Oplanerade kvällar brukar bli dem bästa!

B
tw, någon som har kört detox o har något tips på vilken kur man ska köra?
Den trötta Life-tanten lurade på mig Pure Cleanser..tror de kommer slå ut hela tarmfunktionen hos mig när jag läste innehålltförteckningen :p hjälp mig!

Massa puss, har saknat er..


Watch Out!



The bitch is back ;) ..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!