Jag kan inte sluta le..

Vaccinuppdate: har fortf hur ont i armen som helst o helt matt i kroppen. febern har dock försvunnit o min deppighet är som bortblåst :) övriga biverkningar kommer o går, men har minskat överlag.

Idag har varit en superdag..bara varit så glad o gått runt o lallat hela dagen. :) vet inte vad et är men jag kan bara inte sluta le..förmodligen chrissi :)
Försöker att tänka bort mina bekymmer, det hjälper inte att gå runt o fundera o gräva ner sig. Alla har vi ett öde som vi följer, det finns inte mycket att påverka elr göra nånting åt. Sen tror jag att det finns en mening med allt. Och dessutom tror jag på karma..så jag är inte så orolig :)

Lagade mat till Chrissibaby förut.. det blev köttbullar, kokt potatis o gräddsås. Inte så komplicerat men han gillade det! Tur för mig.. ;p haha
Ikväll blir det chrismys med tre nya filmer som jag laddat ner! Stephi rekommenderade :)
Den ena är Spread m Ashton Kutcher, nästa Australia m Nicole Kidman och sist men inte minst Seven pounds m Will Smith..får se om det är något o hänga i granen :) men de tror jag nog..hon rekommenderade ju även The ugly truth, som vi såg igår, o den va ju jättebra :) ni ska få veta inom en snar framtid!


   Fiilmmys ikväll :) mmm..


Over and out..
peace, love and understanding

Önskelista :)

Julafton närmar sig med stormsteg..
Idag frågade pappa mig vad jag önskar mig..kom fram till att det var ganska mycket ;p Här har du några saker att välja på, pappi :)

Goldwells violetta skumtoning (finns att köpa på frisyrmakarna)
Locktång (som gör skruvkorkar, men inte för små..nånstans mellan 25-32mm blir nog bäst)
Thermo-mugg (min nuvarande läcker..)
Loreal Mascara
 (beauty tubes)
Presentkort på massage/övriga skönhetsbehandligar (Njuta, Electa mfl)
Thomas Sabo-armband (minsta elr mellan storlek)
Mina supersnygga Biancoskor! :) (längre upp på sidan)
Schwartzkopf blondering (5-7 nyanser)
Hårinpackningar (gärna förebyggande för skadat hår)
Presentkort på Gina (Jag är verkligen Gina-beroende :p)
Parfym (Gärna Gucci's rush eller Dior's Cherie)
Nytt överkast till sängen (mörkt. dubbelsäng) :)
Weekendresa nånstans (gärna paris, rom elr london :) )
Hemtelefon..trådlös, gärna m nummerpresentatör
 (min gamla är lite söndrig efter en duns i golvet)
Smycken i alla former o färger!
Halsband, armband, öronhänge..vadsom!
 (kan aldrig få nog av smycken!)

Och av dig, chrissiälskling..vill jag få sexiga underkläder ;)

Vi börjar där..så får vi se om listan fylls på ju närmre jul vi kommer eller om den minskar, kanske unnar jag mig själv någonting? Kanske inte.. :p
O nej, ingen förbättring på vaccin-fronten..mina biverkningar fortsätter och förvärras. Idag har jag haft alla det står skrivet att man kan få både dem vanliga, ovanliga o sällsynta. Får hoppas att det blir bättre snart..för idag har jag inte ens kunnat komma upp ur sängen på hela dagen.

Swine flue

Idag tog jag vaccinet mot svininfluensan.
Gick snabbt o va jättesmidigt, o sprutan kändes inte ett dugg.
Biverkningarna änsålänge, kan knappt lyfta armen för de gör jätteont, huvudvärk o typ helt jättedeppig. Skojar inte, har bara lust o gråta .. jag hoppas verkligen dehär förvinner tills imorgon, för de va inte alls kul ! :(

Det kom bara någon timme efter jag tagit sprutan..borde man kanske ringa dit o upplysa dem om mina biverkningar? Dessutom är mitt humör helt upponer..vet inte vad det är! Typ jättearg ena stunden, o i nästa har jag hur kul som helst..o sen vill jag gråta mitt i allt! Phew, jobbigt dehär va..

Är det verkligen värt det?


Och idag kom min dom från lassarettet också som ett brev på posten..fan va trött jag blir! När ska all min otur va slut? Jag orkar snart inte längre.. ;(
Tur jag har min älskling, mina vänner..och min älskade familj.                (eller?)


Årets första julshow!

Genrepet..haha, jo det var underhållande.. väldigt virriga på scen och ett avbrott mitt i av att brandlarmet utbröt :D men som sagt, sjukt underhållande o en för övrigt trevlig kväll. Slutade på zoobar o dessförinnan hann vi med både tempel o utposten.
Var lite bakis igår så orkade inte blogga...*skäms :)*

Årets första julbord blev lyckat, lite för lite folk men annars jättebra stämning o glada människor.
Idag kommer bli ännu mindre, såg att det bara va 250 bokade. Men premiären är densamma varje år..själv hade jag inte heller varit sugen på julbord en hel månad innan självaste julafton.

Har funderat över o göra om min blogg..eller kanske skaffa mig en helt ny, start from scratch. Någon som är duktigt på såntdär o kanske hade velat hjälpa mig? :)




Nu blir de en kopp kaffe o puss m chrissi, hörs i dagarna! pusslipusslo.


Genrep för Sundspärlans julshow ikväll!

Efter en hel dags städande, tvättande o fixande är vi värda en trevlig kväll på Sundspärlan.
Genrep för julshowen ikväll, med start klockan 18. Ska bli lika mys som varje år förutom avsaknaden av julmat, vilket jag personligen tycker är en självklarhet när man går på julbord. Men men..im not the boss.





Dessutom fick jag ett väldigt tråkigt besked med posten idag...ska försöka ha en trevlig kväll, slappna av o ha kul ändå.. Chrissi vet, så han hjälper mig nog :) Älskling, vad skulle jag gjort utan dig? <3 you
Nu måste vi kila till bussen, annars hinner vi inte i tid :p
Skriver mer imorgon..


Puss på er.. :)

Helgens bravader

Äntligen ett nytt inlägg.. :D
de va på tiden, din slöfock..

Hmmm..vart ska jag börja? Kryssningen var toppen, alla fulla o glada 48 timmar av 48 möjliga..
Årets manliga worker, ingen mindre än Simpa (de va du värd! :) kvinnliga, Sara Thornblad på Oas (2a året i rad, grattis)..partygäng pantertanterna, (haha, kul..den kvällen spelade du i en egen division Erica! ;) och årets uteställe blev för oss alla Beachcluben, men för dem andra Casablanca (grattis)
Stockholm fick man en snabb glimt av på torsdagskvällen..då vi var på Village. Inge vidare toppenställe kanke..men blev att vi stannade en stund sen vidare hem, vi var ganska möra efter att vi suttit som packade sillar 7 timmar i bilen från Skåneland.

Söndag, vi åkte hem från Stockholm..jag Chrissi, Diser och nån tjej..
Första stoppet blev Västerås, där tjejen o Diser hoppade av.
Jag o Chrissi stannade också o åt på en grekisk restaurang, jättegod mat verkligen..ska vi se om jag minns vad den hette.. Nepp,de gjorde ja inte ;p Men gott var det! ;) Sen bytte vi förare o jag körde tills det var 10 mil kvar till Jönköping, då Chris fick ta över för jag höll på o somna. När jag vaknade igen var vi 10 min från lilla Tranemo. :)

Meningen var att Chrissibaby skulle opererats i måndags..tagit bort sina dumma mandlar som ställer till så för honom. Allting blev inställt pga hysterin över svininfluensan, trött jag blir.. stackars baby, men det finns en mening med allt o vi får lita på att läkarna gjorde rätt i att ställa in operation.

Tisdag, Chrissi packar ihop sig och vi bestämmer oss för att flytta hem till mig igen.. Men först en tur till farmor o farfar :) sååååååå söta små virriga farföräldrar! dem gillade jag verkligen! Och ännu bättre var alla söta bilder på chrissi o hans syster från förr..gud, va söt o oskyldig han såg ut. fast de va längesen nu ;)

Nej nu orkar jag inte skriva mer..får huvudvärk. ;p
Förresten mammis, grattis på namnsdagen :) du är underbar!
Älskar er familjen :) vi har alltid varandra.

Puss o kram alla andra :)


Stockholm imorgon!

Dagen på jobb har varit lugn, vi var överbemannade till max så det blev en kort arbetsdag..4 timmar sen var det väla m sara. :D Blev en röd o en svart kjol och en grå kofta från Gina, massor med nya sexiga underkläder, rouge från maybelline och en ny deo. Mer än så hittade jag fakiskt inte.. hm, jag som behövt både de ena o de andra.

Det börjar närma sig reunion nu..
Jag ska ta tåget från helsingborg till malmö 15.27 imorgon eftermiddag. Tobbe kommer o hämtar mig på centralstationen 16.20 sen kör vi o hämtar dem andra tre tokarna. Stephi, tobbes vän o Vilda Matilda. :) Lär bli en rolig bilfärd till Stockholm..kantänka :D haha!
Sen blir det utgång i Estockolmo på kvällen, tydligen till reunion förfesten..men vi får väl se vart de bär :p
Följer Tanjas fotspår, det är ju trots allt hennes lägenhet vi våldgästar.. :D

Siljalines Romantika avgår 17 på fredag..ska bli så himla kul o få träffa alla igen, se allas miner o höra vad alla hållt hus o hittat på sen vi sågs sist.. saknar oss i grupp 2, vi var sköna ju :)

Nej nu blir det sängen för att orka gå upp tidigt imorgonbitti.. phew, :) Jag är verkligen INGEN MORGONMÄNNISKA! ;p ska först ringa chrissi förstås, för en godnatt så att man kan somna gott. :)

Sorglig, men så vacker.. Kate Winslet - What If


Blondera mera!

Tisdag idag..hmm, vad står på schemat?

Jag ska jobba lite, men börjar inte förrän 21.. antar att vi bara ska duka upp o ställa iordning lite bord tills morgondagens konference.
Dagens måsten är absolut att sola och blondera håret. (!)
Världens utväxt nu..usch o fy :S
Annars har jag inplanerat en middag med pappa, som hellre ville fira farsdag idag än i söndes. Har köpt en liten grej till honom också som jag vet att han blir glad för :)

Nu börjar det närma sig Reunion..ska bli skoj att få träffa alla igen.
O tack så mycket ni tre söta tjejer från jkpg som hjälpte mig med biljetten. Supergulligt! :)

N
u ska jag ta mig en kopp kaffe o ringa o väcka min lilla morgontrötta men världigt söta pojkvän.
Pusseli! <3


Ladies Night!

Gårdagen på Ladies Night var hur bra som helst..
2400 kåta tjejer som dreglade över Martin Stenmarck o company.
Sjukt bra stämning bland såväl personal som gäster. Blev nog ett lyckat sista turnestopp i Helsingborg, skulle jag tro.. :)


....

Chrissi däremot fick hoppa in o jobba för mig på Sundspärlan, där det hade varit typ lika mycket o göra. 2000 gäster o han sålde för kassarekord, grattis baby. Du är bäst <3

Idag har vi båda varit ganska möra, trötta o sjuka så har blivit en heldag inomhus med film o mys. Nu är Chrissi påväg hem till Tranemo igen, han ska till doktorn imorgon o boka in en tid för att operera bort mandlarna. Usch, de kommer bli jobbigt för honom men i längden tjänar hon nog på det ändå..han har alltid halsfluss.
Själv ligger jag här o tittar på Heroes o smuttar på mitt te i sängen.

Pappa, grattis på farsdag! :) Vi ses på tisdag! <3
Over and out.


Larz Kristerz

Myyyys.. Matilda va på besök igår :) Vi åt tacos o drack vin.
Så längesen vi sågs nu, hade nästan glömt hur mycket jag saknat henne.

 Baby, you're the best! <3

Ikväll blire full fart på Sundspärlan igen..Larz Kristerz kommer på besök ;p
Chrissi i stora baren o jag i foajen som vanligt! Min ängel, han är så duktig. :)

Over and out, pusss


6 röda rosor

Mötet gick bra, blir 1100 ätande gäster o 2400 totalt :) så det ser vi fram emot! sista anhalten i ladies night för säsongen..det kommer bli den bästa ;D hihi.


O när jag kom hem stod det 6 röda rosor på bordet, som min chrissiälskling köpt till mig.
Du är den enda för mig, älskling..hoppas du vet hur mycket jag tycker om dig! Förlåt om jag inte alltid är lika bra som du på att visa det, jag har mina stunder då jag är rädd, då stänger jag in mig i mig själv..önskar att jag varit mer som du, starkare o inte så rädd för allting. Hanterat situationer på bättre sätt..inte varit så naiv o godtrogen.. Jag vet att jag har många brister..

Förlåt mig..

Hade du inte varit vid min sida genom allt, vet jag inte vart jag hade varit idag. Jag är tacksammare än ord kan beskriva..du är den jag väntat på hela mitt liv. Min drömprins..och superhjälte.
Ingen har någonsin fått mig att må som du gör..du får mig att sväva fram o njuta av varje sekund av min vakna tid. Alla bekymmer försvinner med ens jag tittar in i dina rådjursbruna ögon och du håller mig i din famn. Det känns som jag lever i en drömvärld..det är för bra för att vara sant. 

Ibland vaknar jag om natten o undrar när min dröm ska ta slut..känns som att jag inte kan vara älskvärd en så underbar o fin människa som du är. Det är då jag trycker bort dig..för att jag är rädd för att mista dig. Men lova att aldrig lämna mig, utan dig är jag bara ett tomt skal.. Försök o se igenom min fasad o förstå mig..som du förstod dig själv. En dag är jag där du är nu. Låt bara tiden få läka såren i min själ..det är jag, inte du älskling.

Men glöm inte..att jag kommer vara vid din sida geom allt..för all framtid. Det lovar jag dig.Du är den enda rätta för mig och du kommer alltid ha en väldigt speciell plats i mitt hjärta..


 
Kyss din, bara din Jonna

Sicko ! :|

Idag har verkligen varit en mysdag..både jag o chrissi är halvkrassliga, ligger o snörvlar, tittar på film o dricker te/kaffe. Tur att vi har varandra.. utan dig är jag inget, älskling <3

Igår jobbade jag på Linnea..som kock faktiskt! men de va himla mysigt, längesen jag var där nu..
Alex o jag funkar bra ihop, kompletterar varandra i köket så det är skönt..
Fick reda på att han ska bli pappa! *håller alla tummar jag har för er* .. det är ju superkul! jag är så glad! :D

Nu ska jag snart iväg på möte..genomgång inför Ladies Night på lördag. Ska bli spännande..se hur dem tänkt sig upplägget, lär ju bli en 2000 gäster iallafall. Ouch, hoppas jag hinner bli frisk tills dess..detta vill man ju inte missa! :)

Nu..kaffe o ipren så man orkar sig iväg! :p Tjingeling!

Personalfest!

I fredags var det 80 tals kväll på Sunspärlan..sjukt rolig kväll att jobba på! :D Råsminkad och lilahårig stod jag o blandade drinkar, haha. ;p Slutsiffran på antal gäster hamnade någonstans mellan 1400 och 1600 stycken.
Så det var en lyckad kväll! Även för chrissidarling..på hans första dag, så gick allting vägen. :) Såklart, han vet ju va han gör liksom.. vad annat kunde jag förvänta mig? ;p *du är bäst, hjärtat..det vet du! *min idol* *



Emelie sminkar Sara inför 80 tals tema..



Igår var det dags för personalfest för sundspärlanfolket! :)
Vi blev inte så många som förväntat men vi 40 som iallafall kom hade superkul! Kvällens överraskning, vi skulle lära oss att dansa linedans :D de gick ju sådär.. ;p haha
Min prins stod i baren o blandade på tok för goda drinkar.. ;) sen var det taxi ner till Cantina. Där stannade vi inte länge, utan drog snabbt vidare till Cardnial. Några tequilashots senare var det snabba fötter på dansgolvet :p
Chrissis första utekväll i Helsingborg. Han tyckte de va helt okej :) eller också var han full..haha ;p


  

Här dansas det för fullt.. :D


Har nyss varit o hämtat min bil som varit på lagning, några tusingar fattigare o en bil rikare..får väl se det som en vinst. Funderar dck på att sälja den, ingen som är sugen på att köpa bil? :) Wolkswagen Polo, årsmodell 99.

Nu blire mys o gos m Chrissi i soffan, för imorgon är det kockjobb på Linnea tidigt tidigt! :s
Vi hörs o ses :) pusseli!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!