Söndag

Suuuuuuuundaaay.. vilodagarnas vilodag :)

Helgen har varit tuff, maxxade på 2000 personer - nya kassasystem och ny barpersonal.. 4 dagars hårsträning i veckan och diet på de, så igår efter jobb ville man bara dö. Men jag älskar de :) så känner man att man lever..

Dagen har inte bestått av många aktiviteter. De enda jag egentligen tvingat mig göra är väl o gå till affären o handla lite ;p fick dock pälsa på mig en del för att inte frysa..


Påpälsad påväg till affären.. Brrr..

Meningen var att min baby skulle komma hem ikväll, men blir inte så :( stackarn hade alldeles för ont fortf.. hoppas att du läker snart, min skatt.. loveyou*

Tonight blire mys m film o chippa :) någon som har något förslag på film?
Annars tänkte jag se 'Imagine That' eller 'Brothers'.. eller båda :)
Hoppas ni också får en fortsatt mysig söndag..

Puss puss :)



Veckorna går för snabbt..

Efter gårdagens tragiska uppvaknande av mina mormrar på gymmet kändes jag att fast träningsvärken sprutade ur öronen på mig måste jag ge mig iväg o träna..

Gosh, helt slut nu..haha ;p
Well well.. :)

Snart kommer Fia..vi ska väl laga nånting o äta innan det är dags o pulsa iväg till jobb i snödrivorna utanför.
Ingen aning hur den här kvällen blir, ska bli spännande :). Chrissystackarn är ju hemma i Tranemo *saknar ihjäl mig efter dig, älskling*, Joakim i USA, Emelie Sydow i Asien, Alexandra har jag inte skymtat sedan långt innan julafton, desamma gäller Ceasar..hm, så vem dyker upp o jobbar ikväll tro? Kommer ju va hur mycke folk som helt, nyss löning o temakväll på de.. nice, hoppas de blir nån rolig prick :)

Nu plingar Fia på dörren, måste kila! puss på er!


Hmmm..

Va hände där?

Efter dagens, enligt mig, hårda gympass insåg jag att jag nog fan har
sämre kondis än dem gråhåriga tanterna - o då är det fanimig illa..


Där ligger man i lä..


..

Helt fantastisk dag att vakna upp till! Solen skiner och himmeln är klarblå och hela världen utanför är kristallvit av all snön som föll i gårdagens snöstorm. Jag känner mig bara lycklig o lallar runt en stund, innan jag tar tag i mig själv o ringer min pappa som jag inte sett på evigheters evigheter. Frågade om han ville komma på fika, han blev glad och dök upp en halvtimme senare. Vi fikade o pratade om allt o ingenting. Sen gick vi tsms o handlade på Oj, närmst hemifrån mig :) Han var jättesnäll som hjälpte mig att bära hem allting..jag som egentligen var nöjd med att bara se honom. Jag älskar Dig, pappa :)

(skulle egentligen vara en bild här, men min fitt-blogg verkar inte vilja publicera den..)

Sen ringde jag älsklingen, som inte mår nå vidare alls..stackars :( kan hans onda inte bara försvinna bums? Det gör ont i hela mig när det gör ont i honom.. Min baby, tänker på dig..hoppas du blir frisk snart <3

Snart äre iväg till träningen, en först lite kaffe o keso..
kanske borde jag tvätta? o klippa håret? humm.. ja, så får de bli :)


När ingen annan ser..

Nytt boktips ! - även detta en sann berättelse.
När ingen annan ser..

"Min far har stulit första halvan av mitt liv"
, tänkte jag.
"Men den andra halvan tillhör mig."



"En sann berättelse om en ung pojke som blev sviken av den person han älskade allra mest - sin far.
Från det att Duncan var fyra år blev han utnyttjad av sin pappa. En fruktansvärd hemlighet som han bar på sina små axlar. Uppvuxen i ett hem där sjuka ritualer var en del av vardagen, blev Duncan manipulerad, retad och sexuellt utnyttjad av sin egen far.

Övergreppen pågick i tio års tid och satte djupa sår i den unga själen. Sår som ledde Duncan in i missbruk och kriminalitet. När han en dag som vuxen ser sin pappa hand i hand med en liten pojke bestämmer han sig. Det handlade inte längre bara om honom, andra tvingades uthärda samma sak. Han anmäler sin far för sexuellt utnyttjande av barn.
Det här är hans skakande berättelse om hur han tog tillbaka makten över sitt liv."


I sötaste laget!

Har ni sett något sötare? :)



När Chris o jag funderade på att köpa hund förut var denna lilla sötsak högt upp på listan. Vad vi aldrig kom fram till var vilken ras den är, någon som vet?

Smälter man bara inte? Lilla tuss..

Vimsig o yrvaken..men världens underbaraste <3

Pratade nyss med Chrissy i telefon.. Onej, han blev ju knappt påverkad av mofinet dem gav honom, eller pillerna.. nej nej :)
Kanske inte i så stor utsträckning som jag blev men ändå, han hade ju tydligen avskedat läkarna påväg till uppvaket, i tron om att han va på beachclub och avskedade en sämst bartender. haha! och ganska sluddrig o snurrig när jag pratade med honom. men ändå universums sötaste!
.. dessutom har jag spelat in honom på telefonen, så undan kommer han inte imorgon, då han kommer säga "men dedär va väl inget" .. Nejdu, lilla busfrö lite snurrig va du allt ;) men han är iallafall världens allra underbaraste pojkvän.

Jag älskar dig så mycket, min chrissybaby .v
Saknar ihjäl mig efter dig! Kommer pussa sönder dig när vi ses!


Du o jag förevigt..


Chrissys operationsdag

Godmorgon :)

Ännu en underbar dag att vakna till..dock lite orolig för älsklingen som just nu ligger på Borås sjukhus för att operera bort sina mandlar.. mina tankar är hos dig varje sekund, älskling. <3
Gick upp vid åtta för att kunna ringa min baby innan han åkte till sjukhuset, sen har jag gjort lite frukost. Blev 2 rostade mackor med ost och en skål m vaniljyoghurt, crunchy, en sked linfrö och banan :) till det en kopp kaffe.
I eftermiddag ska jag möta upp mamma för en fika..se hur hon känner sig efter ansiktbehandligen som hon skulle gå på..man kan ju bli lite flammig o sådär. Men det gör ju inget, huvudsaken är att hon kopplar av, de behöver hon..
Och gå o oroligt vänta på Chrissys groggysamtal efter operationen..kommer ha mobilen med vart jag än går, tillochmed på toa!

Nu bär det av till träningen med alexandra burkes nya bad boys i mp3n..i like ;) 
Vi hörs kanske i eftermiddag.. pussonuss :)

Jag bara älskar telefonförsäljare :)

Varför är alla så bittert inställda till telefonförsäljare för?
Jag bara älskar dem.. :D


Häromdagen ringde någon o pratade om säkerhet hit o dit, jag lyssnade inte så noga och tänkte "jag är ändå inte intresserad så.. nej tack nej tack nej tack" tills hon tillslut nämde att slarva bort sin väska. Med sin plånbok. Och alla betalkorten. Och mobilen. Körkortet. Passet.
Jag slog upp ögonen och tänkte, hur väl känner hon mig egentligen..?
..slarvmaja number one.

Dealen är att ett litet samtal är tillräckligt för att allt ska spärras på 5 minuter. Inte bara simkortet spärras på mobilen utan hela telefonen vilket gör den helt obrukbar även med ett helt nytt simkort. Kontokorten spärras direkt och nya beställs och skickas hem. Detsamma gäller körkortet. O passet. Även utomlands kan du ringa och allt spärras över 5 min. 
Företaget heter Keycode, tycker att alla borde gå in o ta sig en titt på deras hemsida.
Var som klippt o skuret för just mig iallafall.. :D tänka sig.. haha ;)

O så en..ringde förra veckan och frågade om jag var intresserad av att vara modell för en dag. Såklart ville jag det :) vem vill inte liksom?

Och ännu en..som ringde igår och sa att hon ville ställa några frågor. Om vad hon sa att det handlade om minns jag inte ens. De va massa konstiga frågor..hade typ inget sammanhang alls enligt mig men var väl lite inriktitat på mat sådär. När hon var färdig sa hon att jag passade in i mallen för hennes undersökning och undrade om en av hennes kollegor skulle kunna få följa med mig och handla på tisdag.
"Uhm okej..jovisst. Det ska väl kunna gå bra"
Hon tackade och sa att jag får 500 kr för besväret.
Haha :) tack, helt från ingenstans liksom.

Våga lyft luren, människor..o svara på några enkla frågor ;) nästa gång kanske det är du som har turen istället för jag. 


Jag bara ääälskar telefonförsäljare :)


Wonderful

Godmorgon allesammans :)

En härlig morgon att vakna upp till, snön ligger som ett vitt lakan utanför på gården. Solen skiner in genom mina parsienner. Det doftar nybryggt kaffe och jag är på underbart humör. Det enda som saknas nu är Du. Önskar så att jag kunde varit hos dig o tagit hand om dig efter operationen. Hoppas du vet att du finns i mina tankar tjugofyra sju, baby.

Dagens måsten; arbetsförmedlingen kallar, bah..tröttare människor än dem som sitter där för jämnan o söker sina jobb får man leta efter. Men det går kvickt för mig, in o ut sedan är det klart .. ytterligare en månad iaf :)
Sen måste jag nog ta min lata röv till ett gym för ett rejält träningspass, efter en veckas vila.. ska skulle ringa Jenny o höra om hon vill följa med? Jes, så får det bli.



N
u ska jag dricka upp mitt goda morgonkaffe sedan ge mig ut på stan för en promenad i det fina vädret.
Tjingeling :)

Bland biljardbollar o dansbandsfantaster..

Helgen har varit toppen. Fredag jobbade vi, ganska lugnt o långtråkigt faktiskt. Kunde varit lite mer folk, Scotts brukar ju vara poppis, men vad begär man den fattigaste veckan på året? Som tur var kom Micke förbi o underhöll en stund.
Lördag blev det en sväng på stan. Först trerätters på Level tsms m Chris, Johanna och Andree. Mumma :) Sen gick vi vidare och gjorde något så originellt som att spela biljard, men de va sjukt kul faktiskt :) Jag o Chrissy kom fram tll att vi nog inte gjort det sedan vi gick i högstadiet senast. Men det gick bra..vi hade nog lite nybörjartur ;)
Gårdagens bästa kommentar "spelar du med dina egna bollar eller?"

Sen gick vi vidare till Tempel. Där jag fick så fruktansvärt ont i magen. Det kändes som någon stuckit en kniv i mig o vridit om. Jag kunde knappt stå upp. Antagligen är det sedan operationen. Trots det försökte jag stanna en stund, i hopp om att det skulle gå över. Klarade av o sitta stilla o lyssna på musiken en timme men det blev bara värre så jag var tvungen o ta mig hem, Chris följde mig hem o tog hand om mig... *tack för att du finns, min prins .v

Nu ska jag mysa med älsklingen innan han åker tillbaka till Tranemo ikväll..Kommer va tomt i sängen utan dig*


Hot hot hot .. grr ;)

 

Sliten mobil men snygga naglar.. :) elr va tycks?


14 år till salu

Jag kan inte slita mig..ännu en gång har jag kommit över en sådan bok. En bok som river ut mitt hjärta och för min kropp o själ till en helt annan värld. Jag är förbluffad över vilken skrämmande värld vi lever i..

Är jag sjuk som bara läser verklighetsbaserade o horribla böcker, där folk antingen blir jagade av något psyksjukt ex, barnmisshandel och tragisk uppväxt, trasiga familjeförhållande eller knark och elände.
Ja..jag vet inte om jag i min undermedvetna önskan kanske vill få läsa om ett lyckligt slut. Tron om att ingenting är omöjligt.. att allt ont ändå har något gott med sig.. o att saker kan gå vägen mot alla odds.. Ja.. eller också är jag bara störd? :)



Bokens handling..
"Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.
Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.
När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon byter skola för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet? "

Mitt tips..
Läs den, den får en verkligen till eftertanke..om hur den hemska omvärlden kan se ut.
När ni väl öppnat bokens förstasida kommer ni inte kunna släppa den förrän ni läst de sista raderna på bokens sista blad..man bara trillar igenom sidorna, det är på ett sätt som att du själv upplever det hon upplevt.

Jag kan ändå inte sluta undra.. är det du?


Mira vill ha ett hem..

Nu ska ni får höra historien om Mira..

Hon hittades utomhus.. Lämlästad och ensam, tunn som en pinne med 130 fästingar i pälsen och fullt av mask i magen. 
Hon var tam och kelen efter en stund, så antagligen har hon haft ett hem en gång. Men troligtvis blev hon slagen och sparkad av sin förra ägare då hon var världigt skygg och rädd när man först kom henne närma. Hon älskar att ligga i soffan o mysa men är rädd att hon inte får..då hon antligen inte fått det förut.
När man fann henne trodde man först att hon var dräktig, iom hennes tjocka mage och stora juver. Vetrinären undersökte henne och kom snabbt fram till att hon nyss fått bebisar. Dem återfanns dock aldrig..
På tisdag ska hon åter till veterinären och bli undersökt. Hon hostar lite och rosslar, dem befarar att hon kan ha vatten i lungorna.. en natt till utomhus och hon kunde varit död idag.
Hon döptes till Mira som en förkortning av Mirakel.

Kattkommando Syd tar hand om hjälplösa och hemlösa katter. Angelica, min vän, har tagit sig an att vara stödhem åt några av alla dessa katter som vädjar efter hjälp. Just nu bor 5 hemlösa katter hemma hos henne, en av dem är just Mira. Hon ger dem kärlek, ett hem, mat och värme. Veterinärkostnaderna står Kattkommando Syd för.
Meningen med stödhem är att dem får bo där tills dem hittat ett annat hem. 


Någon som vill ge lilla Mira ett nytt hem?

 
Här är Mira när hon först hittades..


Detta är Mira idag..efter några månaders kurering hos Angelica
söker hon ett nytt hem..hos en familj som älskar henne och tar väl hand om henne.


Nu är det äntligen över..

Gårdagen..

Allting gick bra. Fast när mamma kom o hämtade mig vart jag väldigt snurrig, minns inte så mycket. Tydligen pratat i telefon med Chissy också, som jag inte minns. Hela gårdagen är ganska suddig, minns knappt vad jag gjort..men idag är jag tillbaka till verkligheten :) *tack mamma, du har varit en klippa*

Chrissy kommer hem från Norge imorgon :) längtat sjukligt efter honom..det ska bli skönt o få somna i hans trygga famn igen. Behöver dig nu, älskling!

I
dag blir också en ganska lugn dag..suttit o surfat fram weekendresor till mig o Chris. Hittat världens mest romantiska..längtar tills jag får visa honom imorgon :) o planera datum o boka.. iiiii :)

N
u ska jag ta mig en kopp kaffe o se om jag får tag i Johanna..se om hon kan fixa mina naglar imorgon :) pussenuss .v

Följ alltid din intuition.

Tomorrow..

Just nu känner jag mig inte orolig. Inte ledsen eller rädd. 
För allting kommer gå bra.. :) 
Jag borde ju vara glad och tacksam istället, att jag följde min intuition. Detta vart de bästa som kunde hända. 
Det som inte dödar dig gör dig starkare.. förhoppningsvis.
Ibland undrar jag dock vart all min styrka gömt sig.. borde ha samlat på mig en del under åren som gått..

Ibland tänker man på hur livet sett ut om man vuxit upp i en annan del av världen, i en annan miljö och kultur, med andra föräldrar i en annan familj, andra människor runt omkring, i ett helt annat klimat och med helt andra förutsättningar.
Hade man då varit den man är idag? Not a chance.


Malmö, here we come..

Dålig uppdaterig denna veckan..sorry.. men varit på lite äventyr så inte varit hemma så mycke.
Kan skriva om de på typ måndag..för ikväll nalkas partyparty :) malmö here we come..
Fördrinken är hos Björn (som bodde hos mig ett tag förrförra året)..inte träffat honom på evigheters evigheter! Ska bli himla kul :) Älsklingen ska såklart också följa med, också kommer Tilda..mina allra bästaste :) ser fram emot en underbar kväll..
Hörde ryktas om att vi ska till Chilli sen..aldrig varit där, men Emil o Ylva har rekommenderat stället så länge nu så ikväll äre dax :)

Bjuder på en skön låt..

 

Vi ses i vimlet..puss o kram <3


Tänkvärt

Pappan till sin son
"Varje gång du gör någon illa spikar du en spik i dörren till ditt rum."
"Javisst", svarade sonen.
Det tog inte många dagar innan dörren var full av spik.
"Bra", sa pappan, "nu när hela dörren är full av spik ska vi vända på det och du ska istället dra ut en spik ur din dörr varje gång du gör någon glad."
"Javisst",
säger pojken, och lyder sin pappa.
Det tog några veckor..men tillslut var alla spiken urdragna ur dörren och pojken springer snabbt till sin pappa och berättar stolt att hela dörren är utan spik.
"Fint", säger pappan.."men titta på dörren. Alla de fula märkena sitter kvar i dörren - dem kommer aldrig att försvinna. Liksom såren som föralltid kommer att sitta kvar i hjärtat hos människorna som du sårat."



My Sister's Keeper

Jag måste bara säga en sak..
My Sister's Keeper 



Det var längesen en film berörde mig så djupt. Jag kunde inte sluta gråta..
Ibland behöver man ett wakeup call..så man kommer ifrån den grå vardagen man tro man befinner sig i. Det finns dem som har det så mycket värre. Man ska ta vara på livet och leva varje dag som om den vore ens sista..för en dag kanske det är?

Från botten av mitt hjärta..se denna filmen!
Det kommer få er att se på livet med nya ögon..


Barbapappa :)



Nå, vad tycker ni? Är vi lika?
Tydligen enligt vissa.. love you hun :)


I'm alive :)

Gosh vilken fest det blev i lördags! Har typ inte vaknat till liv förrän nu.. ;p
I söndags var jag ju bara sååå död. Pizza till frukost o Max till kvällsmat, det var så mycket jag o Chrissy orkade engagera oss den dagen. Men sjukt kul ändå ;p
Blev 80's outfit för Chrissy trots allt ;)


Här har vi min baby tsms m Helena o Mette.

Som vanligt fotade jag inte så mycket utan får tillförlita mig på de andras foto..
så fler foto trillar väl in på bloggen snart ;)


Back to the 80's

Nyss vaknat, yrvaken sitter jag här med min kopp kaffe o undrar hur man kan sova så mycket som jag.
Inatt drömde jag att jag var gravid. Det var alldeles underbart. Men det får allt vänta några år..vid tidigast 25 kan jag tänka mig att bli mamma. Men drömma går ju :)

Idag är det åter till jobb..efter, hmmm, nästan 3 veckors ledighet. Känns som myrorna kryllar i mina byxor :p
Det är bara o plinga om någon behöver hjälp, jag ställer mer än gärna upp på lite extratimmar :) lite dåligt med timmar nu i jan/feb.. Ikväll är det dansbandskampen som kommer på besök, vad finns att förvänta?

Imorgon nalkas personalfest..wee, vad om inte 80-tals tema? :)
Får se vad man spökar ut sig till..och om man lyckas få chris att klä ut sig med. Tror tyvärr inte det..


Jag gillar ju rosa..något sånt här kanske? o rosa spray hårfärg..


Ännu en underbar dag :)

Äntligen! Kom el-killen o fixade vår lampa som varit sönder typ en månad nu, tänk att de ska va så svårt att vara hyresvärd nuförtiden? :S trött blir man..
Efter lite disk o städ ska jag snart iväg till söta Linda, min hårfrisörska, o kolla upp vad bekymmret med mina extension är..det är något som inte stämmer, helt bångstyriga är dem ;p hon brukar fixa, så förväntar mig mirakel även nu :)
Ser dock mest fram emot eftermiddagen, då jag o Chrissy ska på duo ansiktsbehandling (min julklapp till honom). Ska bli underbart, krypa ner i bara bli bortskämd på ett spa .. min fråga varje gång, varför unnar man sig de inte oftare?
Sen ska jag nog bjuda ut honom på middag :) säger inget mer om han skulle få för sig o tjuvkika bloggen.

Ha nu en fantastisk dag allesammans, :) massa puss.


Bowling

Nyss hemkommen efter en härlig bowlingrunda tsms m älsk, Jenny o Niclas.
De gick ganska bra faktiskt :) första rundan fick jag 106 o andra rundan 149 poäng.. 
Ni ska få bildbevis sen ;) men jag vann faktiskt över allihop på dem poängen!


Superkul :)


Grattis Sofia & Christian

Sofia & Christian
Grattis till er söta lilla prins :)
Han var gudasöt, hoppas att allt går bra för er..



Tänker på er..
Massa puss o kram!

Paradise Hotel

OH MY GOSH! säger jag bara..

Paradise Hotel just nu, det finns inte ord..
Snacka om att Strippan ändrade på ett o annat, ända sedan hon kom in i huset har det varit ett rent kaos. Fast jag älskar ju intriger! :D 
Men uscha, vad jag ogillar Stefan nu - riktigt äcklig!
Han var den sista som jag trodde skulle bete sig på de sättet, ligga med två personer under mindre än två timmars tid! Vidrigt!
Usch o fy, får en o tänka på vilka falska idioter det finns där ute..  :S



Ett tips till er som inte följt paradise,
alla avsnitten finns på tv6.se, se serien! Sjukt bra! :)


Utflykt

Brrr...det är så kaaaaaallt!! Fryser rumpan av mig!
Tur att man har ett varmt hjärta ;)

Lite kul..igår var jag o Chrissy på utflykt :)
Ville visa honom vart jag växte upp, så det blev en tripp till lilla, söta Mörarp.
Våra grannar där hade hästar, o Chrissy ville gärna hälsa på dem..fast han var lite rädd, så det tog en stund.

    
Många försök blev det..


Men tillslut blev dem iallafall kompisar :)


Nyårs bilderna :)


Så sjukt nöjd :)


Jag med..som har dig, älskling .v


Jag o Joy..dem enda blondinerna på hela stället :)


Jag o Ylva :)


Alla pojkarna :) Emil, Chrissy, Kimpa, Guabbana, Dan o Ahmet..


Lika som bär :)

  
Tolvslaget firades ute i kylan..

De kommer fler bilder, ska bara samla ihop från lite håll o kanter ;p själv är jag ju sämst på att fotografera..
Ylva om du ser dehär så får du gärna skicka fler bilder när du kan o vill :)

Avatar!

Avatar - sjuuukt bra film :)
Jag var mycket skeptisk först, sci fi är inget för mig, men var ju bara tvungen efter alla rekommendationer den fått från alla håll o kanter. Men dem hade rätt allihopa.. Det var en heeelt underbar film.


Fem av fem stjärnor .. gå o se den! bums! :)

Nu ska jag iväg o träna.. hoppas att ni får en toppendag allesammans :) puss!

Friskus :)

Weey.. Årets första träningspass avklarat! stolt* :D
Det blev grannygympa tsms med Jenny, :D de va längesen sist..men de gick skitbra!
Känner mig redan mycket piggare..skönt :)
Nyss varit hos farmor o fikat, tänkte städa o fixa lite nu innan Chrissybaby kommer från sin träning.

Ikväll blire bio, har lovat att följa med älsklingen på Avatar.
Men dem som sett den säger att den faktiskt är riktigt bra, så de får vi vällan hoppas på :)

Förresten..ingen som är bra på bloggdesign?
Skulle verkligen behöva en remake på min sida, den har varit med ett tag nu.. ;p


Nyårsafton - en förtrollad kväll..

Nyår var helt fantastisk
utsökt mat o dryck och underbara människor, vad mer kan man begära?

Kvällen började hos Emil o Ylva tsms m Kimpa i deras mansion i Malmö, forsatte sedan vidare till Mr. Wella - Dan Malmqvist.
Där Ylva började trixa med förätten,
Chris med musiken och resten av oss med spriten :)


Ylvas räkcoctail serverad :)

När Ylvas utsökta räkcoctail stod på bordet var det dags för kvällens första skål
- Dan höll tal o vi andra satt som ljus :)
Varmrätten var det Dan som stod för - smarrig fläskfilé och smörslungade grönsaker serverad med bearnaisesås och en mustig rödvinssås. Det var huur gott som helst!
Desserten stod Cornelia för..det blev vaniljpannacotta med skogsbär. Massa mums! :)


Chris hälsar också - superkul! ;)

Fler bilder kommer inom kort.. det lovar jag :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!