Små söta..

Ni vet här nere i Spanien finns det en himla massa vildkatter.. O speciellt i vårt område, mit o Chrissys.
Vi bor nämligen lite utanför där det är lite lugnare o skönare än inne i smeten Magaluf centrum. Torrenova heter det.

Anyways.. jag tycker alltid så synd om dem små kissarna, som tvingas äta ifrån soporna o få massa sjujkdomar. Så man ser dem helt utslagna med pälsen full av djur o nosen full av snor. Nej, jag brukar komma hem efter jobb, hämta en tonfiskburk o en plasttallrik o gå ut o mata dem små söta liven. 

Se så glada o lyckliga dem blir ♥..

 
Söta är ni små kissemissar! 
Saknar dock min lilla ängel där hemma, hoppas hon mår bra ♥


Gravid kanske?

Åh! Vi var på Porto Pi häromdagen, men jag glömde lägga upp bilden som jag tog..

 
Lite dålig bild eftersom jag använde min mobil o flörsökte vara lite diskret.

Men ärligt, jag har aldrig sett en så stor gravidmage i hela mitt liv, hon måste
 vara gravid med trillingar?? Elr vad tror ni?


Svenska Gatuköket ♥

Uuunderbar dag idag.. Jag & Jennie paddlade ut oss på min o Chrissys MEGASTORA luftmadrass (får plats 3 personer på den om inte fler..) o låg där hela dagen, när vi tillslut kände oss lite mätta på solen kände vi oss desto hungrigare på mat. Bestämde oss för att gå till svenska gatuköket o äta, eftersom vi båda varit här så länge nu att svensk husmanskost är vår största cravings. Dock är sibylla kanske inte typiskt svensk för er hemma men för oss här är det nästan det närmsta sverige du kan komma :) We love it, mums ♥


Grabbarna Mostallrik med räksallad o hamburgerdressing, mmmm ♥


Hur kunde hon?

Den mest fruktansvärda o fasansfulla biografi jag någonsin läst..



Läs den ni med..


Magont..

Hallåå.. jag behöver verkligen hjälp med en sak. Jag har verkligen jättestora problem med min mage. Kan ni som vet eller har gluten, laktos, eller annan sorts intolerans hjälpa mig med symptom för helt ärligt vet jag inte vad jag äter som får min mage att svullna upp, göra ont o krampa. Emellanåt har jag tillomed spytt upp vad jag nyss ätit :(

Ni som undrar varför jag inte bara läser på wikipedia eller googlar mina problem är för jag har verkligen gjort det, även gått till doktorn i sverige men ingen kan varken förklara eller ge mig någon hjälp. Doktorn sa jag skulle hålla upp från gluten produkter, även laktosprodukter i 2 veckor o se om det hjälpte. Men snälla, vad finns det då kvar att äta? Dessutom är tillgängligheten här nere i Spanien gaaaanska begränsad om jag ska vara helt ärlig. Dessutom stämmer mina symptom in på flera storters intolerans om man håller sig till google o wikipedia..

Snälla hjälp mig, om ni känner igen er i mina problem eller vet vad jag kan göra för att hjälpa mig själv tills jag kommer hem.


$%/&![£@!

FUCK CHRISSYS FITT-BLUETOOTH FUNGERAR INTE O JAG BLIR SÅ HIMLA TRÖTT PÅ DENNA SKITDATORN!

:) , det behövdes! nu hinner jag tyvärr inte blogga längre, men vi hörs igen om några dagar (lovar..iallafall inte en vecka denhär gången)
 


o ps. kommentarer uppskattas, då blir man också mer angelägen om att blogga :)

MEN! jag älskar att ni fortf håller er fast vid mig trots min sega uppdate, hade faktiskt läsarrekord häromdagen. Tackar o bugar o pussar till er allesammans! ♥


Carpe Diem

Jag o Chrissy var på romantisk middag.. tro det eller ej, men fast vi både jobbar o bor tsms hinner vi knappt umgås om dagarna :s.. Jag är glad om vi hinner ses 2 h om dagen. Därför brukar vi ta en dag tsms o åka bort från Magaluf o alla människor o bara vara, han o jag. Ni som är i förhållande o känner ni aldrig har tillräckligt med tid för varandra - ta er tid!

"Kärleken är som en duva - håller man den för hårt kvävs den och släpper man det för löst flyger den iväg"


Wild Wild West

Vi fick leka indianer o Cowboys på vårt senaste tema **WILD WILD WEST**










Sommar o sol..

Tjingeling i stugan! Nu var det mycket längesen jag bloggade, förlåt men varit en otroligt intensiv vecka på jobbet. Dock många soltimmar spenderade på stranden o umgåtts med mina söta tjejer.. Kände jag behövde komma ifrån cyberspace en stund o njuta av här o nu. Men im back, as usual :) ..

Ska bara försöka fixa bluetoothen på Chrissys dator som verkar vara sönder, så kan jag föra över lite bilder från telefonen, roligare o se vad jag haft för mig än o bara läsa visst :)?


Kartberg.. tro det eller ej men han är vår Dj :)


Wingman's..


KRÄFTSKIVA ! !

Ikväll är lilla Jonna ledig och då ska hon äta maaaaaaaaaassa kräftor eftersom det är kräftskiva på Beachklubben ikväll :)

Mmmmmmmmm, ääälsskar't! ♥


Nyblonderad..

Chrissy blonderade mitt hår igår.. va tycks?
(Har tyvärr ingen annan bild eftersom de tog så lång tid att jag var tvungen att springa till jobb direkt efteråt :$)


Gissa håret..

Hej o välkomna till min lilla frågetävling. Vinnaren får en länk på min blogg plus ett inlägg tillägnat personen ifråga, uträknat dem som var med o tog bilderna.

haha..
Lycka till säger jag! :)


Bild 1


Bild 2

Vem eller vad tillhör de här två bilderna?


Soluppgång..



Den här bilden tog Chrissy på mig påväg hem ifrån jobb imorse, 06.45.
 Jag står vid Palma Nova stranden och tittar ut över den vackra soluppgången..
Detta är ungefär 10 minuters promenad hemifrån oss.
 
* L i v i n g T h e D r e a m *


Swedish Party Mafia på GGBC

Igår uppträdde Swedish Party Mafia på Grabbarna Grus Beach Club..








Funny story..

Jag o Chrissy var på romantisk middag i Santa Ponca i tisdags när vi var lediga båda två tillsammans (väldigt sällan..) och jag vill därmed bjuda på den roligaste storyn ever..

Efter middagen där vi satt och tittade ut över dem ljusbelagda klipporna som speglade sitt vackra ljus i havets vågor, bestämde vi oss mätta o belåtna för att gå vidare o ta en cocktail på en av loungebarerna vi sett en bit bort. Det var liveuppträdande och vackert marmorbelagt golv, kristallglas och underbara cocktails. Jag drack en strawberry daiquiri och Chrissy en Caipirinia. Väldigt nöjda o lite halvt ostadiga bestämde vi oss för att ta oss hemåt. Vi skulle just betala då en tant vänligt men med lite Hitler-stuk frågade om vi haft en trevlig kväll. Efter en stunds samtalande förstod vi att det var hon som var ägare över hela nattklubb/bar och resaurangen vi nyss suttit på. Sen utan att vi visste ordet av bjöd hon oss på spritzers o helt plötsligt frågade hon om hon inte kunde få följa med oss tillbaka till Magaluf. Öhm nej, inte på det sättet ni tror.. Hon ville följa med oss ut och festa i Magaluf! Hahah.. nämnde jag förresten att hon var 58 år? :O


Jag o Karola "tanten" på GGBC i tisdags.. :)


Terassen.. tydligen..




Snabbaste låten!



Har ni hört talas om Dj Koppen o hans vän Dj Mangoo? :)


Sammy levererar..







Haha. What to say? What to say? No comments.


Bästa vakten!

Nyss värsta fetaste slagsmålet på Mambos terass :O .. Men vår stora vakt Lee kom o skallade den ena killen och knockade den andra killen med sin armbåge. Blod överallt.. Lätt grymmast han är :) Tur så man kan känna sig trygg i baren, hihi..


Dj Koppen, vår tuffa vakt Lee o min Chrissybaby <3


Pyjamas Party!


Cricke va bebis o folk fick komma o fotas tsms m honom i sängen :)..


Ganska mycket folk ändå trots det börjar övergå i lågsäsong..


Calle, Ina o René


Jag o söta Emilie


Filmtips?

Söta ni.. tack för hjälpen med serierna, ska försöka hinna ladda ner alla tips ni gav mig! Kanske om ni ändå var så bra på att ge tips, någon het film som man inte borde missa?

Man är ju lite avskärmad ifrån omvärlden här nere.. Love ♥


Njutning..

Tjingeling! Mina senste tre dagar har varit bästa dagarna på mycket länge.. nästan kännts som man varit på semester :) wie! I tisdags var jag ledig o firade det med att åka till Porto Pi o shoppa eftersom det var lite mulet. Jag fick med mig en del hotta klädesplagg hem, äv en ett par nya jobb-ballerinas som verkligen har behövts.. Jobbat sönder tre par redan, phew! O fråga mig inte hur! :p

På kvällen gick jag ut på en liten söt barrunda tsms m sötaste Jennie.. det blev ganska sent och ganska mycket shots men jag orkade ändå ta mig upp till klockan ett o sola, så det var nog inte så farligt trots allt :) Sen vid 4 väckte jag min sambo Karin o sen mötte vi upp vackra Ina för lite socialisering. Det blev mat på E4an, korv Storganoff MUMS! Sen gick vi o kikade lite affärer, Karin ville köpa en bekini som var alldeles för dyr så hon väntade med det.. :) Därefter blev det chillout häng på Foxys, lite mojitos o sorbetshots, mmmmumma...
På kvällen jobbade jag tsms m lilla goa Emelie..


Mojitos på Foxys..

Imorse tog vi oss upp klockan ett för att vi bestämt oss för att trampa iväg med trampebåtarna. Vi möttes utanför Foxys, vilket var lite osmidigt för vi blev jättesugna på mat då..så vi ombestämde o gick in för att äta lite frukost som för mig blev ceasarsallad, för Ina en spagetti bolognese och karin åt ceasar baguette. Mätta o belåtna gick vi för att se om där fanns någon trampebåt att hitta.. jovvist, behövde bara vänta en halvtimme. Sen blev det vår tur :) Trampade sönder våra liv o väl ute guppandes på havet kom tre killar på vattenskotrar, vi som var så glada vi skulle slippa alla jobbiga engelskmän, spanjorer och svenska turister med sina trötta raggningsförsök.. Till vår förvåning var det Basshunter som kom o bjöd över oss att åka med en tur på jetskin. Nja, vi var faktiskt inte så sugna på de ändå, hahah.. oavsett om de så vore brad pitt som bjudit oss till usa så hade vi nog bara velat guppa iväg på vår lilla båt ensamma i solskenet. 

 
Utsikten från trampebåtarna..

Ina glassar..

Efter två timmar på havet blev vi matta o hungriga.. vi bestämde oss för att vi blev sugna på pannkakor :) gick till Svenska gatuköket o beställde in massa pannkakor. åh det var som himmelriket.. så otroligt gott!! Dessutom fick vi veta att våra män (karin o min då förståss eftersom Ina-fina är singel) hade begett sig till IKEA o köpt hem massa mumsiga svenska delikatesser till oss.. så kunde dagen inte blir bättre!! :) Man saknar verkligen svensk husmanskost här nere..


Pannkaks-kalas :)

Så vad har ni haft för er dessa dagar? Hoppas solen fortf skiner på er hemma i Sverige och att hösten inte kommer förrän i oktober :)


<3


Help please?

Någon som har tips på någon bra serie man kan börja titta på? Jag har avverkat alla, känns det som.. Criminal minds säsong 1-6, The Mentalist säsong 1-3, Gossip Girl säsong 1-4, Dexter säsong 1-5, Greys Anatomy säsong 1, One Three Hill tröttnade jag på efter säsong 1, typ flera säsonger utav House som är så bitter människa, säsong 1-3 av Heroes.. hmmm aaa, de va nog dem..

Verkar kanske som jag inte gör annat än att kolla på serier, men jag älskar att lägga mig efter jobb, klockan sju på morgonen o somna till ett avsnitt eller två.. även innan powernapen som är så välbehövd innan jobb..



Garanterat en av världnes bästa serier ♥


San Tropez!


Timati feat. Kelenna Harper - Welcome To San Tropez


PSST!



Söta mammis, även pappa o bror min.. ni kan visst höra av mig.. skicka sms eller ringa går hur fint som helst till min spanska mobil. Mitt nummer är 0034674717767.. jag saknar er jättemycket! ♥


Schteek..

Varit o stekt på stranden hela långa dagen.. bränt sönder hela ryggen, kaboom!
Jag visste väl inte att lilla solen var så stark :(


-


Blä-vecka!

Hejsvejs i lingonskogen..

Sorry jag har gått lite under jorden.. men den senaste veckan har varit blää.. Först fick jag en isbit kastad i huvudet när jag jobbade. Folk är helt störda i huvudet! Ofta man tar en isbit o står ungefär 5-6 meter bort o ställer sig o siktar på huvudet. Är det inte något allvarligt fel i hjärnan på människan då? :s Detta var typ 5 dagar sedan och jag har FORTARANDe ont! Då förstår ni kanske hur stor bula jag fick?

 Sen börjat gå på penicillin för min hals har varit helt efterbliven. Inte kunnat äta eller ens fått ner någon vätska för det gjort så ont. Så låg hemma o rörde mig endast mellan sängen o toaletten i två dagar i streck. Orkade inget annat..

Men nu är jag på benen igen :) kul att ni saknat mig.. tjingeling..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!