Njutning..

Tjingeling! Mina senste tre dagar har varit bästa dagarna på mycket länge.. nästan kännts som man varit på semester :) wie! I tisdags var jag ledig o firade det med att åka till Porto Pi o shoppa eftersom det var lite mulet. Jag fick med mig en del hotta klädesplagg hem, äv en ett par nya jobb-ballerinas som verkligen har behövts.. Jobbat sönder tre par redan, phew! O fråga mig inte hur! :p

På kvällen gick jag ut på en liten söt barrunda tsms m sötaste Jennie.. det blev ganska sent och ganska mycket shots men jag orkade ändå ta mig upp till klockan ett o sola, så det var nog inte så farligt trots allt :) Sen vid 4 väckte jag min sambo Karin o sen mötte vi upp vackra Ina för lite socialisering. Det blev mat på E4an, korv Storganoff MUMS! Sen gick vi o kikade lite affärer, Karin ville köpa en bekini som var alldeles för dyr så hon väntade med det.. :) Därefter blev det chillout häng på Foxys, lite mojitos o sorbetshots, mmmmumma...
På kvällen jobbade jag tsms m lilla goa Emelie..


Mojitos på Foxys..

Imorse tog vi oss upp klockan ett för att vi bestämt oss för att trampa iväg med trampebåtarna. Vi möttes utanför Foxys, vilket var lite osmidigt för vi blev jättesugna på mat då..så vi ombestämde o gick in för att äta lite frukost som för mig blev ceasarsallad, för Ina en spagetti bolognese och karin åt ceasar baguette. Mätta o belåtna gick vi för att se om där fanns någon trampebåt att hitta.. jovvist, behövde bara vänta en halvtimme. Sen blev det vår tur :) Trampade sönder våra liv o väl ute guppandes på havet kom tre killar på vattenskotrar, vi som var så glada vi skulle slippa alla jobbiga engelskmän, spanjorer och svenska turister med sina trötta raggningsförsök.. Till vår förvåning var det Basshunter som kom o bjöd över oss att åka med en tur på jetskin. Nja, vi var faktiskt inte så sugna på de ändå, hahah.. oavsett om de så vore brad pitt som bjudit oss till usa så hade vi nog bara velat guppa iväg på vår lilla båt ensamma i solskenet. 

 
Utsikten från trampebåtarna..

Ina glassar..

Efter två timmar på havet blev vi matta o hungriga.. vi bestämde oss för att vi blev sugna på pannkakor :) gick till Svenska gatuköket o beställde in massa pannkakor. åh det var som himmelriket.. så otroligt gott!! Dessutom fick vi veta att våra män (karin o min då förståss eftersom Ina-fina är singel) hade begett sig till IKEA o köpt hem massa mumsiga svenska delikatesser till oss.. så kunde dagen inte blir bättre!! :) Man saknar verkligen svensk husmanskost här nere..


Pannkaks-kalas :)

Så vad har ni haft för er dessa dagar? Hoppas solen fortf skiner på er hemma i Sverige och att hösten inte kommer förrän i oktober :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!