Magic Kingdom

Todliloo loved ones

I
dag har jag varit på DisneyWorlds kanske mest välkända nöjespark,
Magic Kingdom!
Dock blev jag lite överraskad över hur litet det var..trots allt DisneyWORLD? Kanske är sanningen at jag jämförde det med Epcot som jag nu läser är DUBBELT så stort som Magic Kingdom. Whoups :) där ser man!
Dessutom kom jag väl kan man säga lite i fel tidpunkt, känns som alla världens barn hade lämnat sina hem o åkt till Disneyworld just idag. Menmen:) är man osmart så är man, hihi.
Men vad jag skulle komma fram till var.. att man måste vara barn-barn för att åka dit. Alltså väldigt mycket barn, för annars har man nog inte speciellt kul :) det är ju otroligt mysigt o miljön är ju helt fantastisk, men det är oooooootroligt mycket väntetider! till allt! hela tiden! Dessutom specialiserat på yngre barn, jag skulle vilja säga 5-12 år.

Inte för att jag vet vad jag föreställt mig, men min tanke o dröm var nog mest att önska sig tillbaka då man var liten o så gärna ville åka dit men aldrig fick..


As usual, pictures :)..

Whoopwhoop, Cinderella Castle :)

 
  
Mysigt..

 
Hälsade på hemma hos Mimmi :) tihi, gissa om allt var rosa..


Väntetid.. 85 minuter, sugen? :)
såhär var det överallt..

Ville såklart ta en bild tsms m Mimmi eller någon söt karaktär men det var en timme eller mer i väntetid så jag struntade i det..


Fick bli på nån gullig unge istället :)

Har varit en lång dag så nu är jag jättesömnig, update kommer i övermorgon! Imorgon ska jag till Universal Studios sen tillbaka till Miami, är nog inte framme förrän sena kvällen. Men dagen före dopparedagen er tid får ni ny uppdatering :) puss o sovsött .v


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!